Sony PlayStation 4 (PS4) Pro 1TB

Sony PlayStation 4 (PS4) Pro 1TB

  • Stödda videoformat: 720p, 1080p (Full HD), 1080i, 2160p (4K Ultra HD)
  • Inbyggd lagringskapacitet: 1TB
  • Lanseringsår: 2016
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

Sony PlayStation 4 (PS4) Pro 1TB

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter
4.2 / 5
(97 omdömen)
5
(61)4
(24)3
(4)2
(2)1
(6)
Annons
Annons
Sorterat efter datum
ett år sedan
*Redigerades 6 dagar sedan
Haft mycket kul med denna, men några nackdelar drar ner betyget. - Hyffsat dyr. Priset har inte fallit alls på 3 år. - Spela online kräver prenumeration. Tänk om Steam hade börjat med månadskostnad. Selektionen av spel är dock utmärkt och handkontrollen ligger bra i handen.
2 månader sedan
Plastig och högljudd konsol som är ett rätt litet lyft från vanliga PS4, har numera bytt upp mig till One X.
3 månader sedan
Nöjd, hade dock velat ha 4k på blu-ray spelare..
5 månader sedan
Bra men högljudd.
6 månader sedan
Köpte denna under black friday till bra pris. Riktigt snygg också i vitt.
3 år sedan
*Redigerades 9 månader sedan
Är väldigt nöjd. Köpte först en PS4 Slim, men bytte in den redan efter ett par dagar. Vill kunna köra F1 2016 utan lagg eller framedrops och där räckte inte Slim versionen till riktigt. Med Pro får jag stabila 60 fps och 1080p utan framedrops! Trodde först att Pro versionen skulle överhetta och att fläkten skulle låta enormt, men Pro är nästan lika tyst som Slim och då har jag kört ca 5-6 timmar utan att min Pro blivit varken jättevarm eller att fläkten går igång mer än normalt lite då och då. Jag kör bara 1080p än, men har lite att växa i till nästa ggn jag köper ny TV som får bli en 4K. Fördelar + Snabb, klarar att köra alla spel i 60 fps och 1080p (utom de som är låsta i 30 fps) + Ganska liten, tar inte så stor plats + Ganska tyst (ej lika tyst som PS4 Slim men nästan) + Snabba och enkla menyer (mycket bättre vs Xbox One) + Redo för 4K och HDR + Framtidssäker! Kommer klara alla kommande titlar närmaste åren utan lagg (iaf i 1080p) + Priset 3790 kr inkl spelet Horizon: Zero Dawn i mitt fall. Nackdelar - Saknar Ultra HD Blu-ray-spelare vilket Sony borde haft som standard i PS4 Pro! - Kan dra lite för mycket ström i strömsparläget för min smak. - Batteritiden på gamepaden är ganska kort (om man jämför med Xbox One:s gamepad) - Fläkten kan börja låta om du har PS4:an i trånga utrymmen med dålig luftkonditionering. Edit: uppdaterat 2018 - 1TB HD är i minsta lagret (har redan fyllt den med spel efter 1 år och måste avinstallera och rensa ofta) - Fläkten kan låta en del då och då (se till att rengöra fläkten varje år så blir det tyst) Edit: Har kört nästan i ett år nu och konsolen står sig. Har gjort min PS4 Pro till en racingsimulator i vardagsrummet med stol (Playseat Challenge) och ratt (Logitech G29) och kör titlar som Project Cars 2 och F1 2017 och de rullar i stabila 60 fps samt 1080p. Nästa steg blir att skaffa VR men jag väntar tills nästa VR version CUH-ZVR2 finns att köpa i Sverige. Bloggade om den uppdaterade versionen här https://tonykollberg.blogspot.com/search?q=psvr Edit 2019 Nu finns det en uppdaterad och tystare version av PS4 Pro, se till att det är CUH-7216B versionen. Läs mer här https://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-2018-playstation-4-pro-cuh-7200-review
ett år sedan
Sämst kylning, låter som ett flygplan. Hoppas verkligen dom fixar till det med nästa PS5.
ett år sedan
Klarar inte av att driva 4k-spel utan att fläkten låter som ett tröskverk, trots att konsolen är helt dammfri. Blir tvingad att lira på 1080p-upplösning pga detta. I övrigt en fin konsol, men helhetsintrycket dras ner av det förskräckliga fläktljudet..
3 år sedan
*Redigerades ett år sedan
Som vanligt med Sonys konsoler, vid en nyare förbättras föregående generation. Jag har numera en 4k-tv men jag ser märkbara förbättringar i 1080p: bättre kontraster, detaljåtergivning, färger, svärta. Men också bättre framerate där man i shooters kan göra häftiga panoreringar utan att bilden laggar, allt får ett jämnare och tydligare flyt. Efter några år på nacken med senare spel så får fläktarna kämpa i min PRO som är den första generationen. Vid mycket spelande blir den tyvärr högljudd.
4 år sedan
*Redigerades ett år sedan
+Playstation varianten som klarar följande: *4k upplösning, handlar om en uppskalad 4k, som fungerar väldigt väl. Ger skarpare texturer, bättre kantutjämning (anti-aliasing) speciellt på miljöer och distanta områden. *Ibland stöds även 60 fps, ger mer bilder per sekund, bilden upplevs smidigare. För priset av runt 4000kr så kan ni inte förvänta er att Ps4 Pro skall klara av alla dessa samtidigt (min high-end dator på 18k klarar det knappt). +HDR som ger mer verklighetstrogna färger och större spektrum i mörker och lyster. +Snabbare laddningstider. +USB på båda sidor (behöver inte längre ta fel!). +- Ny design på konsolen. För mig är det ett lyft, för andra inte. +- Priset. Du får mer ut av din konsol, men handlar egentligen mest om hur grafisk intresserad du är. -Inte alla spel som stöds. Vissa (äldre) spel kommer du inte få ut någon skillnad alls. UPDATE Ps4 har nu lanserat något kallat Boost-mode som skall ge bättre prestanda till äldre spel, utan att behövas patchas. -Valet att inte inkludera 4k blu-ray spelare ger den en stjärna mindre. De förväntar sig att man skall streama 4k filmer online, men utbudet är väldigt begränsat just nu och du behöver dessutom ha snabb bandbredd. -Kan lägga till en liten detalj, och det är själva knappen för mata ut skivan. Storleken och dennes placering är absurd. -Har på senare tid börja låta väldigt högt vid ansträgning. Det finns alltså förbättringar att förvänta sig för både FullHD och 4k användare. Uncharted 4 och Horizon är några av de snyggaste spelen jag spelat, (även jämfört med PC) från miljöerna in till minsta skäggstubb utan märkbar aliasing! 4k gör skillnad! Till PSVR finns det också förbättringar att finna. Har testat ett par spel och handlar mestadels om förbättrad Anti-aliasing och smått skarpare texturer. Slutligen: Helt klart nöjd med uppgraderingen!
Sida 1