Sony PlayStation VR (incl. Camera)

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Sony VR-glasögon (3)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.11)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Mycket bra

  Gillat omdöme
  11 mån sedan
  Uppdaterat: 11 mån sedan
  Så jäkla härligt med detta vr. Tyvärr blir ja så sat*ans vr-sjuk. Testar mig fram men blir kallsvettig o måste spy efter 20 min. Ger det 8+ för att ja äger det o det är sjukt trevligt. Ja får spy ett tag o sen köra vidare. Billiga helger
 • Alla omdömen

 • Bra
  24 dagar sedan
  Häftig upplevelse med vr, klart värt 2490kr.
  Men upplösningen är inte den bästa.
 • Utmärkt
  5 mån sedan
  Uppdaterat: 1 månad sedan
  Har precis skaffat den uppdaterade versionen av PS4 VR (CUH-ZVR2) endast 2800 kr!

  Otroligt bra VR under 3000 kr och väldigt lätt att komma igång med (passar även för glasögon)! VR öppnar upp en helt ny dimension där man kan titta runt i 360 grader. Verkligen ett lyft!

  Har även testat att se på 3D-film med vilket funkade riktigt bra, bilden blir enormt stor dessutom precis som på bio, känns som man sitter i en biosalong! Så nu kan det även bli några köp av 3D blu-ray filmer! Ett stort minus är att ljudet endast går att få ut i öronsnäckorna som medföljer VR-headsetet när man kollar på 3D-film (det går inte att få ut ljudet ur TV:n, har googlat och kollat runt men det går inte).

  Gjorde ett blogginlägg ang nya uppdaterade PS4 VR
  http://tonykollberg.blogspot.com/2018/06/playstation-vr.html
 • Ganska bra
  3 mån sedan
  Jag har länge gått i tankarna om att skaffa PSVR men priset kändes aldrig rätt förens nu, 2700 hos elgiganten för den nya uppdaterade varianten.

  Min upplevelse hittills har varit både positiv och negativ. Det är häftigt och kul till en början men åksjuka och även smärta i ögonen förekommer ofta. Jag har också sett många klagomål angående låg upplösning, visst hade en 4K skärm istället för 1080p gett bättre skärpa men problemet ligger inte där. Det största problemet med PSVR enligt mig är att tyvärr så räcker inte konsolens hårdvara till för att rendera högupplösta spel. Ta t.ex Spider-Man Homecoming VR som finns gratis på PS store. Spindelmannens händer är skarpa tillskillnad från omgivningen som såg ut som nåt från PS2.. Tydligen ska PS4 Pro kunna ge mjukare kanter och skarpare bild men skillnaden är minimal och frågan är om det verkligen är värt 4 tusen för en sån liten uppgradering om man har ett vanligt PS4.

  En annan nackdel är saknaden av kvalitetsspel.. Flesta spelen som finns är korta demos för att visa vad PSVR är kapabel till men det finns inte många spelutvecklare som vågat satsa och ge oss spel med värdiga storys likt Detroit, The Last of Us, Heavy Rain osv. Inte konstigt med tanke på att PSVR har sålts i så få exemplar..

  Min rekommendation för de som är intresserade av att köpa är att testa själv. För min del som det ser ut nu så kommer jag nog lämna tillbaka mitt PSVR på öppet köp. Men smak för VR har absolut väckts och det finns stort potential för VR.

  Ser redan framemot nästa generations PSVR (till PS5 kanske?) med 4K skärm som klarar av bättre grafik med hjälp av medföljande hårdvara eller kraftfullare konsol. Framtiden ser ljus ut!
 • Perfekt
  4 mån sedan
  Uppdaterat: 4 mån sedan
  Bara upplevelsen att röka cigarr med andra gangsters i spelet London Heist (följer med i VR Worlds)...
  Banbrytande, Fantastiskt, Tack Sony!
 • Utmärkt
  6 mån sedan
  Uppdaterat: 6 mån sedan
  Helt fantastiskt! Testade HTC Vive för ett par år sedan och blev impad av VR redan då. Tänkte att PSVR måste var så mkt sämre att det förmodligen inte ens är värt att testa, men vad fel jag hade.

  Fick möjligheten att prova VR på en vanlig PS4 (ej pro) innan köp vilket jag tror kan vara bra att göra med denna produkt då vissa ska ha lätt för att bli åksjuk.

  Gillar man spel så tror jag man lätt blir helt såld på möjligheten att äntligen får vara inne i spelvärlden som om man vore där på riktigt.

  Rekommenderar att man:
  1. Börjar med att testa VR-spel där man inte rör sig. Spel där man rör sig som exempelvis bilspel kan lättare ge illamående, men min egen erfarenhet är att man bygger en tolerans mot detta gradvis och om man spelar VR ofta så minskar "problemen". Blir själv inte illamående längre.

  2. Det går att optimera bilden genom att justera avståndet mellan ögonen så att det skräddarsys efter just mina förutsättningar, se denna engelska guide:
  On the PS4, head to [Settings] > [Devices] > [PlayStation VR] > [Eye-to-eye Distance] and follow the on-screen instructions.

  Testa gärna följande spel:
  * The Playroom
  * Until Daw: Rush of Blood
  * Star Wars Battlefront: Rogue One X-Wing
 • Utmärkt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Ibörjan var det svårt att vänja sig, men det går över, lite åksjuk kan man bli, men spelar du skräckspelen så glömmer man bort det fort. Rekommenderar starkt.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Bästa som jag någonsin testat! Det är jätte coolt! Jag rekommenderar det starkt!