Prisjakt

Garmin Forerunner 735XT

Garmin Forerunner 735XT

  • Funktioner: Datumvisare, Timer, Bluetooth, Hastighetsmätare, Stoppur, Sömnavläsning, Kalorimätare, Displaybelysning, Altimeter (höjdmätare), Alarm, Kompass, Stegräknare, ANT+, Vibrationslarm, Golfklocka
  • Passform: Herr, Dam
  • Vattentålig
Bevaka
Jämför

Garmin Forerunner 735XT

Användaromdömen

Sorterat efter datum
o
oioi-oi

8 omdömen

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
4 månader sedan
Har haft den ca 8 månader nu, riktigt bra. GPSen är snabb och loggar löpturer helt korrekt även om det är lite träd. Batteriet räcker länge! Typ en vecka. Laddar riktigt snabbt också. Köpte för ca 2000kr. Enda som är en liten besvikelse är väl att bilderna av skörmen inte riktigt stämmer med verkligheten, mycket svagare konstrast men vill också poängtera att det inte är några problem att lösa siffror etc.
S
Schrimpf

48 omdömen

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
ett år sedan
Ruggigt bra. Ej simmare men batteritiden har varit fantastisk. Ägt i tre år och för 1590 kr är det ett fynd. Fick gratis utbyte en gång pga sprucket glas, fick då en helt ny klocka!
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
2 år sedan
En riktigt Löpar/sportklocka
d
destrozo83

8 omdömen

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
3 år sedan*
Jag behövde en open water klocka och var först ute efter en Fenix 5 men efter många recensioner verkar den ha problem för just detta ändamål. Jag är i Thailand nu och har testat min 735a tre ggr i öppet vatten, skit nöjd ! Upplever att den mäter distans/rutt jäkligt bra med GPS (hittar GPS efter ca 20s) och distansen slutar mätas när du gör ett stopp! Fenix har ett problem med detta. Utöver det sitter den skönt på min smala handled, kollade på 935an oxå men 735an är mindre. Har inte testat dem andra aktiviteterna men är säker att den levererar när man kollar på Youtube klipp. Hittade dock inga Youtube recensioner för Open water för 735an så chansade ändå för 2200kr 👍🏽. Batteritiden håller i evigheter känns d som, tog en 30min simtur och batteriet gick ner 1-2%. Obs! Inte gjord för bröstsim då den ej får GPS signal under vatten. Gjorde en uppdatering innan användning och den synkar bra med Garmin appen tycker jag. Stängde av alla smart funktioner också. Detta är ej en smart watch utan en träningsklocka! Ger ej full pott då jag inte testat alla funktioner. Tveka inte o köp !
*Redigerades 3 år sedan
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
3 år sedan*
Jag har nu använt min Garmin forerunner 735xt i ett år och kan verkligen rekommendera den (uppskattningsvis har jag burit den varje dag hela dagen 360 dagar det senaste året, med undantag för mycket korta stunder). Klockan har mycket god batteritid, hittar satelliter snabbt och mäter såväl puls som distanser korrekt. Jag har huvudsakligen använt den för löpning (snitt ca 3mil i veckan) och 10+ OCR-lopp. Jag har alltså utsatt klockan för en hel del. Det enda som syns på utsidan är en repa i glaset (som jag fick när jag bar möbler). Batteritiden skulle jag säga är oförändrad sedan den var ny och jag laddar ca varannan vecka; då tar det kanske 1-2 timmar för full laddning. Klockan har många funktioner som vissa garanterat tycker är jobbiga (jag gillar till exempel inte stegräkningen). Fördelen är att det mesta kan anpassas (det tar lite tid innan allt blir perfekt). VO2-maxen inger självförtroende, men leder i slutändan till besvikelse (den är lite för positiv). Jag har svårt att hitta någon egentlig nackdel och för 2000kr (som jag betalade) så är den ett givet köp. Ligger priset på 3000kr skulle jag i alla fall överväga 235 som har det mesta som 735xt, förutom just triathlon-funktionerna. Angående syncning med mobilen/dator så fungerar det nu mycket bra (ett tag var det struligt pga någon ios-updatering, men det löste sig). Jag föredrar att analysera datan på dator, men massor med funktioner och analysdata finns även i mobilen.
*Redigerades 3 år sedan
p
prisjakt_user445

11 omdömen

Full Star 1Half Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
4 år sedan*
Köpte klockan för att kombinera träningsklockan med en "vanlig" smartklocka. Som en träningsklocka är den bra, men den stannar som träningsklocka. Jag köpte den utan att ha sett den fysiskt och har nu haft den i två veckor och är fortfarande chockad över hur dålig displayen är, den är inte i närheten av så "bra" som visas på bilderna. Den är riktigt dassig, färgerna är väldigt dåliga, smart-funktionerna är ok. Som sagt, skall ni bara ha den som träningsklocka - kör Skall den användas till vardagsklocka också hade jag valt en annan. /C
*Redigerades 4 år sedan
s
smaskens

14 omdömen

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
4 år sedan*
Min första pulsklocka. Jag valde denna för att den hade de funktioner som jag önskade och i ett fysiskt format som passade min handled. plus: Funktionerna har det som jag förväntade av en puls och GPS klocka. Den är lätt (40g) och är lagom stort. Ingen blaffa till klocka. Jag sover med klockan och den mäter pulsen som förväntat. Aktivetsmätaren med påminnelsen har fått mig att börja gå i trappor och vara mer fysisk i vardagen. GPSen funkar när man väl använder den. Lite irriterande att man inte kan kolla sin statistik utan att GPS börjar värma upp. Batteritid på cirka en vecka beroende på hur mycket man kör med GPS på. minus. GPS starten är ojämn. Ibland tar det minuter innan den har låst in sig på satelliterna och ibland går det på ett par sekunder. Inte helt säker på vad detta beror på, kanske är den snabbare om man startar gps i närheten där man stängde av den senast. Simfunktionen är skakig i bassäng. den registrerar vändningar och visar fler längder än vad jag faktiskt har simmat. Den hanterar inte blandade simsätt så bra heller. och om man byter simsätt mitt i en längd så registrerar den inte det korrekt. Apples klocka fixar det bättre. Garmin får nog optimera sin algoritm i mjukvaran. Jag kör swimrun men klockan är gjord för triatlon. Skulle önska att den klarade av att registrera swimrun växlingar automatiskt. Tror definitivt att klockan skulle fixa det men det hänger mer på Garmins produkt strategi. Endast GPS höjd men det funkar för min användning. Lite jobbiga menyer med många knapptryckningar. Fattar inte riktigt vad alla knappar gör. Pulsbanden har jag inte köpt, men det verkar knasigt att behöva köpa minst olika två pulsband för att fixa löpning, open water sim och bassängsim. Sammanfattning: Prisvärd för 2000 som jag köpte den på löparshop.se. Om klockans uppskattning av mina VO2max värden och tävlingstider stämmer så blir jag överlycklig. Känns som att den är lite av en glädjemätare, men det får vi se till våren.
*Redigerades 4 år sedan
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
4 år sedan*
Egentligen en klocka med bra hårdvara och potential att vara/bli väldigt bra. Däremot saknad det mycket i mjukvaran, både i klockan och pp Garmins träningloggsida Connect. Har haft polar innan och är van att få bra verktyg för att analysera träningspass, Garmin connect visat i princip bara upp puls- och hastighetskurvor. Batteritiden är godkänd däremot är varningen gör låg batterispänning vansinnigt dålig. Den borde varna långt tidigare, oftast får jag en varning under passet och sedan dör den under passet. Skulle köpt en polar igen om jag fick göra om.
*Redigerades 4 år sedan
Överjösen

7 omdömen

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
5 år sedan*
Otroligt nöjd efter 2 månader. Haft några "halvsportklockor" förut som pebble watch och Sony sw3. Den här är ju rejält mycket dyrare men väldigt mycket bättre på träningsnördsgrejerna och kan dessutom det jag utom träning mest använde förut såsom: 1. Ta emot eller avfärda samtal, 2. Ta emot e-mail och sms och en del aviseringar från appar. 3. Hitta din telefon. Har bara cyklat tre gånger men det fungerade utmärkt. Men funktionerna för löpning och simning har jag använt mycket och dom är enastående. Gps hittar jättefort och verkar stämma bra och simningen i bassäng har bara klickat om jag tvingats stanna mitt i en längd. Vill man rätta till simlängderna i efterhand funkar det tyvärr inte inom garmins system men går att fixa med hjälp av "swimmingwatchtools.com". Vill du ha puls vid simning krävs det ett pulsband typ garmin tri. Kostar typ en tusing men mäter dessutom din löpdynamik, vilket är rätt kul. Batteriet har räckt för dygnet runt användning en dryg vecka med bluetooth till klockan på dagtid och cirka 4-5 timmar med gps. Den är väldigt bekväm och lätt, så jag sover med den och får därmed både väckning och sömnuppgifter. Stegräkning och puls dygnet runt kollar jag inte så ofta men det verkar fungera som man kan förvänta sig. Provade i affärer även lite tyngre klockor som Garmin Phoenix, Suunto ambit 3 och Polar v800 men föll för den här betydligt nättare klockan.
*Redigerades 5 år sedan
Sida 1