Kategorier
Prisjakt

AfterShokz Trekz Titanium

AfterShokz Trekz Titanium

  • Trådlös anslutningsteknik: Bluetooth
  • Hörlursdesign: Ear-free (Bone Conduction)
  • Trådlös
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

AfterShokz Trekz Titanium

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter

Användaromdömen

Sorterat efter datum
_IlIIlIJ

13 omdömen

2 månader sedan*
Använder för löpträning. Lätta, levererar acceptabelt ljud för musik, suveränt ljudgenomsläpp från trafik och bra batteritid (omkring fem entimmespass). Det finns ingen bas att tala om. Tal fungerar särskilt bra. Om man har notiser på tempo eller distans är det närmast glasklart. Jag tror de skulle fungera utmärkt för någon som lyssnar på podcast. Bil-, tåg- och busstrafik hörs ljudligt över allt som spelas tycker jag. Använder mina tillsammans med en IPhone och kanske främst en Garmin 245 Music. Signalen är en smula stabilare med telefonen. Multifunktionsknappen och, kort därefter, hörluren på vänster sida slutade fungera efter 11 och 1/2 månad. Nya skickades ut efter en ganska lång returprocess. Har inte använt lurarna i regn, men svettats en hel del. Fuktskyddet är något sämre än de dyrare modellerna om jag minns rätt. Ganska nöjd detta till trots. + Bra genomsläpp av ljud. + Sitter stabilt + Stabil blåtand med Garmin Forerunner 245 Music, IPhone 7 och 8. - Gick sönder efter dryga 11 månader - För mig tog returen väldigt lång tid. Oklart om det berodde på återförsäljaren eller tillverkaren.
*Redigerades 2 månader sedan
j
johlin

10 omdömen

6 månader sedan
Det verkar finnas två användningsområden för dessa, vilket kan vara värt att tänka på när man läser recensionerna: 1. Med öronproppar i öronen, för t.ex. en bullrig verkstad 2. Utan öronproppar i öronen, för att t.ex. springa med men ändå höra omgivningen Jag använder dessa att springa med. Ljudet är inte kanon, det saknar en del både bas och diskant (även med det bastunga EQ-läget). Dock är det bra att kunna höra t.ex. cyklister som plingar bakom en, så överlag tycker jag de är värda. Ljudet blir mycket bättre om man håller för öronen eller använder öronproppar, så för det första användningsområdet verkar ljudet vara bättre.
fenris_wolf
fenris_wolf

2 omdömen

ett år sedan
Är inne på mitt tredje par och kommer definitivt köpa dessa igen. Jag använder dem i en mycket skitig verkstadsmiljö med olja, lösningsmedel, magnetiskt damm och svettas ofta mycket. Vanliga öronproppar kombinerat med det minskade basläget på hörlurarna gör att både poddar och musik går att lyssna på även när man kör vinkelslip. Batteritiden är bra och jag får dem att räcka en 8 timmars arbetsdag utan problem med musik eller podd igång. De är bekväma med helmask eller skyddsglasögon och knapparna är lätta att komma åt för att justera volym och svara på samtal. Det enda negativa jag kan komma på är att bågen runt nacken sticker ut något vilket kan vara irriterande om man kör mycket bil. Trekz Air ligger lite närmare nacken och har samma ljudkvalité så dessa kan vara ett alternativ. Peltors bluetooth-kåpor har inte en chans mot dessa i ergonomi eller ekonomi. ps: det går säkert att springa med dem också...
T
TheoToll

3 omdömen

2 år sedan
Jag har haft mina 2 dagar och jag älskar dem. Batteriet har ca 90% kvar efter många timmars användning och ljudet är överraskande bra. Det ända "Problemet" är att man absolut inte kan ha hår mellan huvudet och hörlurarna. En liten sak till är att sitter man väldigt tät på ett tåg och man har väldigt hög volym så kommer andra att höra lite men absolut inget problem.
W
Woodyzen

9 omdömen

3 år sedan*
Jag älskar dessa lurar! Jag har nu haft dem ett tag, så jag ska försöka komma ihåg allt som jag har tänkt på. Om jag inte har gjort det så uppdaterar jag mitt omdöme allt eftersom. + batteriet känns otroligt mycket bättre än vad jag tyckte det stod, men jag antar att det är för att jag inte lyssnar så många timmar i sträck. Man kan ha på lurarna utan att spela och det drar inte alls mycket batteri. + den senaste tiden har jag haft problem med ljud överhuvudtaget och har därför haft mycket problem med hörlurarna som jag hade tidigare. Jag kan definitivt känna att det är ok att lyssna med dessa och öronen blir inte lika trötta som tidigare. + parkopplingsljudet har en stor räckvidd, vilket gör att jag som vill ha ljudet mycket lägre än andra så funkar det lika finfint för mig som för de som vill brassa på. + påsen som följer med är väldigt praktisk för att bära med sig hörlurarna, laddningssladden och öronpropparna (vilka också ligger i en liten och smidig låda för sig själva) som följer med hörlurarna. + när inte man har musiken igång och trycker på volymknapparna så kan man få reda på hur mycket batteri det är kvar i hörlurarna: Battery high Battery medium Battery low + enkelt att pausa och sätta på musiken igen med knappen som sitter på vänstra luren. + funkar bra med glasögonen + funkar förvånansvärt bra med öronproppar - Kan kännas som att de trycker lite väl mycket på sidorna av huvudet (men jag är också lite känslig mot det) - Av någon anledning vill inte min platta (acer a3-a40) känna av lurarna, men funkar super med mobilen (sony z2) Uppdatering: jag köpte en ny mobil (xz2) och även med den lyckades jag först inte parkoppla dem, men nu idag (19 juli 2018) lyckades jag! Förmodligen kan hörlurarna bara vara kopplade med en i taget eller något. Jag höll inne påknappen längre än vanligt när jag startade upp den och jag vet inte om det var det, men sedan hittade min nya mobil den. - Kan vara lite besvärliga i början eftersom de är större än bakhuvudet, men man vänjer sig. Allt som allt, definitivt fler plus än minus och jag kan ha missat några positiva grejer med hörlurarna. En till negativ kritik, som inte har något med hörlurarnas funktioner att göra, är att det inte kom med någon bra förklaring av vad knapparna på hörlurarna är till för. Det fanns ingen bra bild i häftet, utan det enda som stod var hur man satte på och stängde av hörlurarna (genom att hålla i volymknappen för att höja i några sekunder).
*Redigerades 3 år sedan
B
Bert-Ake

5 omdömen

3 år sedan*
Efter några månaders användning kan jag nu lämna ett omdöme på denna, märkliga, produkt. Följer standard för hur många andra gör när de sätter omdöme, så plus och minus följer här nedan. Plus: - Kopplar snabbt till bluetooth och håller kopplingen bra. Har inte varit med om att den tappar kontakt alls, förutom när jag går iväg från telefonen så klart. - Man HÖR omgivningen! Detta är verkligen säljpunkten för den här produkten. När jag är ute och springer så här jag min andning, hör personer runt omkring och cyklisters ilskna plingande när man springer lite för mycket i mitten av stigen. - Snygga och bekväma får jag ändå säga. Jag har mina på mig i några timmar i sträck utan att uppleva dem som obekväma. - Helt OK batteritid tycker jag allt. - Perfekta för att lyssna på podcasts. Minus: - Ljudet! - Ljudet! - Ljudet! För att vara ärlig så är det ju lite gimmick det här med Bone conducting. Det är helt enkelt ett par högtalare som sitter så nära örat att örat uppfattar ljudet. Detta får med sig ett par olika bekymmer. Dom hörs, MYCKET, av allmänheten runt omkring. Dom är känsliga för vart på tinningen man sätter dem Dom har ingen bas. Alls. Även fast dom har ett bas-läge (som gör det liiite bättre) Dom skiftar markant i ljudvolym om man tex, jäspar, tuggar tuggummi eller ens sjunger med i låten, för då flyttas högtalarna lite och käken/tinningen spänner sig lite som gör att högtalaren inte når öran. Frustrerande. Slutsats: När jag är ute och springer räcker dessa. För mig är det viktigare att kunna höra omgivningen än att ha musik. Därför är dessa guld. Dom gör det dom säger att dom ska göra men om du förväntar dig kvalité på basen så är du helt fel ute. Om jag ska springa en längre tur så brukar jag starta en podcast, detta är den bästa kombon jag har hittat hittills. Hörlurarna gör tal väldigt bra. Jag tycker det är en häftig, lite märklig produkt som förtjänas att testas. Men med ett restriktivt sinne. Det är inget revolutionerande än. Bara ett par högtalare som sitter nära örat, men inte i örat.
*Redigerades 3 år sedan
p
pedermyrne

20 omdömen

4 år sedan*
Har ägt dessa lurar i snart ett år nu och kan inte säga annat än jag är väldigt nöjd med dom. Används nästan uteslutande på jobbet, där det bullrar en del så man måste skydda hörseln på något sätt och just möjligheten att ha vanliga passiva proppar i öronen samtidigt värderar jag högt. Lyssnar mycket på musik och ljudet (i stereo) är otroligt bra med tanke på att det leds genom skallbenet in i innerörat, inte riktigt HIFI-mässigt men ändå så pass bra att man utan vidare kan ha musik på en hel arbetsdag utan att bli trött i öronen. Blåtandskopplingen har funkat oklanderligt med de tre telefoner jag har använt under tiden (svara/lägga på, starta/stoppa musik/radio-spelare, byta låt/kanal, volym) Det enda som kan vara störigt ibland är bygeln när man har en jacka på sig eller jobbar i lite trånga positioner. Samt att prata gör man bäst om det inte bullrar alltför mycket (mikrofonen sitter ju en bit från munnen nära ena örat). Ska även tillägga att de funkar finfint ihop med glasögon.
*Redigerades 4 år sedan
w
weactivist

8 omdömen

4 år sedan*
Jag hade förväntat mig lite mer av dessa lurar. Har testat både till Windows 10 och iPhone. Parkopplingen med bluetooth går hur smidigt som helst och känns riktigt stabil och bra. Dock ger de ifrån sig ganska mycket ljud till omgivningen, vilket är väldigt störande och det gör att man inte vill dra på allt för mycket volym när man är bland folk. Ett annat problem är att de inte sitter riktigt bra. Man stöter ofta till hela bygeln med nacken så fort man höjer huvudet lite bakåt. + Bluetoothkopplingen + Lätta och smidiga - Ger ifrån sig mycket ljud till omgivningen - Bygeln är för stor och tar i nacken när man rör huvudet
*Redigerades 4 år sedan
T
Tallfjant

122 omdömen

4 år sedan*
Börjar med min slutsats: Mycket bra sportlurar, men jag skulle inte använda dem när jag pendlar på buss. Riktigt bra på sin plats helt enkelt men inga all-around-lurar. Har haft dem i ett par veckor och använder dem när jag springer och när jag cykelpendlar. Har tidigare haft AfterShokz Sportz M2 som var deras tidigare variant och jag gillade dem. Dessa är dock otroligt mycket bättre! De tidigare betedde sig mest som små högtalare man hade bredvid öronen, med dessa så fungerar faktiskt tekniken riktigt bra! Ljudet är klart och bra. Det saknas tyvärr bas, men överlag tycker jag att ljudet var över min förväntan på bone cunduction. Det läcker fortfarande en del ljud ut till omgivningen, så man har dem inte gärna bland folk. Jag gillar att inte ha något i öronen när jag tränar och att jag kan prata med folk fast att jag har musiken på. Nackdelen är såklart att man hör trafik och oljud, men eftersom att det inte känns säkert att stänga bort de ljuden när man t ex cyklar i staden så är detta en riktigt bra kompromiss för att kunna lyssna på musik. De sitter bra, men för mig börjar de bli lite obekväma efter någon dryg timme. Batteritiden och blåtanden har varit mycket bra såhär långt. En annan liten fördel är att man inte får något oljud från bygeln om den t ex rör sig eftersom att man inte har dem i öronen.
*Redigerades 4 år sedan
m
meko2

6 omdömen

4 år sedan*
Bekväma och riktigt bra! Ljudet är lite trist för musikälskare, men jag lyssnar mest på poddradio och då är ljudet alldeles utmärkt! Riktigt bra att man kan höra vad som händer runt omkring. Bra ljud också för den man ringer till. Lätt att få bra läge, och därmed bra ljud, även med glasögon. Bygeln bakom huvudet stöter emot jackans krage en hel del, vilket är irriterande. Däremot påverkas inte ljudet av det eftersom dom kan röra sig mycket mer än vanliga öronploppar, utan att dom slutar funka.
*Redigerades 4 år sedan
Sida 1