Kategorier
Prisjakt

Sony DualShock 4 V2 - Jet Black (PS4) (Original)

Sony DualShock 4 V2 - Jet Black (PS4) (Original)

  • Plattform: PC, Mac, PS4, PS5
  • Gränssnitt: USB, Bluetooth
  • Batteridrift
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

Sony DualShock 4 V2 - Jet Black (PS4) (Original)

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter

Användaromdömen

Sorterat efter datum
v
viller2

200 omdömen

2 år sedan*
EDIT: Båda spakarna glappar numera, det rör sig framåt/uppåt utan att man rör vid spaken. Riktigt dåligt eftersom konsolen inte är så gammal. Nja. Jag lyckas inte riktigt bli kompis med den här handkontrollen. Den vänstra styrspakens placering gör att man tvingas hålla dosan nästan krampaktigt vid längre spelstunder. Förmodligen har man lämnat den där av historiska skäl, istället för det som är vettigt idag. Dessutom, vad är grejen med L1/R1 och L2/R2? Ska man använda långfingret till den ena, eller flytta pekfingret hela tiden? Inget känns särskilt logiskt. Handkontrollen har en inbyggd högtalare (Nintendo gjorde det först!), en liten lampa och en pekplatta, ingen av de sakerna bidrar särskilt mycket utan känns mest som gimmicks. Det finns även en "Share"-knapp, vilket känns totalt meningslöst (å andra sidan var väl inte "Select"-knappen särskilt användbar heller). Många klagar på batteritiden, men den tycker jag faktiskt är helt OK. Dessutom går den att ladda via vanligt USB - smidigt! Kvalitetskänslan är också god, och vibratorn är kraftig. På det stora hela är den okej, men inte mer. Gamecube-dosan och den lilla handkontrollen till original-Xbox förblir mina favoriter.
*Redigerades 11 dagar sedan
T
TheSLASH

9 omdömen

3 månader sedan
Det är en Ok kontroller, men det finns en del brister, köpte en för drygt ett år sedan och nu glappar vänster joystick när man styr rakt fram, borde hålla längre, men det tyckte inte Sony med deras garanti och serviceverkstad. Har Xboxkontrollers som är runt 10 år gamla som håller än. Har aldrig gillat share-/optionknapparna, för mycket design istället för knappar man kan känna sig fram till utan att titta, lite samma sak med hela designen, gillar Xboxkontrollens ergonomi bättre (från 360).
R
Rikard

3 omdömen

3 månader sedan
Kass byggkvalitet. Har två kontroller som jag använt ca 30timmar styck, på båda flippar vänstra joysticken ur och ger framåtsignal. Ser här att det är ett vanligt problem. Har skruvat isär, gjort rent och byggt ihop, samma skit.
h
honung

4 omdömen

5 månader sedan
Värdelös batteritid och sådär kvalite
d
diggler

26 omdömen

2 år sedan
Kvaliteten på Sony's PS4 Dual Shock controllers verkar vara helt usel! Vi har två hyfsat nya Playstation 4. Ett Pro ca 2 år och ett Slim ca 1 år. Dom två handkontrollerna till Pro har stora problem med den vänstra analoga joysticken. Svårt att styra rakt fram eller springa som i vissa spel. Om man trycker väldigt hårt kan det fungera men förstör hela spelupplevelsen. På en av handkontrollerna så går man även framåt när man trycker ner L2 för att ex sikta. På handkontrollen som tillhör PS4 slim så går den numera framåt av sig självt, även i PS menyn så scrollar den uppåt av sig själv. Vi är inga gamers överhuvudtaget så att dom skulle vara utslitna på denna korta tid är helt uteslutet. Att alla 3 skulle ha utsatts för omild behandling är helt otänkbart. Har aldrig haft problem med vare sig Nintendo Wii controllers eller PS2, PS3 controllers för den delen. Och en ny kostar runt 600 spänn! Så jäkla dåligt.
4 år sedan*
Pros: -sköna triggers -toughpaden är trevlig men tyvärr oanvänd -skön textur över hela kontrollen Cons: -Batteritiden är i princip ett skämt (6-7timmar) -gillar inte joystick placeringen, däremot vet jag att andra föredrar det över switch eller Xbox kontrollen -inte så hög kvalité, knakar nått sjukt
*Redigerades 2 år sedan
M
Manne1979

64 omdömen

2 år sedan
Så himla skön handkontroll! Batteritiden kunde ha varit bättre, men de inbyggda högtalarna och de färgade ljusen i kontrollen är ett himla göttigt extra element. En del klagar på att kvaliteten känns sisådär, men jag har alltid upplevt dem som gedigna. En lite störig grej är om man tittar på DVD genom PS4an och lägger ifrån sig kontrollen aktiverar jämt L2 eller R2-knappen snabbspolning pga att de alltid rör vid underlaget och är känsliga.
b
bleeaurgh

1 omdöme

2 år sedan
Skönaste handkontrollen av alla jag har testat. Tyvärr har version 2 av DS4:an ett par saker som gör den sämre än version 1. Byggkvaliteten är sämre. Jag spelar mycket shooters där man sprintar genom att klicka ner vänstra spaken. Det senaste året har jag haft två stycken där vänstra spaken börjat gå sönder genom att klicken på L3 blir opålitliga och fungerar lite när de känner för. Det är en no-go när man kör first person shooters. Min version 1 har fungerat sedan launch (dock går gummit på spakarna lätt sönder, på den biten är version 2 bättre). Triggarna (L2 och R2) har större motstånd än version 1 vilket känns helt onödigt och gör det snäppet drygare att skjuta snabbt vilket har gjort att jag har switchat till L1 och R1 istället. I övrigt så fungerar den bra även om jag tycker att den nya finessen med att kunna skicka signal direkt över USB istället för bara Bluetooth känns lite placebo. Har inte märkt den minsta skillnad i stabilitet eller latency. Nästa gång letar jag rätt på en version 1 eller en helt annan kontroll då jag inte har lust att köpa en ny kontroll varje halvår.
S
Swedenstyle34

9 omdömen

3 år sedan*
Jag rekommenderar den här produkten till alla på grund av att, Den är symmetrisk & att man kan även använda den till en PC med ett program som heter "DS4".
*Redigerades 2 år sedan
nnike
nnike

70 omdömen

2 år sedan
V2 är något bättre än V1. Rekommenderas att uppgradera
Sida 1