JBL Charge 3

JBL Charge 3

  • Bluetooth
  • Batteridrift
  • Effekt: 20 W
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

JBL Charge 3

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter
4.3 / 5
(35 omdömen)
5
(27)4
(5)3
(2)2
(1)1
(0)
Sorterat efter datum
g
gibbare

3 omdömen

10 månader sedan
En mycket bra högtalare med djup bas, fin diskant och med bra tryck. Fungerar lika bra i ett vardagsrum som i badrummet eller ute tack vare att den är vattentät. Fem stjärnor lätt!
D
Deaton

5 omdömen

ett år sedan
Det är en exceptionellt bra högtalare att ha med sig överallt. Man kan tro att den är större om man inte sett en sådan tidigare. Så det enda jag kan tycka är att priset är rätt högt för en så liten högtalare. Men ljudet är trots det wow!
J
Jownie

26 omdömen

ett år sedan
Klockren tycker jag! PLUS: Ljudet Vattentät Batteriet Priset Parfunktionen Kan ladda mobilen Snygg design MINUS: .....
f
firstman

8 omdömen

2 år sedan
Jag sätter 10/10. Ett av mina bästa elektronikköp alla kategorier. Hade tidigare den större modellen JBL extreme. Den var rolig, framförallt basstark. Sen fick jag möjlighet att lyssna på den mycket mindre, mer portabla charge 3. Wow vilket ljud, nästan lika tung bas som JBL extreme om man gillar BAS :-) men Charge 3 är mycket mindre, lättare, mer portabel. Älskar den! Dessutom har den ett mer detaljerat ljud än sin storebror. Bättre mellanregister och bättre batteri. OK, missförstå inte min recension. Detta är ingen "high end" hifi, audiofil-maskin utan en portabel stänk och dammsäker och ganska stötsäker ta-med på stranden högtalare. Med det i åtanke tror jag det är svårt att hitta ennbättre högtalare med lika bra ljud för det priset man kan köpa JBL Charge 3 för.
JeppeRotten
JeppeRotten

6 omdömen

2 år sedan
Köpte en som jag tänkte ha istället för min JBL Extreme som kan kännas för stor / tung ibland. + bra ljud i förhållande till pris och storlek + vattentät (flyter t o m) + möjlighet att köra flera JBL i partymode. + batteritiden + kan fungera som powerbank om du får slut på batteri i telefonen. - tycker att det saknas lite både i bas och diskant, dock är det ju en liten högtalare vi talar om. - allt jag spelade lät mycket bättre (rakt) på Extreme (orättvis jämförelse men...)
2 år sedan
Fantastisk bra produkt! Har haft min i ca 1,5 år nu. Ljudet vid låg volym är mycket behagligt, perfekt när man pluggar, vill ha bakgrundsmusik medan man läser en bok eller dylikt. Jag använder min dagligen, främst när jag lagar mat, diskar eller duschar. Även praktisk när man sitter vid en lägereld eller vill ha bakgrundsmusik vid en brädspelskväll. I ca 4 månader var min bil-radio/CD-spelare trasig och då fungerade JBL Charge 3 utmärkt som ersättare. Jag har ännu inte vågat ha den i vatten men den tål vattenångan från duschen iaf. Det jag inte är helt nöjd med är när man byter enhet (1) och när det ringer(2): 1. Jag har vid flera tillfällen fått sitta och "glömma" högtalaren från telefonen för att sedan försöka hitta den igen och vid ett tillfälle tog det hela 45 min innan de hittade varandra. Detta hände när kompisar skulle koppla upp för att spela sin musik 2. När jag hade telefonen uppkopplad och spelade musik i medel-låg volym och det ringde så ringer det i högtalaren, jättehögt! Tips: ha en och samma enhet uppkopplad till högtalaren, jag kör med en iPod touch istället för min telefon för att slippa krångel och framför allt den superhöga ringsignalen. Fördelar: - Grymt bra ljud - Lång batteritid - Enkel att ha med - Vattentät (?) - Koppla upp till fler enheter - Kan användas som laddare till mobil eller liknande Nackdelar: - Byte av enhet kan ta lång tid och mycket tålamod - Uppkopplad till telefon ringer väldigt högt
A
Arsenalhifi

1643 omdömen

2 år sedan
Jag vet inte vilken jag tycker är mest prisvärd, denna Flip 4 eller Xtreme. Bra ljud och helt klart mer tryck än Flip 4 (inte konstigt då denna är större).
2 år sedan
Var tvungen att skriva något om högtalaren. Väldigt bra batteritid. Väldigt fint ljud. Ett minus är som andra skrivit basen, som kanske inte är den bästa, men inte dålig heller. Två st. Charge 3 som är ihopkopplade skulle vara utmärkt.
S
Steff66

81 omdömen

2 år sedan*
Mycket bra ljud från en så liten enhet. Kan spela väldigt högt. Och rent ända upp till max. Skulle dock vilja styra basen en aning enklare. Och ändra låtar upp och ner direkt på enheten. Annars väldigt trevlig batteritid och det faktum att den är vattentät. Att den funkar som powerbank är ju ett plus. Dottern kommer nyttja den för dansträning mm. Den kommer ersätta en mycket större och dyrare maskin som kräver 240V. Kopplar upp sig väldigt enkelt mot flera mobiler samtidigt. Vi kör mest spotify och det funkar super.
*Redigerades 2 år sedan
j
josvedin

58 omdömen

2 år sedan
Ibland händer det. Presentationen. Tom lådan andas kvalitet och är läcker. Orange laddare till turkos spelare är ett passande färgval. Spelaren är snygg, gedigen och ligger skönt och tungt i handen. Ljudet för storleken är fantastiskt med balanserat mellanregister och diskant samt bra snärtig bas man vill dansa till. Perfa att den funkar som mobbeladdare. Jag ger sällan 10 stjärnor men denna är så kalas på alla områden så det blir högsta betyg :-)
Sida 1