Prisjakt

DJI Osmo Mobile

DJI Osmo Mobile

  • Typ: Gimbal
  • Rek. användningsområde: Foto, Video, Mobiltelefon
Bevaka
Jämför

DJI Osmo Mobile

Omdömen

Produktbetyg

3.1
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Half Star 4Empty Star 5
3 omdömen

Användaromdömen

Sorterat efter datum
S
Smultronizer

2 omdömen

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
5 år sedan*

Med nya uppdateringen av appen funkar allt mkt bättre. Är sjukt nöjd med produkten. Byggkvalitén är suverän. Iphone 7+ är dock väldigt tung och det krävs att man sätter den rätt annars kan problem i vind uppstå. Men jag har då varit ute med den i 10m/s utan några som helst problem. Haft den i tre månader nu och filmat frekvent. Gillade inte alls appen i början utan körde Filmic pro som fungerade betydligt bättre. Men fter sista uppdateringen tycker jag att native appen funkar bra.

*Redigerades 5 år sedan
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
5 år sedan*

Köpte en Osmo Mobile för att ha med på resor utflykter. Efter intensivt användande under 4 veckor på Nya Zealand tillsammans med en iPhone 7+ så får jag tyvärr ge ett dåligt betyg till produkten. Byggkvaliteten är bra och solid. Hårdvara verkar DJI kunna. Var dock medveten om att denna fungerar bäst i någorlunda stilla omgivning. Vid måttlig till stark vind kommer den inte klara att stabilisera din telefon. När det kommer till mjukvaran (DJI GO) som används för att filma, fota och konfigurera enheten så faller betyget. Enheten behöver kalibreras ofta om du vill vara säker på att behålla en rak horisont i ditt filmade material. Det finns även tendenser till drift, d.v.s en långsam rotation i olika led även om du håller handtaget stilla. Detta påverkar om du ska fota timelapse eller ta bilder med lång slutartid. Efter 3 veckors filmande så nollställdes appens inställningar vilket jag upptäckte till min besvikelse när jag skulle tanka ner allt material till datorn efter hemkomsten. Under sista veckan hade den filmat i 720p/30fps och stillbildskvaliteten var nedställd till den lägsta. Appen kraschar utan förvarning och är i vissa aspekter direkt svåranvänd. Att tanka över material från appen till din telefon eller till en dator är exempelvis väldigt krångligt. Videor kan du förhandsgranska i appen även när du ej har enheten påslagen och inkopplad, men av någon anledning kan du inte det med stillbilder. Rekommenderas tyvärr ej.

*Redigerades 5 år sedan
P
Pelle_N

19 omdömen

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
5 år sedan*

Inte fullt lika smidig som jag först hoppats på. Använder med iPhone 7 och Osmo bidrar till att ta bra bilder och stabila filmer. Beter sig lite konstigt ibland med omotiverade skak och app som kraschar. Trots det en fantastisk pryl vid väl valda tillfällen.

*Redigerades 5 år sedan