Prisjakt

Sony PlayStation 4 (PS4) Slim 500GB

Sony PlayStation 4 (PS4) Slim 500GB

  • Stödda videoformat: 480p, 576p, 720p, 1080p (Full HD), 1080i
  • Inbyggd lagringskapacitet: 500GB
  • Lanseringsår: 2016
Bevaka
Jämför

Sony PlayStation 4 (PS4) Slim 500GB

Användaromdömen

Sorterat efter datum
N
Nibblan

2 omdömen

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
8 månader sedan
Grym maskin i slimmad version. Vill man inte ha eller får inte plats med den enorma ps5:an så är här bästa alternativet.
H
HaxEnDer

26 omdömen

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
5 år sedan*
Klockren konsol!
*Redigerades 10 månader sedan
mikee
mikee

79 omdömen

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
10 månader sedan
Grymt bra
J
JohanHedberg

4 omdömen

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
4 år sedan*
Trevlig och liten spelkonsol som är väldigt tyst och med smidiga menyer. Spelutbudet är enormt och det går i dagsläget att hitta massor av lite äldre titlar till riktigt låga priser. Rekommenderas varmt!
*Redigerades ett år sedan
a
alex

1 omdöme

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
ett år sedan*
kol
*Redigerades ett år sedan
s
sebulba

39 omdömen

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Half Star 4Empty Star 5
ett år sedan
Bästa spelkonsolen!
n
nagra

176 omdömen

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
ett år sedan
Kul, men fjärrkontrollerna är helt värdelösa. Köpte min för ca 6 månader sedan och har byt ut 3 st kontroller på garanti tills nu! Och då kör jag väldigt lite ca 2 gånger i veckan och har 2 st fjärrkontroller en på laddning och en som jag spelar med. Kvalitén på vänster spak är förkastligt och går sönder väldigt fort. Sedan tycker jag inte heller PS kontroller är lika sköna och ergonomiska som xbox kontroller tex.
brunnen G
brunnen G

10 omdömen

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
2 år sedan
Fungerar perfekt! En sekund efter att vi köpte denna, köpte vi även VR,,, ....slår verkligheten Kan bara bli fullt betyg! Tack Sony för detta.
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
2 år sedan
Roligt och bra rekommenderar starkt! Finns många spel och den klarar av de alla!
K
Kurt

209 omdömen

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
3 år sedan*
Jag har historiskt sett mest spelat på PC och Nintendos konsoler från N64 till Wii U. Tycker denna kombo har fungerat bra, då de flesta spel till PS/Xbox även har funnits till PC, medan Nintendo har haft fler exklusiva spel. Switch har jag dock aldrig blivit särskilt intresserad av. Däremot har jag länge varit sugen på att prova en PS4 för att spela exklusiva titlar som The Last of Us, Uncharted och Horizon. Passade på att köpa en för 2490kr vilket känns som ett hyfsat rimligt pris. När jag började titta på den låg den nere på 1990kr, men det var innan Maggans kemikalieskatt... Över 3000kr tycker jag dock inte den är värd. Konsolen är väldig smidig att använda och menyerna känns snabba. Netflix och SVT Play (dock via webbläsaren) funkar fint. Det ska också gå att starta upp den från viloläge via Spotify, tyvärr fick jag aldrig det att funka. Köpte en Chromecast audio istället. Den är också tyst, förutom vid installation av spel när skivläsaren låter som ett mindre jetplan. Tittar man på film via Blu-ray eller DVD kan man också höra skivläsaren vid tysta delar i filmen, vilket förstör stämningen lite. Än så länge ångrar jag inte att jag valde Slim framför Pro. Hade den senare gett 60fps i alla spel i 1080p hade det varit en no-brainer, men vad jag förstår är skillnaden ofta högst marginell. Dessutom kör den tydligen allting i 4K (med nedskalning) vilket verkar göra att fläkten låter mycket även vid lägre upplösningar. Min uppfattning är att 500GB räcker gott till de spel man spelar för tillfället. Man måste ju inte ha allting installerat samtidigt. För laddningstidernas skull hade det dock varit trevligt med en SSD istället för mekanisk disk. Handkontrollen lyckas jag inte riktigt bli kompis med. Förstår inte varför Sony envisas med att ha den vänstra spaken nedanför det digitala korset. Det är väl bara i typ Fightingspel som man använder det, eller? Gamecube-dosan och den lilla handkontrollen till original-Xbox förblir mina favoriter. Någon klagade på att sladden är kort/ful, det löser man genom att ladda över natten med mobilladdaren :)
*Redigerades 3 år sedan
Sida 1