Kategorier
Prisjakt

Xtrfy M3 HeatoN Edition

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter

Användaromdömen

Sorterat efter datum
t
t00by1

1 omdöme

ett år sedan
När den funkar, funkar den riktigt bra. +Ligger skönt i handen +snabb respons på rörelser -Kvalitén känns låg. Scroll-hjulet har funkat dåligt från dag 1. Ibland fastnar den i nedtryckt läge och man måste ge den lite kraft i sidled för att den ska räta upp sig igen. Störigt när det händer mitt under game. -Vänster musknapp gav efter ett tag. Fastnade också i nedtryckt läge och gick inte att få upp igen, vilket gjorde musen obrukbar.
2 år sedan
Skön och snygg mus, inte så mycket mer. Redan bara efter en månad så började den strula och lägger slumpässigt av och slutar fungera i några sekunder och sedan börjar den fungera igen. Skrollen är dessutom dålig då den ibland skrollar trots att man inte rör den.
A
AlekSSS

4 omdömen

2 år sedan
ligger skönt i handel, stilren och lätt
3 år sedan
Bytte från en Zowie ec2-a Passar perfekt för handen, snygg LED, ingen software behövs, känslan när man spelar är sjuk helt enkelt!
3 år sedan*
Har nu haft min M3a i lite mer än ett år. Bytte från att vara en långtida Logitech möss användare. Bytte från G700S som efterföljde min G700 och G5a. Nu använder jag bara M3an då den passar alla spelstilar väldigt bra och ligger riktigt gott i handen oberoende av vilket grepp man använder, Den passar allt från mindre händer och väldigt bra till större labbar till händer. Känslan i spel likt CS:Go är precision och helt underbar, stabilitet i rörelse och precision är på topp och lämnar inget att klaga på. Missar man så är det iallafall inte musens fel om man säger så. Använder musen likväl till gaming som till kontors arbeten.
*Redigerades 3 år sedan
3 år sedan*
En bra mus som uppfyller i stort sett alla krav en FPS-spelare kan tänkas ha. Den sitter skönt i handen och den har bra respons. Passar bra till den lite mer seriösa gamern. Lite åt det dyrare hållet men kvalitén väger upp för det enligt mig.
*Redigerades 3 år sedan
v
vixius

7 omdömen

3 år sedan*
Bra mus med bra specar, passar bra i handen men höger musknapp har börjat krångla. Den registrerar inte klick alls eller som dubbel- eller trippelklick. Supporten svarar på mail efter 7 dagar varje gång. Haft musen sen 2017-02 och spelar mest MOBA och FPS.
*Redigerades 3 år sedan
G
Gatu

17 omdömen

4 år sedan*
Allting med denna mus är bra, inget krångel, allt bra funkar (som det ska vara). Jag är inte helt såld på scrollen, tycker det är lite för mycket motstånd i den men smaksak.. Tycker denna mus generellt är mycket bra, MEN jag köpte den för 399:- Tycker 799 som är standardpris är väl tilltaget.
*Redigerades 4 år sedan
a
antedahlin

1 omdöme

4 år sedan*
Skönaste musen jag haft i min hand, utan tvekan!
*Redigerades 4 år sedan