EVGA GeForce GTX 1070 SC Gaming ACX 3.0 HDMI 3xDP 8GB

EVGA GeForce GTX 1070 SC Gaming ACX 3.0 HDMI 3xDP 8GB

  • Grafikprocessor: GeForce GTX 1070
  • Minneskapacitet: 8GB
  • Minnestyp: GDDR5
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

EVGA GeForce GTX 1070 SC Gaming ACX 3.0 HDMI 3xDP 8GB

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter
4.5 / 5
(9 omdömen)
5
(9)4
(0)3
(0)2
(0)1
(0)
Annons
Annons
Sorterat efter datum
Hampurilias
Hampurilias

63 omdömen

ett år sedan
Snyggt, tyst, svalt. Dessvärre har det efter 3 års användning börjat ge ifrån sig coil whine.
n
natanael981

21 omdömen

4 år sedan*
Uppdatering: Jag nog tycker att det är ett av de snyggaste grafikkorten som finns ute på marknaden, känns väldigt premium. Kan även säga att den är ganska tyst. Har nu haft mitt kort i mer än två år och problemen med drivarna finns inte längre och har inte märkt av så mycket micro stuttering på sistone. Det känns även som att coil whine ljudet har minskat eftersom att jag nu har en skärm med 144 Hz, men hör inte något ljud vid så hög fps. Kan också säga att jag kan överklocka upp till 2100 MHz på kärnan och 4500/9000 MHz+ på minnet, det som begränsar är 8pin kontakten för ström. 2016: Har haft problem med micro stuttering, vilket gör att fps:n är över 60 i mitt fall men plötsligt går under i några millisekunder, pågrund av hög DPC som vissa GTX 1070 lider av. Har testat allt, men ingenting fungerar. Min lider också av coil whine framförallt när man närmar sig 100 fps men låter hela tiden när man spelar. Blev faktiskt besviken på denna produkt, trodde att detta skulle vara the real deal. Men Nvidia verkar ha problem med drivarna och att det tjuter.
*Redigerades 2 år sedan
S
SurfBoi

10 omdömen

2 år sedan
Själva kortet verkar vara av utmärkt kvalitet,mycket välbyggt och högsta finish. Förpackning av enkelt snitt, har sett lyxigare men det stör inte mig så länge produkten är på topp... Kör maxade settings i 1080 -inga problem med DOOM eller senaste Wolfenstein. Bra fläktfunktion där fläktarna mest är inaktiva under normal användning, dvs. helt tysta. Hade flyt och fick detta på Proshop för 4500:-
s
sundsval

5 omdömen

3 år sedan*
Har haft under 6 månader, funkar riktigt bra, inga klagomål!
*Redigerades 3 år sedan
M
Malmen01

3 omdömen

4 år sedan*
Jag är imponerad av hur väl kortet presterar, jag spelar the witcher 3 på högsta inställningarna i 1440p med nvidia hairworks av, och jag får 60-70 fps. Kortet är även väldigt tyst och det ser snyggt ut. Det finns inget att klaga på!
*Redigerades 4 år sedan
p
pcgamern

32 omdömen

4 år sedan*
Väldigt imponerad av prestandan, tystnaden och kylningen av detta kortet. Köpte på Netonnet för endast 3990 kr! Kör Battlefield 1 i 4K och får ca 60 fps, lägst 40-50fps. Definitivt spelbart. I 1080p kommer jag upp vid 144 hz eller högre (beroende på om jag använder Anti-aliasing). Kortet i sig är snyggt med vit belysning och man får en klar kvalitétskänsla vid första installationen! Jag passar på att varna om att vissa köpare fått kort med värmeproblem, så kolla vilka temperaturer kortet ligger på och lyssna på fläktarna. Garantin täcker dock värmeproblem och EVGA har 3 års garanti på sina kort. OBS! Tänk på att registrera ditt kort på EVGAs hemsida för att förlänga garantin! TIPS! Avvakta tills ett 1070-kort hamnar runt 4000 kronor. Priserna går ständigt upp och ner (vid skrivande stund ligger just detta kort på 4790 kr, jag köpte mitt för 3990 kr två dagar innan prishöjningen!
*Redigerades 4 år sedan
f
fenerim

24 omdömen

4 år sedan*
Uppgraderade från ett 980 och måste säga att jag är supernöjd. Mycket tyst kort även vid hög belastning. Inte minsta lilla coilwhine. Har lirat en del spel som Witcher 3 och Shadow of mordor och kommer inte över 70c vid load. Kör allt på ultra utan några problem. Extra credit till kortet för att den är snygg med fin belysning.
*Redigerades 4 år sedan
D
Daniel Haaf

68 omdömen

4 år sedan*
EVGA GeForce GTX 1070 SC Gaming ACX 3.0 utmärker sig som ett fantastiskt grafikkort. + Nästan helt ljudlöst upp till cirka 70-75 grader då fläktarna på allvar börjar köra igång, och även med dessa igång upplever jag det inte som högljutt. Processorfläktarna låter mer (H80i V2) så här finns inget att klaga på. + Utmärkt prestanda för sina kronor. Asus har snabbare modeller men de kostar också några hundralappar mer. GTX 1070 SC Gaming ACX 3.0 har bra överklockning från start, räcker inte det kan du snabbt överklocka själv. + Fungerar utmärkt med en nätdel på 550W. Det märks att Nvidia fått ner strömförbrukningen rejält med nya generationens grafikkort. Kör på för fullt även med min relativt svaga nätdel. + Inget coil whine / spoltjut. Det här är riktigt bra EVGA! Det finns inte den minsta tillstymmelse till coil whine varken i gamla spel eller laddningsskärmar. Helt ljudlöst vilket är riktigt välkommet.
*Redigerades 4 år sedan
kagstrom2100
kagstrom2100

31 omdömen

4 år sedan*
Ett riktigt bra grafikkort, kylaren är till stor del gjord av metall vilket ger en kvalitetskänsla när man ser och håller i kortet! Det är också väldigt tyst och kallt, hör aldrig fläktarna över övriga 140mm fläktarna i chassit även vid belastning. Kortet går heller inte över 80 grader även vid hård belastning. Att detta kort också är det billigaste 1070 (i alla fall för stunden) är också ett stort plus. Det enda negativa med kortet är att det ibland vid belastning har ett litet ljud(coil whine). Men inget jätte problem, har man headset på sig så är det knappt märkbart. Tydligt är detta ett vanligt problem med Nvidia kort.
*Redigerades 4 år sedan