Battlefield 1 (PC)

Battlefield 1 (PC)

  • Genre: Äventyr, FPS, Krig, Historiskt, Arkad, Shooter
  • Format: Download, Fysisk utgåva
  • Lanseringsår: 2016
Rank 157 i PC-spel
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter
Jämför

Battlefield 1 (PC)

Rank 157 i PC-spel
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter
Jämför
  • Genre: Äventyr, FPS, Krig, Historiskt, Arkad, Shooter
  • Format: Download, Fysisk utgåva
  • Lanseringsår: 2016

3.1 av 5 stjärnor

Baserat på 41 omdömen

Sorterat efter datum
2016-11-19
Redigerades 2019-05-23
k
kevinTyrs(13 omdömen)
Välgjort spel men Ww1 erbjuder inte så stort utbud av vapen och prylar så som Bf3/bf4 gjorde. Föredrar detta över BfV men Bf3/Bf4 är helt klart de bättre spelen i serien.
2019-03-18
johanneshenrysson(264 omdömen)
Efter att ha varit från Battlefield-serien ett tag (i princip sedan bf2) så testade jag detta när det varit ute ett tag (men nu har jag hunnit gå vidare med andra spel sedan länge). Detta skiljer sig lite från en del andra nyare Battlefield, precis som man kan tänka sig med första världskriget jämte modern era så går det liksom lite "långsammare". Jag gillar den känslan, det tar tid att pumpa iväg x skott, det tar tid att ladda om, tanksen är lite lagom tröga och roddiga att puffa runt i, osv. Med det sagt så blev det en förhållandevis kort spelperiod med detta, så well. Snyggt, inga problem att spela med höga inställningar med gtx1060 + i5, hyggligt gameplay. Men med det sagt så fastnar jag inte riktigt. Det blir ganska snabbt tjatigt. Btw, flygning i single-player var en tragisk upplevelse - något man helst undviker.
2019-01-21
T
Tallfjant(113 omdömen)
Sämsta BF jag spelat. Snyggt men tråkigt - fastnade aldrig för det som de andra i serien helt enkelt.
2018-05-10
a
anderswenn(8 omdömen)
Ospelbart. Spelar på ett GTX 970 och det laggar hela tiden. Har allt på lågt men laggar konstant och får droppade frames. Har varit så sedan start. Rekommenderar INTE detta spel alls.
2017-12-18
S
Spanguolis(10 omdömen)
Grafik och ljud är underbara! Har spelat 250 timmar och det blir lika mycket i framtiden. 2018 kommer den sista DLC vilket jag ser fram emot, nya maps är alltid välkomna. Som någon nämnt Single Player är grym men väldigt kort. 7 timmar typ? Premium är ett måste helt enkelt. Jag köpte för 200 var när det var på rea vilket är bra pris. Har inte träffat på hackare än. Det finns gott om olika vapen, fordon, hästar, båtar och flygplan. Man kan ändra väldigt få saker, knappt nåt uppgradering finns, men det gillar jag. Jag skulle hata om det hade funnits rosa vapen. Ju mer realistisk ju bättre och det är den! Rekommenderar starkt! Påminner lite om COD2 :)
Sida 1