Logitech MX518

Logitech MX518

  • Anslutning: Kabelansluten
  • Funktioner: Ergonomisk design
  • Antal knappar: 8
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

Logitech MX518

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter
4.4 / 5
(199 omdömen)
5
(153)4
(28)3
(13)2
(2)1
(3)
Annons
Annons
Sorterat efter datum
F
Fredrixon

33 omdömen

7 år sedan*
Mycket bra mus! Ligger bra i handen. En stjärna minus för att slitaget på kuddarna under blir hyfsat stort efter ett tag. Min första mx518 gick tyvärr sönder, glapp i kabeln. Har haft den hur länge som helst, fungerar fortfarande
*Redigerades 2 år sedan
r
rockker

1 omdöme

2 år sedan
Kört med min sen 2005 och använder den fortfarande nu 2018.
4 år sedan*
Jag har haft denna mus i snart 10 år nu. Otroligt välanvänd. Den har historiskt rest med på många LAN och reser fortfarande hyfsat ofta även om jag inte går på LAN längre (jag tänker att konsekvent packning i väskor ökar slitaget betydligt). Jag kan inte leva utan tum-knapparna på sidan och älskar musen på alla andra sätt. Extremt långlivad. Har haft flera andra möss som slutat fungera innan. Rekommenderar den till alla. Som någon annan skrivit; loggan syns knappt längre. UPPDATERING: ca 10 månader efter jag skrev detta var jag nära att köpa en ny mus då scrollhjulet la av. Men det var helt enkelt bara för mycket smuts i scrollhjulet för att sensorn skulle fungera som den ska. Så efter ca 10 minuters rengöring funkar den som vanligt igen.
*Redigerades 2 år sedan
d
dj_seagal

28 omdömen

3 år sedan*
Synd att den inte säljs längre för den var bäst.
*Redigerades 3 år sedan
Y
Yugoboy

7 omdömen

11 år sedan*
Har använt den här förr, och ville så gärna skaffa en egen. En riktigt smidig mus som har bra ergonomi.
*Redigerades 3 år sedan
B
Baradet Funkar

31 omdömen

4 år sedan*
Har precis kasserat en MX518 efter många långa års användning. Helt fantastisk kvalitet då den klarade hård användning utan att fallera det minsta. För min del så blev jag dock aldrig riktigt överens med formen och hittade aldrig något riktigt bra grepp, trots att musen hade så många fördelar att jag försökte länge fram och tillbaka. Förstår fortfarande inte vad de som tycker att musen är skön håller i den för grepp. Palm - som jag gillar - funkade inte för mig i alla fall. 10 stjärnor för byggkvaliteten men bara 5 för greppet.
*Redigerades 4 år sedan
T
ThrasH

78 omdömen

5 år sedan*
Bästa mus jag haft, fungerar perfekt i spel och som vanligt användande. Något högt scroll ljud. Har haft i många år och fungerar fel fritt.
*Redigerades 5 år sedan
K
Keysor

3 omdömen

5 år sedan*
Outstanding etta som gamingmus och jag säger detta utan att darra på rösten för det är 100% sanning. Med denna i handen behöver du inte oroa dig för att någon annan har någon bättre gamingmus än dig.
*Redigerades 5 år sedan
M
Maxen1

2 omdömen

5 år sedan*
Har haft min sen 2006, efter alla dessa år är den fortfarande inkopplad i min dator, fungerar klockrent. Visst slitage under efter att ha blivit utsatt för olika ytor etc. Toppbetyg.
*Redigerades 5 år sedan
S
STiNkYh

1 omdöme

6 år sedan*
Har använt denna skönhet i så många år så jag är osäker på när jag faktiskt skaffade den. Den ligger otroligt bra i handen, och man har riktigt bra tillgång till knapparna som finns på den. Känns bra att spela många olika sorters spel med den, och den var lätt att transportera. Det finns några få negativa saker om denna produkt, varav den första är mjukvaran. Har inte haft problem tidigare med mjukvaran, men vid min senaste ominstallation så funkar inte mjukvaran alls för det mesta, vilket resulterar i att rörelsekänsligheten och funktioner i spelet slutar fungera. Otroligt dåligt. Den andra negativa saken är väldigt förväntad efter många år av användning, och får inte minus för det, men det är att vänster musklick börjar ge sig för mig nu. Har använt denna mus intensivt under dom åren jag har ägt den, och är förvånad över hur länge den har hållt. Vad jag vet så finns inte musen att skaffa längre, men om ni skulle få chansen att få köpa en för en billig peng, slå till direkt då den funkar perfekt som en backup mus!
*Redigerades 6 år sedan
Sida 1