Sony PlayStation VR - Worlds Bundle (inkl. Kamera)

Sony PlayStation VR - Worlds Bundle (inkl. Kamera)

  • Upplösning: 1920x1080 (Full HD)
  • Typ: Inbyggd skärm
  • Lanseringsår: 2020
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

Sony PlayStation VR - Worlds Bundle (inkl. Kamera)

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter
4.2 / 5
(20 omdömen)
5
(13)4
(5)3
(1)2
(1)1
(0)
Sorterat efter datum
J
Jp000Jp

13 omdömen

10 månader sedan
Först och främst, förvänta dig inte den grafik du ser på tv'n då kommer du bli besviken. Beroende på spel så kan grafiken vara riktigt dålig. När man väl kommit över att grafiken är lite begränsad och fått på headsetet korrekt är känslan fantastisk. Dock har jag enkelt för att bli simulatorsjuk. Det blir 4 stjärnor för den fantastiska känslan, dock misstänker jag att det kommer att användas begränsat. + Headsetet känns skönt, sitter bra. Känslan är fantastisk - Vissa spel har dålig grafik Bli lätt "simulatorsjuk" (Subjektivt)
p
pappafaffa

99 omdömen

4 år sedan*
Bästa som jag någonsin testat! Det är jättecoolt! Jag rekommenderar det starkt!
*Redigerades ett år sedan
D
DOTAftw

9 omdömen

2 år sedan*
Även om den tekniskt inte kan mäta sig med tex HTC VIve + dyr dator så har PSVR bra mycket bättre spel. Några spel som bara finns på PSVR: Astrobot, Farpoint, Resident Evil 7, Wipeout Omega Collection... Och det är jsut dessa exklusiva spel som är dem allra bästa till PSVR. Jag antar att det har att göra med att Sony har budgeten att satsa på VR långsiktigt samtidigt som PSVR faktiskt har sålt MYCKET mer än både Vive och Rift tillsammans (ca 4,5 miljoner vs vive+rifts 1,5 miljoner) så användarbasen finns där redan. TLDR; Lätt värt det, köp det och glöm inte köpa Astrobot :)
*Redigerades 2 år sedan
eLGee
eLGee

21 omdömen

2 år sedan
Var skeptisk när den kostade typ 3500 att det skulle vara värt pengarna, men när den brakade ner till 1990 på black friday så tog nyfikenheten överhanden, och vad jag är glad att jag gjorde det. Nu har utbudet hunnit bli ganska stort också, med massor av framtida VR-klassiker, och fler på ingång. Riktigt häftigt!
lottovinnare
lottovinnare

307 omdömen

2 år sedan
Väldigt rolig att använda, blir dock mest när vänner och släkt är över.
A
Alpicone

9 omdömen

2 år sedan
Helt nytt upplevelse! Spelade Skyrim och kändes verkligen i världen. Super bra med många svin bra spel. Nackdel är ändå att video kvalitet kunde har varit bättre, men det förstör upplevelsen inte alls! Super bra köp för 2000,-
s
softjue

4 omdömen

2 år sedan*
Var mycket skeptisk mot VR då det kom nytt, men oj vad jag hade fel. Köpte mig detta VR paket på årets mellandagsrea. Det går inte att beskriva hur coolt det är, detta måste ni uppleva själv. Om ni köper detta så måste ni spela Astrobot! Upplevelsen är helt sjukt, det är bland det coolaste jag upplevt. Självklart finns det spel där man blir lite illamående och kan få lite huvudvärk, men det är bara att hålla sig undan spel som går lite för fort så klarar du dig bra! Hade gett högsta betyg om skärpan hade varit bättre i VR headsetet, det är bara att se fram emot nästa generations VR då det redan är så här grymt. Jag rekommenderar att ha PS4 Pro om du vill ha bästa upplevelsen, då jag upplever att upplösningen och skärpan blir bättre.
*Redigerades 2 år sedan
R
Rodo20

22 omdömen

2 år sedan
Perfekt för priser 2000 kronor får man inte ett bättre vr för! Är som dom flesta andra vr förutom vanliga ps4 har något mer pixliga kanter än ps4 pro
B
Basssic

10 omdömen

2 år sedan
Den låga upplösningen förstörde upplevelsen för mig. Även när man justerat in dom så bra det går ser jag fortfarande alla pixlar tydligt. Jag hade kunnat levt med alla sladdar som många klagar på och att den är lite krånglig att justera in passform och fokus när man byter spelare, OM upplösningen var bättre. Och för totalpriset för hela kitet med handkontroll och kamera är för dyrt de hade kunnat gjort det bättre. Jag har returnerat min och sparar ihop till ny pc och riktiga VR glasögon istället.
j
johnnyr

186 omdömen

2 år sedan*
Har bara testat det en kväll och tänkte dela med mig av mina första intryck. Först och främst måste nämnas att det inte var så bökigt och krångligt att installera som jag trodde. Visst, det är lite sladdar som det ska grejas med, men det var inte alls så farligt som jag hade förväntat mig. Jag är en teknisk idiot men löste det helt själv :) Har man bara en mediabänk med lite utrymme kan man gömma undan alla sladdar. Ett litet minus var att en av USB-portarna på framsidan på PS4-konsolen måste användas. Det kändes lite ogenomtänkt. Nästa steg var att ladda hem VR-material. Förutom VR Worlds som följer med gratis finns det en hel del kul material att ladda hem kostnadsfritt, bland annat två mastiga demo-samlingar och flera minispel, exempelvis kan du kliva in i cockpiten på en X-wing. Jag laddade så klart hem allt som är gratis för att vänja mig med VR-effekten och känna efter vad jag gillar, innan jag investerar i sådant som kostar pengar. Första intrycket av VR var.... Wow! Efter att ha läst flera kommentarer från "förstå-sig-påare" på diverse forum hade jag ganska låga förväntningar med pixlig och lågupplöst grafik. Men jäklar vad imponerad jag är! Det är ju helt sjukt vad bra det är! När man sänks ned i vattnet i VR Worlds så är det så sjukt mäktigt! Inlevelsen är otroligt bra. Jag är faktiskt förvånad över kvaliteten och hur väl allt fungerar. Det är verkligen VR och 3D på riktigt och grafiken är ju bra! Visst, jag har inte testat något alternativ, som säkert ska vara bättre, men jag tror att kvaliteten överlag är högre på PSVR och eftersom kundstocken är större tror jag att chansen till mer kvalitativt material ökar. Hittills är det bara tummen upp! Men jag ska givetvis testa den mer och så får vi se om jag uppdaterar betyget. Hittills är jag dock häpen över hur bra det är!
*Redigerades 2 år sedan
Sida 1