Kategorier
Prisjakt

Red Dead Redemption 2 (PS4)

Red Dead Redemption 2 (PS4)

  • Genre: Äventyr, Sandbox, Shooter, Tredje person, Action
  • Lanseringsår: 2018
  • Rek. åldersgräns: 18 år
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

Red Dead Redemption 2 (PS4)

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter
4.4 / 5
(60 omdömen)
5
(43)4
(8)3
(5)2
(2)1
(2)
Sorterat efter datum
20 dagar sedan
Vacker natur, roliga uppdrag och mycket att utforska. Ett favoritspel!
S
Smarta mannen

4 omdömen

2 månader sedan
skitbra spel med fina miljöer och bra gjort med mycket detaljer. Fet ända som jag inte gillar är poliserna, jag råkade slå en snubbe och hade halva ö poliskåren efter mig vilket var sjukt störande. Annars är detta spel ett av de bästa jag spelat och rekommenderas starkt!
A
Azadpeyma

20 omdömen

6 månader sedan*
Otrolig bra spel, helt makalöst vackert. Brukar sällan skriva något rescention eller något om någonting som jag köper överhuvudtaget. Jag tycker att om du gillar att leka bandit eller bandit med gott samvete så tycker jag du ska prova detta mästerverk. Världen är helt enormt men det gör inte saken sämre om man gillar att utforska som jag sin omgivning eftersom det finns gott om saker som du kan upptäcka i princip. Nya växter som du kan äta på direkten eller spara senare för att använda till din craft dvs du gör din egen formul. Eller du kan eventuellt mata din häst. Du behöver mata din häst annars så kan han bli slö och omotiverad. Man måste rättare sagt hand om sitt ridarvän. Det finns oändligt mycket att göra. Jag kan skriva i princip 2 eller 3 sidor om det som finns att göra. Du kan åka tåg, råna folk, eller hjälpa folk valet är helt och hållet din. Men allting har konsekvenser, så gör du goda gärningar så kommer folk faktiskt belöna dig. Dödar du folk i närheten och någon ser det Ja då har det konsekvenser, eftersom finns det stor risk att han rapporterar din brott till polisen eller lawmen och då sätter dem annonser överallt och då blir du jagad tills du har betalat av din skuld. Ibland så hjälper det inte att betala av sin skuld. Speciellt om du har gjort ett väldig stort brott. Då blir du bannad från staden. Dvs ingen i den staden kommer att handla med dig eller göra några affärer. Den tillståndet gäller när du har röd märkte över din karta. "shot on sight dead or live." Det finns många olika roliga aktiviteter som du kan spela. Gillar du tex spela poker, eller spela domingo eller 21? Ja då har du chansen. Eller varför inte fiska när du vill?. Finns ingen stopp bara din fantasi i princip sätter stop för vad du kan göra. Du kan om du är väldig smart hitta treasure. Tyvärr jag är inte så smart, eftersom du får en treasure map med bild och location. Men det är inte så lätt. Eftersom det står inte något jävla namn på stället utan du får bara en bild så du måste själv hitta platsen på egen hand. Som att du skulle göra det i verkliga livet. Du får en treasure map som är väldig otydlig. Eller tydlig för den som är super smart! så du måste själv tyda den vart den ligger. Sen finns det en guide på allt du kan göra i världen. Jag säger bara köp och njut om du har tid!
*Redigerades 3 månader sedan
P
Petter

10 omdömen

7 månader sedan
Kräver tålamod! Episkt.
M
Mat_

43 omdömen

ett år sedan*
Jag köpte detta spel när det släpptes men eftersom det såg ut som ett ps2 spel till min ps4 pro sa jag till mig själv: Jag kommer inte röra detta lir tills de fixat HDR felet. Nu har det fixats och nu ser spelet fantastiskt ut på riktigt. Så snyggt.... Det här spelet är väldigt långsamt och jag förstår att vissa människor blir uttråkade på det långsamma tempot o allt häst ridande. Jag var också frustrerad i början men nu uppskattar jag det mesta med spelet. Att jaga är kul, fiska är kul men att skjuta mot paranoida npcs är bara för kul😂kontrollerna hade kunnat vara mkt bättre och med den budgeten och kunskap som rockstar har förvånar det mig att man inte gör om skjut mekaniken ifrån grunden. Det är inte uruselt men......Max payne 3 är det spel där de lyckats bäst men även där är saker lite klumpiga. Karaktärerna är så välgjorda och att spela känns som att läsa en välskriven bok ibland. Hade kunnat vara en fullpoängare men ett fantastiskt spel trots allt. Jag måste korrigera mig själv känner jag då jag inte spelat så länge när jag skrev mitt omdöme. I fråga om story och detalrikedom har jag aldrig sett något liknande. Få spel har fångat min uppmärksamhet på den punken. De senaste God of war och The last of us kommer till mig men detta är sanslöst bra. Humor blandat med sorger. Måsre ge full pott till detta🤠🤠🤠
*Redigerades ett år sedan
b
blastfire

30 omdömen

ett år sedan
Ungefär vad jag förväntade mig, story självklart mycket bra, sen går man online och allt är mycket sämre och man skall dyrt betala för guldtackor för att betala för vapen, kläder osv, men det är ju Rockstar så ingen klagar...
Johnny Hotpants
Johnny Hotpants

194 omdömen

ett år sedan
kul och väldigt fint. Ett väldigt öppet spel där man kan pyssla med 100 olika grejer in i absurdum. Meeeen det blev nog en smula överhypat, och jag kan tycka att ettan gjorde mer "impact" än vad kanske denna uppföljare gör.
c
cenatron

14 omdömen

ett år sedan
10/10
g
ghost

9 omdömen

ett år sedan*
Otroligt bra spel, men undvik det om du inte har tålamod!
*Redigerades ett år sedan
InfiniteTias
InfiniteTias

18 omdömen

ett år sedan
Ett mästerverk! Aldrig skrattat eller gråtit över ett spel så mycket som jag gjort med det här. Helt underbart fantastiskt och Online delen börjar ta form nu och bli ganska roligt med olika roller.
Sida 1