Samsung HW-K960

Samsung HW-K960

  • Typ av hembiopaket: Soundbar
  • Utförande: 5.1
  • Streaming-standarder: Spotify Connect
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför
Samsung

Samsung HW-K960

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter
3 / 5
(22 omdömen)
5
(8)4
(3)3
(2)2
(3)1
(6)
Annons
Annons
Sorterat efter datum
ett år sedan
Köpte det på utförsäljning. Kör senaste firmware. Inga problem alls och det låter helt jävla outstanding! Bytte ut min sonos Playbar+sonos sub mot detta då jag tröttnat på sonos tråkiga app. Fruktansvärt kraftigt ljud. Suben är verkligen grym
2 år sedan
Positivt + Bra ljudkvalitet med Dolby Atmos, Dolby True HD och andra Dolby-format + Trådlösa högtalare och subwoofer (och bara faktumet att två bakre högtalare medföljer är riktigt bra) + Schysst design som inte utmärker sig i rummet Negativt - Endast två HDMI-portar - Den trådlösa anslutningen till högtalarna är bristfällig och kan tappa kontakten i princip när som helst - Mycket brus i de bakre högtalarna med andra ljudformat än Dolbys - Inget stöd för DTS:X. DTS: HD Master Audio eller LPCM 5.1 - Väldigt låg ljudnivå från de bakre högtalarna i andra ljudformat än Dolby Atmos och Dolby TrueHD - Bristfälliga firmware-uppdateringar som ger fler problem än lösningar - Bristande support från Samsung som gång på gång vägrar erkänna att produkten har stora problem - Kan inte användas med PC på grund av felaktig EDID (kan lösas med ett litet gratisverktyg, men det är dåligt gjort av Samsung) - Inget stöd för RGB, endast YCbCr420 vilket är bättre färgåtergivning - Har inte stöd för passthrough med Dolby Vision
2 år sedan
hade denna soundbar i lite mer än ett år, funkade under tiden mycket bra och råkade aldrig ut för några problem, stabilt och levererade bra ljud, fick dock tag på uppföljaren N960 till riktigt bra pris så denna fick brorsan istället vilket blir ett ordentligt lyft från inbyggda TV ljudet.
2 år sedan
Jag köpte denna soundbar trots dåliga omdömen i hopp om att jag skulle ha tur. De flesta recensioner som jag har läst från diverse hemsidor och tidningar ger systemet tonvis med beröm, och visst låter det riktigt bra när det fungerar! Dessvärre fungerar det inte hela tiden, utan, precis som många skriver så tappar subwoofern och bakhögtalarna anslutning titt som tätt. Detta är förstås oförlåtligt, speciellt när det händer relativt ofta. 4K Atmos-filmer ser och låter utmärkt, men tappad anslutning gör det oanvändbart. Bör även tilläggas att, precis som många skriver, så hörs ett konstant brus från bakhögtalarna - i alla fall vid uppspelning av material med Atmos för mig. Jag lämnar tillbaka soundbaren.
3 år sedan
*Redigerades 2 år sedan
Jag köpte detta system för att blidka min fru och få ett renare vardagsrum, utan stora otympliga högtalare. Ljudet är bra vid TV-tittande. Men glöm att använda det till annat än just det. Med musik låter det på intet sätt inspirerande. Att det inte finns någon automatisk kalibrering gör faktiskt installationen lite svår. Har man inte en kalibreringsskiva är det i det närmaste omöjligt att få till rätt nivåer på de olika högtalarna. Att ställa in fördröjning, glöm det. Dessutom får man räkna med ett konstant brus från de bakre högtalarna. Nej, jag åkte tillbaks med detta system och återinstallerade mitt trogna 5:1 system.
3 år sedan
*Redigerades 2 år sedan
Fungerar riktigt bra. Haft lite bekymmer med PC då man spelar upp något tar de ca 10 s innan ljudet hoppar igång. Är ett riktigt bra ljud. Basen hänger med ofantligt bra. Supernöjd! Hoppas samsung släpper en FW med Dolby Vision passthrough bara. Sen har den allt. PC: för mig fungerar 4K 60hz klockrent Edit: samsung skiter fullständigt i konsumenterna och denna bar dras med sjukdomar som dom vägrar fixa. 4 k HDR via PC är en mardröm.. Bara glömma DTS-X, dolby vision osv!
2 år sedan
Grymt nöjd med detta systemet. Bytte bort en Yamaha RX-2030 i 5.1 uppsättning för att köra med bio-ljudet med denna och separat 2-kanals-stereo för musik. Var orolig att det skulle bli betydligt sämre. Det blev det inte, otroligt imponerad hur den låter med film och Netflix. Tung bas, väl avvägd och riktigt bra ljud för övrigt. Dolby Atmos är också ett stort steg upp, hos mig från en Apple-TV 4K Med musik låter den inte speciellt bra, men det har jag annat för. Betyget är för filmljudet. Har uppdaterat firmwaren genom appen, hur smidigt som helst! Flera som har haft problem med systemet som det verkar, men inte för min del....än iaf! :) Det som jag tycker är riktigt konstigt är som andra skrivit, att det inte går att sänka suben ett steg i taget mellan -6 till -12, underligt! Rekomenderas
2 år sedan
Super nöjd Underbar ljud, stor kraft, samt högtalaren ger rummet en riktigt rymd-känsla. Kunde varit lite snygare och med en USB
2 år sedan
Grymt bra ljud och kvalitet på ljudet, det enda tråkiga är att den tappar kontakt med basen ett par sekunder ibland. Annars nöjd och belåten.
2 år sedan
Efter den senaste firmware uppdateringen så klipper den i ljudet och allt låter allmänt lågt. Måste höja ljudet riktigt ordentligt för och höra något. Dock allt som är kodat i Atmos låter fortfarande grymt. Tråkigt att man inte kan sänka Subwoofern ytterligare flera steg. Om man söker på nätet så har folk massa problem efter uppdateringen och Samsung vägrar och fixa problemen samt även lägga till stöd för DTSx. Då Samsung har nyheter på gång så kommer dom inte fixa denna enhet som egentligen är riktigt grym. Undvik köp eller håll koll på framtida uppdateringar om dom kommer som löser problemen.
Sida 1