Kategorier
Prisjakt

Palit GeForce GTX 1060 Dual HDMI 3xDP 6GB

Palit GeForce GTX 1060 Dual HDMI 3xDP 6GB

  • Grafikprocessor: GeForce GTX 1060
  • Minneskapacitet: 6GB
  • Minnestyp: GDDR5
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

Palit GeForce GTX 1060 Dual HDMI 3xDP 6GB

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter
4.4 / 5
(8 omdömen)
5
(7)4
(1)3
(0)2
(0)1
(0)
Sorterat efter datum
C
CheeseMaster

10 omdömen

ett år sedan
Presterat bra i över 1 år nu. Lirar mest Dota2 (Linux) på högsta grafikinställningarna utan problem. Skulle köpa det igen istället för de andra dyrare varianterna. + Tyst och stabil. + Priset (i förhållande till andra grafikkort)
Mentos
Mentos

377 omdömen

3 år sedan*
Kraftfullt och tyst!
*Redigerades 3 år sedan
H
Hemaa

5 omdömen

3 år sedan*
Presterar bra. Kör max inställningar på det mesta (1080p) Håller sig relativt svalt 28-30 grader idle. I stort sett ljudlöst då. I load har jag som mest kommit upp i drygt 74-75c med fläktarna på auto i msi afterburner ~55%. Då är det lite mer högljutt, men ändå inte så man blir less :) dock så har mitt ex skrapande fläktar emellanåt, ibland vid vanlig slösurf ibland vid spelande... Vilket är mer störande. Finns även lite coil Whine
*Redigerades 3 år sedan
S
Saek

6 omdömen

4 år sedan*
Presterar lika bra som ett 980, och knäpptyst under högbelastning.. Mycket mer prisvärd än dom dyra 1060 som msi som är väldigt för dyrt för att vara ett xx60 kort, detta kort rekommenderas varmt!
*Redigerades 4 år sedan
e
estrato

9 omdömen

4 år sedan*
Om du bara vill spela vanliga spel med maxade inställningar i 1920x1080 @ 120Hz, eller om du är bekväm med att köra VR-spel med medelhöga/låga inställningar, då räcker detta kort alldeles utmärkt. Fördelar: Det här kortet från Palit är knäpptyst i drift, håller sig svalt och presterar bra. Palit är den största tillverkaren av grafikkort i världen idag (de äger även Gainward), så detta är ett kvalitetskort som man kan lita på. Nackdelar: 1) Kortet blir för svalt när det inte belastas tillräckligt och stänger då av fläktarna, bara för att sätta på dem igen några sekunder senare när temperaturen går upp ett snäpp. Fläktarna kan ibland ge ifrån sig ett lågt skrapande ljud när de sätter igång från stillastående, vilket i längden kan bli irriterande när datorn är tyst i övrigt. Man kan åtgärda det genom att modifiera kortets "fläkt-kurva" så att fläktarna inte stängs av vid låga temperaturer. De låter inte när de snurrar på lågvarv. (Man kan även dra igång något program eller spel som belastar grafikkortet, då blir det också tyst!) 2) Som nästan alla andra Pascal-kort så har denna bara en HDMI utgång.
*Redigerades 4 år sedan
M
Mastaw84

10 omdömen

4 år sedan*
Mycket nöjd med detta kort. Maxar på spel som GTA 5, BF 4 och CS:GO. Väldigt prisvärt, tyst och svalt kort.
*Redigerades 4 år sedan
L
LaUnCh

1 omdöme

4 år sedan*
Byte från Radeon HD 7870 2 Gb till detta kort. Vilket lyft! Alla spel utan undantag flyter på helt perfekt i 1080p. Kan inte uttala mig om 2k/4k då jag inte har någon sådan skärm. Knäpp tyst i idle och hörs inte över min CPU-fläkt (212 Evo master) vid hög belastning (25 % går fläktarna på kortet med Arkham knight i max settings 1080p). Sist men inte minst, kör en icke-överklockad AMD FX-6300 som cpu och var lite skraj för bottlenecking. Visst, det finns säkert men inget som märks av vid 1080p-spelande med högsta inställningarna. Rekommenderas varmt!
*Redigerades 4 år sedan
w
wezzy

25 omdömen

4 år sedan*
Helt klart ett vettigt kort med tyst kylning. Jag har bara testat under en dag och endast testat Overwatch än så länge. Kan inte höra kortet och temperaturen ligger jättelågt. Sen är väl inte Overwatch jättetungt att driva även om man drar upp till max på grafikreglaget. I lådan kommer bara kortet en dvd och en liten manual. Inga kablar på något sätt, var medveten om det. För mig var det inga problem. Bra Pris/Prestanda för mellanklass gaming.
*Redigerades 4 år sedan