God of War (PS4)

 Lägg i lista  Jämför
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (9.42)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Perfekt

  Gillat omdöme
  5 mån sedan
  Uppdaterat: 2 mån sedan
  Här har du ett riktigt bra spel som är svårt att sluta spela! Grafiken är enormt snygg om du kör i 4k med HDR (**läs mer om HDR längst ner), styrningen är precis och fienderna är många och roliga att fightas mot! Spelet flyter på bra och även i större strider hackar aldrig bilden vilket är bra! Storyn och samspelet mellan Kratos och hans son Atreus fungerar mycket bra, de har båda drabbats av en familjetragedi och har en sista önskan att bege sig mot Midgårds högsta berg för att strö ut aska. Mellan de och målet finns naturligtvis massor av fiender/ bossar samt en hel del klurigheter och hemligheter att finna. Det går även att uppgradera vapnen och diverse skydd för de båda samt även använda sina xp-poäng för att välja bättre och effektivare stridstekniker.

  En ganska unik sak med detta spel är att allt är gjort i en kameraåkning (vet inte om det är gjort innan), det finns inga klipp eller laddningstider med andra ord så flytet i spelet är alltid på topp. Vid en av de första bossarna till exempel så är det en mycket spännande (och lång) fight där kameran "svävar" runt hela striden mellan Kratos och bossen på ett väldigt unikt sätt vilket gör denna fight väldigt minnesvärd, detta är verkligen en unik strid och jag personligen har aldrig upplevt något liknande på över 30 års spelande!

  Styrningen är precis och enkel och fungerar även mycket bra när du använder båda under fighter, sonen Atreus hjälper Kratos med sin pilbåge mm. under strider.

  Det grafiska på Ps4 PRO om du kör på 4K tv med bra HDR är något av det snyggaste du kan få i ett spel 2018 alla kategorier/ platformar! (Pc hänger inte ens med grafiskt då det saknas HDR på PC monitorer). Det ser verkligen enormt bra ut och höjer känslan ytterligare med HDR! Jag har sparat hundratals bilder (använt Photo mode) av spelet då miljöerna är enormt snygga, spelet är dock ännu snyggare än bilderna då HDR ej kan bli med på bild.

  //Spelat på Ps4 Pro/ 60 tum 4K HDR Tv

  **Vad innebär HDR och varför är det så bra?

  Den enkla förklaringen är "bättre pixlar istället för fler pixlar" där HDR erbjuder ett utökat kontrastomfång med mycket bättre detaljrikedom i mörka/ljusa scener samt en förbättrad färghantering med mer nyanser och djup i bilden. Tanken är helt enkelt att göra bilden mer realistisk och återskapa hur vi människor ser i verkligheten där tex en bländade sol ska ge samma effekt som när vi tittar ut genom fönstret.
 • Alla omdömen

 • Perfekt
  19 dagar sedan
  Riktigt bra spel
 • Perfekt
  1 månad sedan
  Best PS4 game ever made. 👏👏👏
 • Perfekt
  2 mån sedan
  Fantastiskt spel med en twist på slutet. Kan inte hitta någonting att klaga på.
  Speldjup, kontrollen, skådespeleri, grafik osv, allt är klockrent.
  Tilläggas ska att jag inte spelat något av de tidigare utan detta är första bekantskapen med Kratos. Det öppnar ju onekligen upp för en uppföljare, hoppas på en fortsättning om ett par år!
 • Utmärkt
  3 mån sedan
  Väldigt roligt spel, mååånga timmars glädje. Rekommenderas starkt.
 • Utmärkt
  3 mån sedan
  Otroligt välgjort spel som vanligt med denna serie. Men denna gång så är det mindre "over the top action" och mer handling med djup. Mycket vacker grafik även på en PS4 som inte är Pro. Jag spenderade mycket tid på att bara titta runt i de otroliga miljöerna.

  Spelet är mycket utmanande men det finns ett läge som är lätt om man bara vill ha handlingen och så.
 • Perfekt
  4 mån sedan
  Jättebra spel som måste liras!

  Har spelat dom tidigare God of War, den här är den bästa av alla.
  Jättesnygga miljöer, rolig combat med smart och bra känsla i samspelet mellan Kratos och hans son.
  Storyn är intressant och världen är värd att utforska.

  Rekommenderas!
 • Ganska bra
  4 mån sedan
  Den var ganska utkörd i storyn men bra!
  Tack för speltiden.
 • Perfekt
  4 mån sedan
  Uppdaterat: 4 mån sedan
  Det här är det bästa spel jag spelat innan detta spel skulle jag nog placera någon av soulsseriens spel som nr 1 men detta har flera områden det imponerar på än vad dark souls gör. Berättelsen eller snarare relationen mellan Kratos och hans son Atreaus är helt fantastisk. Det mesiga landet vi bor i har något att lära sig här med hur man uppfostrar ett barn.

  Kratos i tidigare spel har mest varit en våldsam skithög även om jag gillade dom spelen så var hans karaktär inte särskilt imponerande. Här finns ett helt annat djup i honom och en smärta han bär på. Så otroligt rörande att se detta. Att spelet också gör allt annat rätt är ju bara så extatiskt underbart. Stridssystemet är hur roligt som helst och du gör det tillsammans med din son. RPG elementen är också helt fantastiska i detta mästerverk.
  Jag älskar vad Santa Monica Studios har gjort här och jag tackar er av hela mitt hjärta.
 • Utmärkt
  5 mån sedan
  Uppdaterat: 5 mån sedan
  Makalöst bra!

  Inte spelat något i serien men är efter 3 h helt fast i allt.
 • Perfekt
  5 mån sedan
  Uppdaterat: 5 mån sedan
  Kan inte annat än att hålla med föregående recensioner...
  Ej spelat de föregående spelen men detta har verkligen imponerat mig när det gäller allt. Striderna/Grafiken & även storyn tycker jag är suverän. Helt klart en tiopoängare!.
 • Perfekt
  5 mån sedan
  Uppdaterat: 5 mån sedan
  Galet fint spel! Helt klart värt väntan o pengarna!
 • Perfekt
  5 mån sedan
  Uppdaterat: 5 mån sedan
  Så jävla värt spel!
  Lite annars än de gamla men på ett bra sätt🤔
 • Perfekt
  5 mån sedan
  Uppdaterat: 5 mån sedan
  En omstart för GoW
  Riktigt bra och snyggt spel, ett spel som innehåller allt.
 • Utmärkt
  5 mån sedan
  Uppdaterat: 5 mån sedan
  Riktigt bra. Har aldrig riktigt fastnat för de tidigare GoW-spelen men detta är definitivt värt att köpa och spela igenom!
 • Perfekt
  5 mån sedan
  Uppdaterat: 5 mån sedan
  Helt utmärkt spel för dom som gillar äventyr
 • Perfekt
  5 mån sedan
  Uppdaterat: 5 mån sedan
  Klarade av spelet (100%) med ca 35 timmars speltid, nog var det värt pengarna!
 • Perfekt
  5 mån sedan
  Uppdaterat: 5 mån sedan
  Ett mästerverk helt enkelt!
 • Mycket bra
  5 mån sedan
  Uppdaterat: 5 mån sedan
  Sjukt bra. Över förväntan. En behövlig nytändning för serien
 • Perfekt
  5 mån sedan
  Uppdaterat: 5 mån sedan
  Nu har jag hunnit spela ungefär hälften av storymode och spelet blir bara bättre och bättre ju längre in man kommer, vilket mästerverk!

  Än så länge är det utan tvekan det bästa spelet jag spelat alla kategorier, det klår tom Last of Us (även om de inte är direkt jämförbara) baserat på min upplevelse.
  Jag är en gammal GoW nörd och var skeptisk till spelet när jag såg demo'n på E3, men tro mig det som visas på demon skrapar bara på ytan!

  Jag har inget att anmärka på än så länge, det är full pott! Äger du en PS4 är detta ett måste spel att köpa in!
 • Perfekt
  5 mån sedan
  Uppdaterat: 5 mån sedan
  Helt fantastiskt spel! Kanske det bästa PS exclusive-spelet jag har spelat.
 • Perfekt
  5 mån sedan
  Uppdaterat: 5 mån sedan
  Verkligen hög nivå. Magisk Grafik. Jag har inte känt så här engagerat i ett spel sen the last oF us.
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Perfekt
  4 mån sedan
  Den sista gudskriget anlände på PlayStation 4 med en störande kraft, med uppmärksamhet från den internationella pressens fokusering omedelbart fokuserad på sig själv: det är inte konstigt att vara en av de mest kända Sony franchasi targati någonsin . Efter en utmärkt debut på PlayStation 2 och de högsta nivåerna i serien som uppnåtts med God of War 3 på tidigare generationens konsol var förväntningarna för den nya krigsguden mycket höga och har också blivit mycket återbetalade.

  Titeln på det nya avsnittet valdes i namn av enkelhet, men av en mycket betydande enkelhet: "bara" gud of war, utan någon officiell numrering. Från de första timmarna av spelet är orsaken klar: det är en ny början för Kratos, åtföljd av den här tiden i hans äventyr av hans unge son Atreus, som tar honom ifrån den våldsamma ensamhet där vi hade lämnat honom för några år sedan. Nytt är också inställningsspelen, vi lämnar bakom det antika Grekland, nu förödat och berövat sina gudar, till idrott i de nordliga gudarnas kalla områden (den norra världen). Berättelsen av Guds Krig är ett anmärkningsvärt steg framåt när det gäller löptiden för de behandlade frågorna och de berättande rytmerna, en helt ny upplevelse om pagaronata till de föregående tre kapitlen i franchisen.

  Men den gudomliga nyheten av gud av krig, som har delat seriens älskare i två diametralt motsatta fraktioner, är den som har investerat i spelets hjärta: Santa Monics arbete upphör att vara en ren handling och sfume i den nuvarande DDR med ett närbildsperspektiv. Kampsystemet har blivit helt reviderat, men det har kommit ut väsentligt stärkt, i all sin vanvid, våld och det visar sig tillfredsställande, särskilt på högre svårighetsgrader (bland vilka vi citerar "The True War of God", vilket motsvarar "mycket svårt" alternativ). För att berika spelarens möjligheter, om inte tillräckligt med uppgraderingar, nya vapen och kraftfulla magiker, får man möjlighet att ge order till den lilla Atreus, utrustad med dödliga magiska pilar.

  Från en grafisk och teknisk synpunkt klämmer Gud of War ihop med den senaste generationens hårdvara till maximala möjligheter, med magnifika scenarier, anmärkningsvärda detaljer och anmärkningsvärda partikeleffekter. Om du har en PlayStation 4 Pro kan du välja mellan 4K eller en något lägre grafik, men bekräftas också av 60 FPS på konsoler. Promotion med full poäng!

  Länk till hela recensionen på tuttotek.it: https://www.tuttotek.it/videogiochi/recensioni-videogiochi/god-of-war-videogame-epico-recensione
 • Perfekt
  5 mån sedan
  Uppdaterat: 5 mån sedan
  Helt fantastiskt spel.
 • Perfekt
  5 mån sedan
  Uppdaterat: 5 mån sedan
  Det bästa GoW-spelet någonsin, och bara tillräckligt för att få PS4!