Prisjakt

Garmin Virb Ultra 30

Garmin Virb Ultra 30

  • Stödda videoformat: 480p, 720p, 1080p (Full HD), 2160p (4K Ultra HD), 1440p
  • För action/sport-bruk
  • Bildstabilisator
Bevaka
Jämför

Garmin Virb Ultra 30

Omdömen

Produktbetyg

4.4
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
3 omdömen

Användaromdömen

Sorterat efter datum
B
Beatles

131 omdömen

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
2 år sedan*

Made in Taiwan. Suverän pekskärm och bakgrundsljus på den! Det finns kameror som inte har det, ganska jobbigt när det är mörkt och man får lysa med ficklampan. Fotot omfattar ca 100 grader. Tids- & datumstämpling på filmerna, om man vill ha det. På Garmins hemsida är listpriserna följande: 1. Garmin Virb 30 vanligt fäste: 4.400 kr 2. Garmin Virb 30 med inbyggd strömförsörjning: 5.600 kr På nr 1 kan man inte koppla på en kabel till yttre strömförsörjning utan får förlita sig på det lilla batteriet, som i och för sig klarar lång tid, drygt 2 timmar (130 min), men vill man ha längre filmtid måste man ta ut kameran ur det vattenskyddade höljet och sedan stoppa in kontakten på vänster sida, 2 tim 10 min att ladda fullt. Eller byta till ett fulladdat batteri. Märkligt att Garmin inte har hål på sidan med gummipropp. Vill man ha yttre strömförsörjning måste man välja nr 2 (1.200 kr dyrare) med monterad kabel på undersidan där den använder sig av andra kontakter under istället. Alternativet är att borra ett hål på vänster sida på höljet. Synd på en sådan bra kamera. Det finns 3 yttre dioder som visar olika saker, bl a om filmning eller strömladdning är igång. Om man stänger av dem får man lite extra filmtid men marginellt, några minuter.

*Redigerades 2 år sedan
s
stareez

23 omdömen

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
4 år sedan

Grymt bra kamera. Hade tidigare en två år äldre Sony HDR-AZ1, och blev förbluffad hur stort steget var till Garmin Virb 30. Hela kameran presterar så oerhört mycket bättre, på alla fronter. Kör mest MC/enduro och det blir riktigt bra filmer. Smart funktion också med snabbvredet som både startar kameran och påbörjar filmning i en enda rörelse. Röststyrningen funkar också mycket bra. Tycker att batteri och överföringshastighet funkar mycket bra. Garmins egen mjukvara fungerar bra och är smidigt, till skillnad från motsvarande mjukvara från Sony. Har inte hittat ett enda område som är negativt på denna kamera, skulle lätt göra om köpet igen.

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
5 år sedan*

Haft både GoPro Hero 5 Black samt Garmin Virb 30, finns inget jag tycker GoPro är bättre på. G-Metrix är överlägset om man vill ha information om distans, hastighet mm. Överföringen till dator är snabb och smidig trots GoPro har USB3? så är den betydligt segare. Röstfunktionerna fungerar 10 av 10 gånger, mot Garmin som knappt reagerar. Tyckte dock GoPro gav bättre färg out of box men efter man slagit på levande färger på Garmin så var de precis lika bra. Annars kör man på neutral och fixar det i efter produktionen. Kan varmt rekommendera denna kamera framför GoPro 5, sedan så är den kompatibel med alla GoPro fästen

*Redigerades 5 år sedan