AOC Agon AG271QX

AOC Agon AG271QX

  • Max upplösning: 2560x1440
  • Bildstorlek: 27 tum
  • Uppdateringsfrekvens: 144 Hz
Rank 221 i Bildskärmar
Jämför pris på alla AOC Bildskärmar
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

AOC Agon AG271QX

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför
  • Max upplösning: 2560x1440
  • Bildstorlek: 27 tum
  • Uppdateringsfrekvens: 144 Hz

3.9 av 5 stjärnor

Baserat på 10 omdömen

Sorterat efter datum
2018-07-02
R
RobinMetum(3 omdömen)
Haft denna i snart 6 månader. Använt den för spel mestadels. Kan inget annat än att älska den. Man får väldigt mycket för pengarna.
2018-06-23
v
vick3sson(1 omdöme)
Har haft denna produkt i ca ett halvår och är mycket nöjd. Positivt: 144 Hz Bra byggkvalitet Stilren 1440p, vilket gör sig väldigt bra på 27-tummare Många olika ingångar + 4st USB-portar (jag använder dom till en ps4-kontroll och usb-stickor, mycket smidigt) Medföljande dosa för att styra i menyn vilket gör det hela mycket smidigare Bra(men inte mer) färger, när man ställer in dem korrekt Freesync Negativt: TN-panel Man måste själv fixa färgintällningarna i den inbyggda menyn Rekommenderar denna skärm, även om du har ett Nvidia-grafikkort som inte drar nytta utav freesyncen (som jag som har ett gtx 1070). Dock rekommenderas ett rätt så kraftigt grafikkort. Minsta jag rekommenderar är ett gtx 1070/Vega 56 pga. 1440p-upplösningen.
2017-10-27
isaca(310 omdömen)
Spontant så är jag nöjd efter knappt en veckas användande.
2017-07-18
O
Orajjon(57 omdömen)
En helt ok skärm för priset (4000:-). + Denna upplösning är minimum för 27", hade en med full HD innan och det var väldigt pixligt och fult. + Som pristine skrivit så skalar den ner bra till 1080p/full-HD utan att det blir grynigt. + 144hz är behagligt för all användning, inte bara i spel. + Stilren design och rejäl konstruktion. - TN-panelen har sedvanliga svagheter. Dåligt bild från kartong, men med lite justeringen blir den fullt duglig för min del. Jag har ett Nvidia-grafikkort men köpte ändå denna p.g.a. det betydligt lägre priset. Kör spel i runt 100 fps och märker ingen påtaglig skillnad i flyt från min tidigare g-sync-skärm (som var full HD-upplösning). Freesync/G-sync är till största del meningsfullt om man ligger på 75 fps eller lägre.
2016-12-12
Redigerades 2017-04-10
wiloh(22 omdömen)
Köpte denna skärm då den hade allt jag ville ha förutom IPS panel, men det skulle dröja och kosta extra så jag slog till på den här. Skärmen jag spelat på innan är just en AOC IPS så det blev tydligt just hur bra IPS är mot en TN panel vad gäller färger m.m. men det glömmer man fort när man väl sitter och spelar, tänker mest på det när man surfar på skrivbordet. Skärmen i sig är snygg och känns stadig. Den har alla kontakter man kan önska sig och sladdar till dessa följer även med. Det finns mycket inställningar att pilla i och den medföljande nummerdosan föränklar det så man slipper pilla med knapparna på skärmen. (notera att vissa inställningar går endast att ändra om man slår preset -> off.) Jag har testat spel som dota2, overwatch, minecraft och några till. Freesync ser ut att fungera och det flyter på bra i 144Hz. (om du funderar på att köpa denna skärm, tänk då på att det krävs väldigt starkt grafikkort för att driva moderna spel i 1440p + 144 FPS.) Så skärmen hittar jag inget fel med, det är snarare spelen eller drivrutinerna som ställer till det, och jag antar att detta kommer förbättras med tiden. Att spela med freesync i borderless window mode fungerar inte för mig även fast det bör göra det (no big deal) och i dota2 får jag lite screen tearing när jag ligger runt 120FPS med freesync igång. Så det är ingen perfekt teknik och det får man ta i beaktning när man köper ny teknik som denna. Som första intryck är jag imponerad, kommer man från IPS så kommer nog bilden kännas som en nedgradering, men som sagt, väl inne i spelet spelar det ingen roll. Jag har inte märkt eller sett några defekter med mitt exemplar. /MvH Vilgot
Sida 1