Kamado SUMO Maxi 25"

Kamado SUMO Maxi 25"

  • Grilltyp: Kolgrill
  • Design: Kamado
  • Tillgängliga färger: Svart, Grön, Trä/natur
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

Kamado SUMO Maxi 25"

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter
4.1 / 5
(3 omdömen)
Annons
Annons
Sorterat efter datum
d
d00mz

13 omdömen

4 månader sedan*
Jag är nu inne på år 2 med grillen. Här finns några förbättringspunkter. De rostfria detaljerna är inte särskild rostfria, inget ovanligt när man bor vid kusten. Detta även fast den står under regnskyddet när den inte används. Det är framförallt skorstenen, gångjärnen och foten som är drabbade. Trädetaljerna är bland det sämsta jag har stött på, och klarade en halv säsong innan de blev missfärgade och fula. Jag ser dock att man redan verkar ha bytt ut dem för årets modeller. Det positiva är att i den prisklass som grillen är i, så är den fullständigt oslagbar. Måtten på den verkar vara identiska med Kamado Joe, vilket innebär att de mesta (om inte alla) tillbehör från den grillen passar. Så någon brist på tillbehör finns det inte. Kick Ash basket är det första ni bör skaffa er, för ett fenomenalt luftflöde över kolbädden. Jag hade lite problem med läckage baktill i packningen, men detta ordnades snabbt upp sig efter ett par grillsessioner.
*Redigerades 4 månader sedan
L
Linus

3 omdömen

ett år sedan
Har haft min grill i ungefär 3 veckor och är supernöjd! Mycket prisvärd grill av hög kvalitet. Har testat allt från att göra pizza, röka och långkok på grillen och resultatet har blivit mycket bra varje gång.
j
joevin26

5 omdömen

2 år sedan*
Har bara haft den i 4 dagar, men lämnar ändå ett omdöme. 12495:- med tillbehörspaket, överkomligt jämfört med andra sorter. Var från början inställd på en KJ, men valde denna pga priset. Och jag är definitivt inte missnöjd. Pizzorna blev kanon och Burnt ends på sidfläsk fungerar utmärkt. Detta är min första Kamado och har inget att jämföra med, men har svårt att tro att KJ eller Green Egg kan vara så mycket bättre. Uppdatering: Testade Beer Can Chicken och Hasselbackspotatis också. Grymt praktiskt att köra allt i samma värme källa. Så jag höjer betyget till en 9:a. Ska testa Beef Jerky i helgen så vi får se vad betyget blir efter det. Sista uppdateringen: Har grillat i stort sett var 3:e dag sen jag skaffade den. I dag blev det revben för första gången. Jag är helt förälskad i denna grillen.
*Redigerades 2 år sedan