Kategorier
Prisjakt

NuPrime STA-9

NuPrime STA-9

  • RMS effekt, 8 ohm, 20Hz-20kHz: 120 W
  • Antal kanaler: 2 st
  • Rackmonteringsbar: Nej
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

NuPrime STA-9

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter

Användaromdömen

Sorterat efter datum
hifirydis
hifirydis

75 omdömen

4 månader sedan
Otroligt bra slutsteg, speciellt i bryggat stereoläge. Bra kraft 2x290 watt, mjukt varmt ljud men med svart tyst bakgrund och ren bra upplösning. Fantastiskt prisvärda!
P
Piggelin69

30 omdömen

10 månader sedan*
Ett litet kraftpaket med skönt ljud. Låter lite som en rörförstärkare enligt mig. Upplever att den också har bra bas med riktig tryck och fin kontroll. Även diskanten låter mycket bra Använder den som stereoslutsteg till en Yamaha RX-V685 med Dynavoice definition df-8. All 24-bit låter grymt, flerkanaligt SACD DireStraits, 3 DoorsDown och The Cardigans låter helt fantastiskt "Pure Direct". Tidal MQA låter också mycket bra. Endast två mindre brister. Det första är att den inte har någon trigger som gör att den inte automatiskt kan slås av när man slår av "försteget". Har löst detta med en fjärrkontroll på eluttaget istället. Den andra är att den inte har dubbla utgångar per högtalare(Bi-wire). Detta får man lösa på det gamla sättet med dubbla banankontakter. Mycket prisvärt slutsteg trots sina brister.
*Redigerades 10 månader sedan
B
Biker66

54 omdömen

2 år sedan
Mycket kompetent slutsteg. Använt två stycken till Elac 207.2 och experimenterat med bi-amping, bryggkoppling etc. Fick bra respons från högtalarna. Nu används de i bryggkopplat läge och matar varsin Magnepan 1.7 med gott resultat.
v
vincero

48 omdömen

4 år sedan*
+ Prisvärd + Kraftfull Att det skulle vara "rörkaraktär" vet jag inte om jag kan hålla med om. Välbalanserat, neutralt och kraftfullt skriver jag under på.
*Redigerades 4 år sedan