Sony PlayStation 4 (PS4) Slim 500GB

Sony PlayStation 4 (PS4) Slim 500GB

  • Stödda videoformat: 480p, 576p, 720p, 1080p (Full HD), 1080i
  • Inbyggd lagringskapacitet: 500GB
  • Lanseringsår: 2016
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

Sony PlayStation 4 (PS4) Slim 500GB

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter
4.1 / 5
(50 omdömen)
5
(33)4
(8)3
(3)2
(4)1
(2)
Annons
Annons
Sorterat efter datum
a
alex

1 omdöme

14 dagar sedan*
kol
*Redigerades 14 dagar sedan
V
Victorystar

4 omdömen

en månad sedan
Min 14- åring köpte ett spel på PS4, OLOVLIGEN. Efter att ha strömmat ner spelet upptäckte hen att det krävdes ett PLUS-abonnemang för att kunna spela spelet. Hen kan alltså ej ens använda produkten! Jag skriver till Playstationteamet. De VÄGRAR återbetala pga att "spelet är nedströmmat". Detta trots att jag alltså förklarat att en underårig köpt spelet olivligen, att det ej framgick att man var tvungen att ha PLUS- abonnemang för att kunna spela spelet och att mitt barn alltså ej kan använda produkten! Att de strider mot en kund i flera mailkonversationer, mot denna bakgrund, är ledsamt och småaktigt. 230 kr är mycket pengar för mig som ensamstående och det svider extra mycket att mitt barn köpte något som ej ens går att använda! Playstationsteamet har ett oetiskt kundbemötande och bedriver ett vidrigt maktmissbruk!
s
sebulba

27 omdömen

4 månader sedan
Bästa spelkonsolen!
n
nagra

168 omdömen

4 månader sedan
Kul, men fjärrkontrollerna är helt värdelösa. Köpte min för ca 6 månader sedan och har byt ut 3 st kontroller på garanti tills nu! Och då kör jag väldigt lite ca 2 gånger i veckan och har 2 st fjärrkontroller en på laddning och en som jag spelar med. Kvalitén på vänster spak är förkastligt och går sönder väldigt fort. Sedan tycker jag inte heller PS kontroller är lika sköna och ergonomiska som xbox kontroller tex.
brunnen G
brunnen G

10 omdömen

ett år sedan
Fungerar perfekt! En sekund efter att vi köpte denna, köpte vi även VR,,, ....slår verkligheten Kan bara bli fullt betyg! Tack Sony för detta.
A
Alex

3 omdömen

ett år sedan
Roligt och bra rekommenderar starkt! Finns många spel och den klarar av de alla!
v
viller2

189 omdömen

2 år sedan*
Jag har historiskt sett mest spelat på PC och Nintendos konsoler från N64 till Wii U. Tycker denna kombo har fungerat bra, då de flesta spel till PS/Xbox även har funnits till PC, medan Nintendo har haft fler exklusiva spel. Switch har jag dock aldrig blivit särskilt intresserad av. Däremot har jag länge varit sugen på att prova en PS4 för att spela exklusiva titlar som The Last of Us, Uncharted och Horizon. Passade på att köpa en för 2490kr vilket känns som ett hyfsat rimligt pris. När jag började titta på den låg den nere på 1990kr, men det var innan Maggans kemikalieskatt... Över 3000kr tycker jag dock inte den är värd. Konsolen är väldig smidig att använda och menyerna känns snabba. Netflix och SVT Play (dock via webbläsaren) funkar fint. Det ska också gå att starta upp den från viloläge via Spotify, tyvärr fick jag aldrig det att funka. Köpte en Chromecast audio istället. Den är också tyst, förutom vid installation av spel när skivläsaren låter som ett mindre jetplan. Tittar man på film via Blu-ray eller DVD kan man också höra skivläsaren vid tysta delar i filmen, vilket förstör stämningen lite. Än så länge ångrar jag inte att jag valde Slim framför Pro. Hade den senare gett 60fps i alla spel i 1080p hade det varit en no-brainer, men vad jag förstår är skillnaden ofta högst marginell. Dessutom kör den tydligen allting i 4K (med nedskalning) vilket verkar göra att fläkten låter mycket även vid lägre upplösningar. Min uppfattning är att 500GB räcker gott till de spel man spelar för tillfället. Man måste ju inte ha allting installerat samtidigt. För laddningstidernas skull hade det dock varit trevligt med en SSD istället för mekanisk disk. Handkontrollen lyckas jag inte riktigt bli kompis med. Förstår inte varför Sony envisas med att ha den vänstra spaken nedanför det digitala korset. Det är väl bara i typ Fightingspel som man använder det, eller? Gamecube-dosan och den lilla handkontrollen till original-Xbox förblir mina favoriter. Någon klagade på att sladden är kort/ful, det löser man genom att ladda över natten med mobilladdaren :)
*Redigerades ett år sedan
f
fuffelpupp

20 omdömen

4 år sedan*
Inköpt för att komplementera konsolparken och jag förstår inte vad folk är så upphetsade över och nöjda med. Konsolen fungerar bra och en del av dom exklusiva spelen är roliga men jämfört med min xbox one, som jag är mycket nöjd med, har den ett par markanta minus. - Den låter som fan. Jag sitter tre meter från konsolen som har gott om luft men den blir ändå uppenbart varm och går då in i fullt hårfön läge där den inte bara hörs utan stör. Krysslådan är knäpptyst. - Saknar optisk utgång. - Inbyggt batteri i handkontrollerna. Smidigt kan man tycka men det innebär att man måste ha en usb-sladd i fronten på konsolen vilket inte är så tjusigt eller praktiskt. - Omständigt att bygga ut lagring. - Det inkluderade headsetet är ett dåligt skämt. - Ingen bakåtkompabilitet. - Kontrollerna är lite för små för mina, fullvuxna, händer. - Fanboys som inte fixar att folk kan tycka olika. + VR är tufft.
*Redigerades 2 år sedan
T
T_B

8 omdömen

2 år sedan
Svin bra! Ända som saknas är en "activity log"
johanneshenrysson
johanneshenrysson

267 omdömen

2 år sedan
PS4 leverar precis som väntat, i ett trevligt litet paket som både hanterar spel såväl som film och streaming utan problem. Gillar även att man kan koppla upp telefonen och använda den för att skriva i de flesta textfält. Framförallt om man ska fylla i lösenord så är det underbart. Vad skulle kunna vara bättre? I en modern era ska allt alltid vara uppdaterat. Trevligt. Men tradigt när man lägger i skivan för första gången och inser att man måste vänta på att 50GB ska tankas hem :/
Sida 1