Asus ROG Swift PG278QR

Asus ROG Swift PG278QR

 • Max upplösning: 2560x1440
 • Bildstorlek: 27 tum
 • Uppdateringsfrekvens: 165 Hz
Rank 4 i Bildskärmar
Jämför pris på alla Asus Bildskärmar
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför
Asus

Asus ROG Swift PG278QR

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter

4.1 av 5 stjärnor

Baserat på 11 omdömen

Sorterat efter datum
2019-05-16
  j
  jorki87(1 omdöme)
  Haft skärmen i några dagar nu, Och kan inte säga annat än wow den är nice! Inte haft några problem med kvalite på panelen eller skärmen. Enligt mig värd pengarna
  2019-05-02
   xiwic(4 omdömen)
   En monster skärm med G-sync är nöjd med Asus ROG Rekommenderas har haft skärmen i 1-2 års tid funkar GÖTT
   2018-09-11
    Z
    Zkellington(1 omdöme)
    Jag hade den extrema oturen som fick flertal döda pixlar och färgen är lite ''Yellow washed out''. Som andra skriver så är det lotto med skärmar, Men i övriga fall så får den godkänt.
    2018-05-02
     t
     tearzyo(54 omdömen)
     Mycket bra skärm för ändamålet. Är du en FPS gamer och vill ha en skärm som steppar upp det ifrån 60hz är detta ett bra alternativ. Letat efter en gamingskärm som inte ser helt för jävlig ut och denna var det nämsta man kommer tyvärr. +Bra responstid/hertz +Bra färgåtergivning och betraktningsvinklar för att vara en TN panel +Går stänga av dom röda lamporna på foten +2560x1440 ger betydligt skarpare bild vid 27+ tum +Bra fot, lätt att justera upp ner, tilta, i alla möjliga vinklar +Gsync ger en bra stabilitet om FPSen droppar under 165hz -Inte lika bra bild som min gamla iMac (60hz IPS) -Är något grynigt anti-reflekt filter som kan störa vid vita/ljusa bakgrunder -Designen är ett minus för ALLA gaming skärmar, inklusive denna. Någon borde släppa en skärm som inte ser ut som en transformer, alla gamers är inte 12 år. -Något krångliga menyer -Behöver kalibreras vid köp Summering: PG278QR är en grymt bra skärm för gaming, extremt smooth. (andra som testat denna hos mig har nästan blivit spyfärdiga för att allt flyter "overkligt bra") Personligen har jag gått upp i accuracy i Overwatch från 45% till 55-60% från att jag bytte från min gamla IPS panel. Det är betydligt lättare att "flicka" i spel. Gsync ger bra stabilitet i de tillfällen FPSen droppar från 165. Färgerna är riktigt bra för att vara TN, men man märker att det är en TN panel om du tittar uppåt/neråt på skärmen. Är du ute efter en gamning skärm för framförallt FPS spel, så är detta ett bra alternativ. Valde denna istället för Asus 165 IPS panel pga att jag läst om mycket problem på IPS versionen, samt att jag önskar att någon tillverkare inom kort släpper en designmässigt snyggare modell.
     2017-08-10
      ldv2001(18 omdömen)
      Wow! Fick hem den idag. Vilken nice skärm! Det är min första skärm med G-Sync, vilken häftig upplevelse. Hittills har jag inte hittat någonting direkt negativt med den. Jag skall försöka att uppdatera omdömet efter ett tag.
      Sida 1