Kategorier
Prisjakt

Netatmo Wind Gauge

Netatmo Wind Gauge

  • Medföljande tillbehör: Vindgivare
  • Övrig mätdata: Lufttryck, Solstrålning, Vindhastighet
  • Funktioner: Mobilapp för styrning av funktioner
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

Netatmo Wind Gauge

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter

Användaromdömen

Sorterat efter datum
P
PederM

2 omdömen

18 dagar sedan
Har en vindmätare sen flera år och måste hålla med om att den visar alldeles för lågt när det blåser. Inte tillförlitlig.
MagnumOne
MagnumOne

15 omdömen

ett år sedan
Jag har haft min i ca 1,5 år och det är rent skräp på det den ska göra; att mäta vindhastigheten. Att app, räckvidd och batteritid är bra spelar då ingen roll.
m
magma1447

18 omdömen

ett år sedan
Haft denna i ett år nu. Den är till och med lite högre uppsatt än den ska vara, ändå är siffrorna löjligt fel. Just idag tänkte jag lite extra på den då det blåser nästan 25 m/s i vindbyarna enligt SMHI. Hela huset knakar till ibland, det är strömavbrott, tågen står stilla och Öresundsbron har varit avstängd. Vindmätaren visar 14.7 m/s i vindbyarna...
m
mudroom1

39 omdömen

2 år sedan
Otroligt dålig mätning. Har mätt med flera andra vindmätare samtidigt och Netatmo visar konstant för låg vindstyrka. Utöver dålig mätning så är kvaliteten på produkten usel, plastig och dålig hållbarhet. Vid första batteribytet så gick plastfästet! för skruvarna till locket sönder, så nu är den inte tät... Nej, nu har jag tröttnat på Netatmos dåliga kvalitet och höga priser. Regnmätaren fungerar dåligt och två inomhus mätare som plötsligt bara slutar att fungera... Riktiga skit produkter om ni frågar mig!
lottovinnare
lottovinnare

311 omdömen

2 år sedan
Rolig funktion att ha till sin station
o
onne51

16 omdömen

4 år sedan*
Fungerar verkligen bra, gillar att det inte är några rörliga delar, bra räckvidd på kommunikation, den har suttit uppe 2 månader nu så batteri användningen vet jag inte men den visar fullt fortfarande.
*Redigerades 4 år sedan
s
surkål

7 omdömen

4 år sedan*
Mäter alldeles för dåligt. Har monterat högst upp på ett tak i Helsingborg (en av Sveriges blåsigaste städer). När det båser 10-15 ms så mäter netatmon 3-5 ms. När jag kollar kartan på andra stationer meter dessa lika dåligt. Undermålig produkt kort sagt. Ska lämna tillbaka.
*Redigerades 4 år sedan