Kategorier
Prisjakt

Logitech G900 Chaos Spectrum

Logitech G900 Chaos Spectrum

  • Trådlös anslutningsteknik: Radio(RF)
  • Anslutning: Trådlös
  • Funktioner: Även för vänsterhänta, Ergonomisk design, Tilt-hjul, Free scroll/Hyperscroll, Lämplig för gaming, RGB LED-belysning (flerfärgad), LED-belysning (enkelfärgad)
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

Logitech G900 Chaos Spectrum

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter

Användaromdömen

Sorterat efter datum
c
carstam

7 omdömen

8 månader sedan
Fantastiskt bra mus, inget lagg. Bra att den fungerar både för vänster och höger. Många knappar, RGB för dem som gillar det. Knappen för att låsa scrollhjulet måste vara den bästa ilandsuppfinningen sedan rostat bröd.
m
mishamesso

1 omdöme

ett år sedan
Har använt 2 år nu, bästa musen jag haft. Spelat CS på hög nivå och det har aldrig varit några problem.
11ftpole

40 omdömen

ett år sedan
Jag har haft trådlösa möss av och till sedan 90-talet, men det här är den första som gör att jag inte behöver gå tillbaka till sladd för att spela. +Inget lagg alls +Lätt -Batteritiden är ganska kort -Lurigt med batteriet och den kan ta slut lite plötsligt
g
greeee

88 omdömen

2 år sedan*
Bra precision. Inte på långa vägar lika ergonomiskt skön som MX serien eller G602. Den är inte böjd åt nåt håll så den funkar för båda händer ( man får med extra tumknappar). Helsike vad den skramlar och låter. Billig plast på skrivbordet. Lyfter du den hörs komponenterna fjädra omkring inuti. Knappljudet är väldigt högt, ta den inte till kontoret. Den lyser mycket i rummet som default. Verkar vara svårt att stänga av helt.
*Redigerades 2 år sedan
E
Eskilv

6 omdömen

2 år sedan
❤️
B
Bonno

17 omdömen

3 år sedan*
Riktigt bra spelmus, lätt och ligger bekvämt i handen. Batteritiden är riktigt bra om man stänger av belysningen utav deras logga, dock har min börjat sätta på ljuset på musen ungefär var 5:e minut så batteritiden är betydligt sämre. Är tydligen ett känt fel att musen sätter på ljuset automatiskt, därav det lägre betyget.
*Redigerades 3 år sedan
Threedots_dead
Threedots_dead

33 omdömen

4 år sedan*
Utmärkt mus som har funkat mycket bra den månad jag haft den. Trådlöst har ju ryktet om sig att vara buggigt, tappa anslutning osv. men det är inget man märker här. Musen tar en halvsekund på sig att vakna om man inte använt den på ett tag, men det är också allt. Inget lagg, hack eller avbrott utan funkar klockrent i alla lägen. Bra batteritid också. Ett plus även för Logitechs programvara som är snygg och lättanvänd men samtidigt kraftfull med alla inställningar man kan behöva. Rent resultatmässigt spelar jag aningen bättre i spel som Battlefield 1 än med Logitech G502 som jag använde innan. Finns dock några mindre nackdelar, bland annat är ytan av det matta plastiga slaget vilket gör att greppet inte är riktigt lika bra som hos en del andra möss med räfflad eller gummerad yta. Den är också ganska smal, så folk med stora händer bör prova den först i någon butik. Riktpriset på 1890:- tycker jag även är i dyraste laget, men den reas ofta ut för runt tusenlappen. Tänk på att en nästan identisk variant är på gång med stöd för trådlös laddning, så det kan vara värt att vänta om man vill ha den funktionen. +Snygg +Trådlös +Många funktioner +Frirullning på scrollhjulet! +Bra batteri/snabb att ladda -Mindre bra grepp
*Redigerades 3 år sedan
Christley
Christley

45 omdömen

3 år sedan*
Denna mus har allt som man kan förvänta sig av en trådad mus. Så att den trådlösa har samma funktioner är asgrymt. För dig som spelar mycket där input lag är viktigt så kan jag upplysa att Cloud9's Autimatic använder denna musen trådlöst på turneringar. + Ovanligt bekväm för att se så obekväm ut. + Trackar fantastiskt bra. Det är mils längder mellan min gamla MX performance och denna. + Knapparna känns gedigna. + Knapparna på sidan kan tas bort om man verkligen inte gillar dom. Jag har tex knappar till vänster men inte till höger. + Musen är helt rak så den funkar för både höger och vänsterhänta. Vilket troligen är anledningen till att man kan lägga till och ta bort sidoknappar. + Batteritiden, jag använder min mus konstant mellan 18-23 på vardagar och 09-24 på helger och jag laddar den kanske 1 gång i veckan. Och laddar endast över natten så jag kan köra trådlöst när jag behöver det. + Enkelheten med att byta från trådlöst till trådat. Bara stoppa i kontakten och sen fattar musen det direkt och det fungerar utan massa krångel. - Skrollen känns inte allt för uppdaterad jämte MX performance, och den skrollen fick lite problem efter ett år. Har haft musen i 3-5 månader nu, och har inte hittat något som stör mig alls med musen. Lätt den bästa musen jag någonsin haft. Topklass!
*Redigerades 3 år sedan
q
qwerty1911

29 omdömen

3 år sedan*
Detta är nog min favoritmus någonsin. + Väldigt, väldigt, väldigt bekväm. Den ser inte bekväm ut på bilder, men tro mig, den är skön. + Bra repons + Bra skroll och knappar + Då den ansluts via USB fungerar den även om du inte har Bluetooth Batteriet räcker ca 1 vecka för mig. Kör med 500 Hz, och lite belysning.
*Redigerades 3 år sedan
Dante-San
Dante-San

80 omdömen

4 år sedan*
Köpte den för 990 kr på kompletts rea. Absolut värd pengarna! Dock svårt att säga att den är värd normalpriset. I mitt fall som inte är nån hardcore fps-spelare hade de varit najs med lite mer batteritid istället för lågvikt och 1000 upd/frkvz(ställer självklart ner för att spara batteri men ändå) men det är ju inte produktens fel utan jag som inte är den specificerade målgruppen direkt.
*Redigerades 4 år sedan
Sida 1