Sony PlayStation 4 Pro 1TB

Sony PlayStation 4 Pro 1TB

  • Inbyggd lagringskapacitet: 1TB
  • Mediatyp: Blu-ray
  • Trådlöst nätverk (Wi-Fi)
Rank 4 i Spelkonsoler
Jämför pris på alla Sony Spelkonsoler
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

Sony PlayStation 4 Pro 1TB

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför
  • Inbyggd lagringskapacitet: 1TB
  • Mediatyp: Blu-ray
  • Trådlöst nätverk (Wi-Fi)
rating.rate-n-text-version.md
rating.based-on-n-reviews.md
Sorterat efter datum
2016-11-11
Redigerades 2019-06-08
torroneuser.total-reviews
+Playstation varianten som klarar följande: *4k upplösning, handlar om en uppskalad 4k, som fungerar väldigt väl. Ger skarpare texturer, bättre kantutjämning (anti-aliasing) speciellt på miljöer och distanta områden. *Ibland stöds även 60 fps, ger mer bilder per sekund, bilden upplevs smidigare. För priset av runt 4000kr så kan ni inte förvänta er att Ps4 Pro skall klara av alla dessa samtidigt (min high-end dator på 18k klarar det knappt). +HDR som ger mer verklighetstrogna färger och större spektrum i mörker och lyster. +Snabbare laddningstider. +USB på båda sidor (behöver inte längre ta fel!). +- Ny design på konsolen. För mig är det ett lyft, för andra inte. +- Priset. Du får mer ut av din konsol, men handlar egentligen mest om hur grafisk intresserad du är. -Inte alla spel som stöds. Vissa (äldre) spel kommer du inte få ut någon skillnad alls. UPDATE Ps4 har nu lanserat något kallat Boost-mode som skall ge bättre prestanda till äldre spel, utan att behövas patchas. -Valet att inte inkludera 4k blu-ray spelare ger den en stjärna mindre. De förväntar sig att man skall streama 4k filmer online, men utbudet är väldigt begränsat just nu och du behöver dessutom ha snabb bandbredd. -Kan lägga till en liten detalj, och det är själva knappen för mata ut skivan. Storleken och dennes placering är absurd. -Har på senare tid börja låta väldigt högt vid ansträgning. Det finns alltså förbättringar att förvänta sig för både FullHD och 4k användare. Uncharted 4 och Horizon är några av de snyggaste spelen jag spelat, (även jämfört med PC) från miljöerna in till minsta skäggstubb utan märkbar aliasing! 4k gör skillnad! Till PSVR finns det också förbättringar att finna. Har testat ett par spel och handlar mestadels om förbättrad Anti-aliasing och smått skarpare texturer. Slutligen: Helt klart nöjd med uppgraderingen!
2019-03-22
N
Neo Silenuser.total-reviews
En helt jäkla fantasiskt bra spelkonsol, skulle aldrig falla mig in att skaffa xbox.
2019-03-20
fehrlunduser.total-reviews
Som playstation, fast bättre? Alltså den funkar ju kalas, men känns ju knappast revolutionerande. RDR2 var fint I guess. Prisvärd spelupplevelse dock, det är en duglig maskin man får för pengarna och den låter ju inte som en serverhall (ännu i varje fall).
2019-03-12
rahman79user.total-reviews
Hur bra som herlst, synd bara att diaplay port inte finns.....
2019-03-11
M
Manne1979user.total-reviews
Funkar svinbra att både gamea på och titta på dvd. Den spelkonsolen med mest intressanta unika titlar, men saknar göttiga offline-coop-spel.
Sida 1