Acer Predator XB271HUA (bmiprz)

Acer Predator XB271HUA (bmiprz)

 • Max upplösning: 2560x1440
 • Bildstorlek: 27 tum
 • Uppdateringsfrekvens: 165 Hz
Rank 61 i Bildskärmar
Jämför pris på alla Acer Bildskärmar
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

Acer Predator XB271HUA (bmiprz)

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför
 • Max upplösning: 2560x1440
 • Bildstorlek: 27 tum
 • Uppdateringsfrekvens: 165 Hz

3.5 av 5 stjärnor

Baserat på 16 omdömen

Sorterat efter datum
2019-02-10
  Roudii(65 omdömen)
  Mycket nöjd med min skärm. Hade först HP Omen men fick lämna tillbaka pga diverse orsaker. Denna skärm gör det den ska och gör det bra, aldrig nått strul. Skulle fått högre poäng med cleanare och inte så plastig design, foten är ocksp enormt klumpig. Men det är som sagt designen som drar ner, prestandan är det inget fel på.
  2018-09-10
   d
   dicez(11 omdömen)
   1 död pixel uppe i vänster hörn på mitt ex och flera pixlar som strular till och från och blir gröna så man måste trycka på skärmen lite för att få bort dom. Acers pixelgaranti säger att det måste vara minst 15 pixlar som strular innan man kan få byta ut sin skärm.(4 pixlar per miljon pixlar) Clouding finns, men den är ganska jämn över hela skärmen, man ser om man har totalt svart skärm att den är allmänt ljusare över hela skärmen om man jämför med min gamla Benq M2700HD. Sen så är ljuset väldigt kraftigt på skärmen, man får sänka brightness och kontrasten rejält mycket annars kan man räkna med att ögonen bräns sönder av ljus styrkan. Skulle inte köpa en Predator igen och tror inte heller det blir en Acer någonsin igen för min del. Polaren köpte även en likadan skärm på samma gång som mig och han har exakt samma problem med sin skärm, en par döda pixlar i hörnen och flera som blir gröna till och från.
   2018-04-30
    a
    addej(5 omdömen)
    Var lite osäker på betraktningsvinkel och färgåtergivning med skärmen levererade det jag förväntade mig för priset. Gick från en ips-panel och färgerna är en aning mer gråa på tn-panelen. Den gör även sitt jobb och kör 165hz med ett bra flyt. Skärpan är inte något jag vill klaga på nämnvärt men vissa verkar tycka att konkurenterna har mer av den delen. Hade en grön pixel vid leverans i ena hörnet men den försvann efter att jag lagt ett lätt tryck över området. Spel som csgo och farcry ser riktigt bra ut. Jag vil även passa på att varna för alla typer av va-paneler då ghosting är extrem enligt egen erfarenhet. + bra färger 1440p är ett måste G-sync - överdelen av skärmen faller lite ur bra betraktningsvinkel Dyr Lite plastig konstruktion
    2018-03-11
     H
     Humpel89(2 omdömen)
     Jag har spanat länge och väl efter en skärm med: 27" 1440p, 144hz och G-Sync. Valet stog sedan mellan IPS panel och TN panel. Ni som jämfört vet att de skärmar med IPS är bra mycket dyrare från Asus/Acer. Men fyndvara klass 1 på CDON för 4899:- Gjorde valet enkelt. TN panel fick det bli. Men jag vill bara säga att det är fortfarande mycket bra bild och betraktningsvinklar, jag behöver absolut inte mer än det här. Jag blev även lite skrämd då många pratat om backlight bleed mm på IPS panelerna, och jag kände inte för att hålla på och chansa med det. Nä rekommenderar denna skärm starkt! Verkligen helt fantastisk bild. Och jag var skeptisk till hur mycket G-sync faktiskt skulle göra, men det är otroligt skönt. Jag tycker det gör att jag vågar pressa mitt gtx 970 till lite högre grafik och ändå få en bra upplevelse runt 50-70fps. Sedan en sista notis! överklockningsbar till 165hz, men kom ihåg att du inte kan köra G-sync och överklockning samtidigt. ps: Jag har min på väggen, men fotstödet är sjukt snyggt med den mörkröda metallen! Köp bara! :)
     2018-01-25
      Chit(1 omdöme)
      Det är för tillfället en av de mer prisvärda 144 Hz (165 Hz) skärmarna med G-sync, speciellt när man får en upplösning i 1440p. Jag köpte den för ett par veckor sedan och har hunnit testa spel som BF1, GTA V, Assassin's Creed Origins, Overwatch och Rocket League. Kombinerat med ett GTX 1070 Ti går det att spela med de högre inställningarna och dra nytta av den höga uppdateringsfrekvensen samt G-sync. Nu kommer det att vara svårt att använda andra typer av skärmar.
      Sida 1