Hamax Outback (Dubbelvagn)

Hamax Outback (Dubbelvagn)

  • Antal platser: 2
  • Typ: Barnvagn
  • Max belastning: 40 kg
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

Hamax Outback (Dubbelvagn)

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter
2.6 / 5
(4 omdömen)
Sorterat efter datum
5 dagar sedan*
Cykelvagnen har fungerat utmärkt i knappt två år, men sen har vi precis som Karin skriver fått problem med dragkedjorna och det verkar inte finnas något sätt att lösa det på. Vi har använt vår och ställt den utanför för förskolan och det håller inte dragkedjorna till. Funktionellt fungerar den fint, men inte hållbar i längden. Hamax hänvisar bara till återförsäljaren och efter över ett år är det inte mycket att hämta där. Skriver detta omdöme för er som överväger denna cykelvagn.
*Redigerades 5 dagar sedan
K
Karin Polla

1 omdöme

23 dagar sedan
Köpte denna vagn för den fått bäst i test överallt för drygt 2 år sedan. Redan för ett år sedan började problemen med dragkedjan, och nu är den helt trasig. Grejen är att den är helt oskyddad, så allt smuts från cykelturerna tränger in i den. Har försökt få kontakt med Hamax vid två tillfällen, men de har inte svarat. Köp inte denna vagn om ni vill ha något hållbart
T
Tegeliato

2 omdömen

4 år sedan*
Underbar vagn! Den är både lättdragen och praktisk att använda. Kupén är rymlig men utan att vagnen blir onödigt skrymmande. Man behöver knappt tänka på att den sitter där då vagnen inte är nämnvärt beredare än cykeln. Förvaringsutrymmet bakom sitsarna är också bra. Man får utan problem in två fulla matkassar. Dämpningen gör att färden blir mjuk och behaglig för ungarna. Det ända som sänker betyget är att man får vara lite försiktig med dragkedjorna till framrutan då dom kan åk ur om man drar dom för långt.
*Redigerades 4 år sedan
2 månader sedan*
Helt anständig cykelvagn. Vi köpte en för 3 år sedan. Vid den tiden tyckte vi att det var lite snett, men återförsäljaren trodde att det inte var fallet. Det främre tyget och dragkedjorna var lite täta och stod därmed i lite spänning. Den genomskinliga trasan i "främre fönstret" knäcktes i vinterkylan. Dragkedjan är också nu defekt. Köpte jogghjul för detta, och det gör vagnen lång och otrevlig, använd ett par gånger innan den hamnade i skjulet. Det skevade också i en vinkel när det stod in.
*Redigerades 2 månader sedan

Google