Kategorier
Prisjakt

Makita DUH523Z (Utan Batteri)

Makita DUH523Z (Utan Batteri)

  • Kraftkälla: Batteridriven
  • Produktvikt: 3.3 kg
  • Svärdlängd: 52 cm
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför
Makita

Makita DUH523Z (Utan Batteri)

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter

Användaromdömen

Sorterat efter datum
Ortovox
Ortovox

81 omdömen

10 månader sedan
Håller med om det mesta de andra skrivit. Överlag nöjd med hur tyst och hur länge man kan köra på ett batteri. Det enda som jag får dra av 2 stjärnor är att den är lite klenare än jag trodde. Min häck har den svårt att ta de tjockare grenarna och fastnar ofta på dem. Min billiga 500:- Ryobi med sladd är klart mycket starkare då men låter ju mycket mer också.
t
timpa82

15 omdömen

2 år sedan
Kört denna maskin i ett år och är nöjd med resultatet. Klipper lätt en häck med relativt kraftiga grenar. Den har "låst" sig några gånger på grund av för tjocka grenar, men har alltid kommit igång efter några tryck på startknappen. Har bara kört Biltemas batterimaskin innan denna och kan konstatera att denna är starkare.
p
promaster

243 omdömen

2 år sedan
Kört med en bensinmaskin innan som alltid är svår att starta och dånar, denna trimmar tujan med finnes.
4 år sedan*
Har haft en B&D med sladd i några år och tyckte det var dags för en uppgradering. Frågan man ställde sig efter någon minuts häckklippning var, varför har jag inte köpt denna tidigare. Har klippt liguster, måbär och spirea med den och det fixar den galant. + tyst, mycket tyst måste jag säga. + när man startade den så tyckte jag den verkade slö men där bedrog man sig. Den avverkar rejält och effektivt. Man blev nog lurade av att den är så tyst. + ingen sladd ++++ + lätt + har man redan Makita 18V-system så kostar den inte mer än en dålig sladdmaskin. + bra pris + batterisnål. Klippte 50 m ligusterhäck med höjden ca 1,4 m. Fulladdat 4,0Ah batteri med batteriindikator. När jag var klar så hade jag använt 1/4-del av batteriets kapacitet! + mycket bra vibrationsdämpad. Med min gamla maskin så märkte jag tydligt av vibrationerna i händerna efter en liten stunds klippning men här märkte jag ingenting när jag var klar med hela häcken.. - skall man anmärka på något så kan säkerhetsknappen(för tummen) på det bakre handtaget i vissa konstiga klippställningar komma att sitta lite dumt till. Men det är en struntsak för allt annat är positivt.
*Redigerades 4 år sedan