The Legend of Zelda: Breath of the Wild (Switch)

The Legend of Zelda: Breath of the Wild (Switch)

  • Genre: Äventyr, Strategi, RPG, Fantasy, Jakt/Fiske, Pussel, Stealth, Action
  • Rek. åldersgräns: 12 år
  • Lanseringsår: 2017
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

The Legend of Zelda: Breath of the Wild (Switch)

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter
4.5 / 5
(54 omdömen)
5
(42)4
(6)3
(4)2
(2)1
(0)
Annons
Annons
Sorterat efter datum
2 månader sedan
Fantastiskt.
7 månader sedan
As roligt tröttnar ibland men är värt pengarna
7 månader sedan
Riktigt överhypat spel. Vapnen går ständigt sönder, otroligt tråkiga dungeons. Nästan samma fiender under hela spelet. Ingen Zelda känsla alls. Orkade inte ens spela klart det, det enda som är okej är grafiken. Men även där så har jag stött på kraftiga frame-drops.
9 månader sedan
Det bästa spelet som någonsin gjorts. Jag har spelat igenom det 3 gånger.
ett år sedan
Asså det går inte å förklara hur bra det här spelet är. Har du ett switch och 575:- spenn så köp det. Du kommer inte ångra dig en enda sekund. Bästa spelet jag nånsin haft. Grafiken är utmärkt och det finns inte heller några orealistiska hit-boxes, det finns ingen som säger åt dig vad du ska göra, och musiken... Musiken, den är magisk. Jag blir rörd när jag hör den. Och det finns en massa saker att köpa till också om du känner för det, alla (ja ALLA) Amiibos ger dig extra items, men de Zelda-Relaterade Amiibosarna ger dig speciella rustningar och svärd. Du kan till och med köpa till en Varg som följeslagare i spelet! De finns även 2st DLC:er! Och nu med BotW 2 utlovad av Nintendo, så blir detta ett ännu klarare köp. Allt detta är möjligt i Botw + BotW vann dessutom Game of The Year 2017. Vad mer kan man kräva? Köp det bara, du kommer inte ångra dig.
ett år sedan
Hur kan man göra ett såhär snyggt spel med den prestandan som finns i en Switch? Förstår inte... Känns ju längre jag spelar som ett av dom bästa i serien, vilket mästerverk! Minus för att vapnen slits såklart, men inte tillräckligt för att dra ner det från toppbetyget. Edit: Drar ner betyget en aning, har kommit fram till att jag har för lite tålamod för ett såhär stort spel.
ett år sedan
Snyggt men ganska tråkigt spel
ett år sedan
Kan inte bli annat än full pott, ett av de bättre spelen jag spelat.
2 år sedan
Jag ska börja med spelets stora svaghet: vapnen. Hur tänkte man när man bestämde sig för att vapnen skulle slitas för att till sist helt gå sänder!? Det är inte särskilt länge vapnen håller heller. Helt efterblivet om du frågar mig. Det drar ner spelet 3 stjärnor. Utan tvekan. Rösterna är inget vidare. Musiken acceptabel. Dungeons är rätt bra men enformig design. Det blir 2 minus pga detta. Positivt då? Grafiken är bra. Det är ett open world-spel. Totalt sett en besvikelse. Ändå värt att spela om du gillar Zelda.
2 år sedan
BÄST!
Sida 1