JBL Clip 2

JBL Clip 2

  • Bluetooth
  • Batteridrift
  • Effekt: 3 W
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

JBL Clip 2

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter
2.9 / 5
(7 omdömen)
5
(0)4
(3)3
(3)2
(1)1
(0)
Annons
Annons
Sorterat efter datum
2 år sedan
För musiklyssning är den inget att hänga i granen direkt, men helt ok för storleken. Vad som däremot förvånade mig är att den är en väldigt kompetent konferens-puck - funkar utmärkt för t.ex. Skype-möten! Inget man har i ett stort rum - räckvidden på mikrofonen är begränsad, men sitter man hyggligt nära (under 1m) ifrån funkar det bra. Betydligt bättre än den inbyggda högtalaren/mikrofonen i datorn (beror naturligtvis på vilken dator man har, men jag jämför med en Lenovo T460s). Sitter man mycket i telefonmöten är det en billig lösning för förbättrad mötesupplevelse.
2 år sedan
Väldigt bra högtalare för dess storlek. Men med en väldigt konstig bugg i sig. + Ljudet för storleken + Storleken, smidig att ta med sig + Vattentålig + Inbyggt headset - Lite platt ljud pga storleken - Ingen NFC - Irriterande bugg där man på iPhone inte kan spela upp Facebook-videos korrekt pga att ljudet försvinner när man startar videon. Testat med 2 olika iPhone (7 och X) och två olika Clip 2 med exakt samma resultat.
3 år sedan
Lite orättvist att jämföra denna modell, med bättre och dyrare mobil högtalare. För det här priset fyller den sin funktion och en perfekt resehögtalare.
3 år sedan
Helt okej. Men ej något att skryta om! Och lägg hellre pengarna på en större modell Plus. Vattentät om det nu behövs Clip. Går att hänga på saker Liten Super snabb uppkoppling Enkel att hantera Okej ljud. Minus Ljudet går upp och ner vid högsta/hög voluym. Pga. Dess runda utformning så blir det något svårt att placera den. Oftast har jag lagt något i stöd bakom dem för att rikta den mot mig för bästa ljud Saknad av nfc Allmänt trevlig högtalare, men jag har insett att det är ingen ide att satsa på denna storlek om man är lite kräsen. Jag har en uppsjö av billiga och dyra högtalare i små och större storlekar. Denna vinner vs dem budget modeller jag har. Men är ändå ej värd pengarna utan lägg hellre lite extra pengar och köp en större modell med mera styrka och bas.
4 år sedan
*Redigerades 3 år sedan
Högtalaren känns som ett värdigt steg upp från "lillebror" jbl go som kostar ungefär hälften så mycket (300:- jämfört med 600:-) men som är nästan lika stor och nästan lika tung (Clip 2 är ca 35% större och 35% tyngre). Clip 2 spelar marginellt högre men den stora skillnaden består i att clip 2 har fylligare ljud med lite mer bas jämfört med jbl go. Ljudkaraktären i JBL clip 2 skulle jag säga liknar jbl charge 3. De båda högtalarna har ett fylligt ljud och lite tillbakadragen diskantregister där bas framhävs på bekostnad av lite "grötighet" i ljudet. På maximal ljudnivå märks att dsp-processorn går in och "räddar" ljudet från att slå över i stil med hur äldre jbl charge 2 fungerar vilket kan leda lite till att ljudnivån går lite upp och ned beroende på hur intensiv musik man lyssnar på. Vid för tung "belastning" sänker högtalaren med andra ord maxvolymen istället för att sänka basen. Tack vare detta uppkommer aldrig några större missljud även på högsta volym och högtalaren låter fyllig, maxvolymen blir dock inte enormt hög. Frånsett skillnaderna i ljud mellan JBL go och denna JBL Clip 2 så har denna även "mervärden" så som ett klart mer premiumbetonat yttre, full vattentäthet, bättre batteritid, stöd för trådlös stereokoppling med en till clip 2 (dock ej jbl connect) och dylikt. Jämfört med UE roll 1/2 så spelar roll 1/2 högre men har helt obefintlig bas. JBL clip 2 spelar mycket fylligare ljud men inte lika högt. Jbl Clip 2 är dessutom märkbart mindre och lättare samt billigare trots att de båda högtalarna känns ungefär lika påkostade. Är den då värd dubbelt så mycket mer än vad JBL go kostar? Den frågan är inte helt given. Högtalaren är visserligen bättre på egentligen alla punkter men huruvida det är värt det dubbla priset är nog upp till var och en. Det som dock är mer klart är att alla som funderar på en UE roll 1/2 definitivt borde ta och jämföra med denna högtalare (samt även i viss mån jbl flip 3/4) innan köp.
4 år sedan
Egentligen ganska lagom 'nothing special' liksom. Det minsta man förväntar sig från en JBL.
2 år sedan
För mig, den här poängen högre än sin lilla bror: Clip 3, men är fortfarande inte värt pengarna. JBL är känt att övermanna vanliga högtalare och det här är en av dem. Det är inte direkt dåligt, men jag skulle inte ha betalat mer än 200kr för detta.

Google