Kategorier
Prisjakt

LG OLED65B6V

LG OLED65B6V

  • Bildstorlek: 65 tum
  • Upplösning: 3840x2160 (4K Ultra HD)
  • Bildskärmsteknik: OLED (AMOLED)
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför
LG

LG OLED65B6V

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter

Användaromdömen

Sorterat efter datum
Photek
Photek

212 omdömen

4 år sedan*
Så grymt nöjd med denna TV! ULTRA-HD blir nästan tredimensionellt!
*Redigerades 4 år sedan
l
lillgreger

7 omdömen

4 år sedan*
Ruskigt nöjd med den! Testade och var runt och tittade på måååånga olika innan denna hittade hem! Det som man slås av mest är den grymma svärtan och kontrasten! LED kan inte mäta sig med OLED, så är det bara...nackdelar är priset, den är DYR, fjärren är inte på långa vägar lika trevlig och smart som Samsungs samt att den känns lite bräcklig att hantera, men det gör man ju inte så ofta... Sammantaget, kan du offra summan och tycker om att titta på tv/film, KÖP!:)
*Redigerades 4 år sedan
B
BusterM

1 omdöme

4 år sedan*
Har haft TV:n i två veckor nu, i stort sett mycket nöjd efter att ha ändrat en del bildinställningar( tagit det mesta av "youtube Darko"). Youtube 4K: fantastisk bild. Netflix 4K: de flesta serier mycket bra, lite ojämn kvalitet där...HD bra HBO via AppleTV4(1080P): mycket bra. SVT HD(720P): OK TV4 HD(1080i): OK SD kanaler: ej OK, suddigt, oklar...(kanske inte så konstigt, sitter 3m från 65")
*Redigerades 4 år sedan
P
PassiveA

4 omdömen

4 år sedan*
Uppdatering: TV:n åker i retur, för många problem med den. Största problemet är att den startar om sig oregelbundet, troligtvis något fel med nätaggregatet. Operativsystemet crashar också titt som tätt. Sen är den inte så felfri bildmässigt som jag hade hoppats heller även fast det verkade så till en början. Bilden är ljusare på sidorna och alla B6 jag har sett har det problemet. Det är extra tydligt om man t ex kollar på en fotbollsmatch och gräset är grönt och fint i mitten och gulgrönt längst ut på sidorna. Blir byte till en 2017 års OLED i stället. Originalomdöme: Ganska nöjd. Jag köpte en ISF-kalibrerad 65B6V och den ser fantastisk ut med 4K och HDR. Min Pioneer Kuro PDP-LX6090H tycker jag däremot är bättre med SD- och HD-sändningar (Viasat, Parabol) och kanske även med övrigt SDR-material upp till 1080P också, har inte jämfört tillräckligt ännu. LG:n har dock en fördel i dagsljus jämfört med plasman i och med ett bättre filter.
*Redigerades 4 år sedan
4 år sedan*
Oled, 4k och 65 tum. Nöjd!
*Redigerades 4 år sedan
4 år sedan*
Har varit inne länge på med lcd tv / led att det ska vara att något att ha, har gång på gång blivit besviken då man får clouding osv. Denna tv är faktiskt värd pengarna, att köpa den dyrare varianten för att få 3D är bortkastade pengar(om man nu inte gillar sånt då) efter Lg har patchat upp tv så tycks den har fått mindre input lag än den dyrare varianten vilket är rätt ironiskt. Har testat endel spel och jag har en Ps4 PRO men inget 4K native spel eller uppskalat till 4K så har jag faktiskt fått "nya" spel, har blivit sjukt mycket mer djup med kontraster samt svärtan, svart är svart! Sen så kan man läsa om alla led nissar å alla jämförelser om att led har bättre kontraster osv vilket må så kan va, men ärligt talat, är det ens något man märker? Kanske den som sitter å letar efter olikheter som aldrig blir nöjd lär hitta alla fel. Ska du ha en spel tv så är detta absolut mest och bäst för pengarna! Svart är svart som sagt
*Redigerades 4 år sedan
w
whenever

2 omdömen

4 år sedan*
Kanon bild! efter lite inställningar...Mycket nöjd👍 Kanon bild även från HTPC
*Redigerades 4 år sedan
c
chrille_32

8 omdömen

4 år sedan*
Grym tv supernöjd 👍🏻👍🏻👍🏻
*Redigerades 4 år sedan
A
Axeman

1 omdöme

4 år sedan*
Köpte denna TV baserat på alla fina recensioner och att jag ville ha det bästa av det bästa. Kan nämna att jag inte heller var så intresserad av 3D (som inte finns på denna modell) eller ljud då tanken var att få en bra skärm och att ljud ändå skulle fixas på annat sätt.. Allt vad gäller svärta och bildskärpa etc är naturligtvis exceptionellt men jag hade förväntat mig mycket mer av en sådan dyr TV när det kommer till mjuk och ryckfri bild. Jag har naturligtvis testat med flera olika bildkällor men när netflix i den interna appen lider av frekvent frame-skipping och judder så känns inte prislappen rimlig. Att skärmen inte stod rak och att den kändes marginellt böjd var i sammanhanget petitesser. Körde actionsekvenser i Avatar på blueray som var i princip otittbara. Jag är dock medveten om att de brister jag såg inte alls uppfattades av min fru så det är en fråga om hur känslig och krävande/kräsen man är. Jag noterade bland annat ryckighet när en film skiftade scen där det kändes som att TV:n inte hängde med. Har nu bytt till en modell E som är ljusår bättre. Att processorer är snabbare märks även vid användning av web-os. Trots vad som skrivs är inte B och E modellen lika annat än vid stillbilder. Jag har naturligtvis haft senaste firmware i båda modellerna så det hänger inte på det. Vill man ha en fin bild med mjuk rörelse och utan soap opera effect så utklassar E modell B så det stänker om det. Lägger dock in brasklappen att jag kan ha fått ett måndagsexemplar av B-modelken.
*Redigerades 4 år sedan
mikee
mikee

79 omdömen

5 år sedan*
Grymtbra
*Redigerades 5 år sedan
Sida 1