Sony MDR-XB650BT

Sony MDR-XB650BT

(18)
4(18 omdömen)
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter
Jämför
  • On-ear
  • Trådlös
  • Headset (inbyggd/medfölj. mikrofon)
  • Huvudbygel
  • Svart, Brun, Blå …
  • Play/Pause, Volymkontroll, Knapplås …
  • Hörlursdesign: On-ear
  • Trådlös
  • Headset (inbyggd/medfölj. mikrofon)
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter
Jämför

4 av 5 stjärnor

Baserat på 18 omdömen

Sorterat efter datum
2019-05-18
p
persson1589(2 omdömen)
tl;dr Relativt prisvärda, plastig konstruktion, ramlar lätt av vid rörelse speciellt när du böjer dig framåt eller gymmar. Kraftigt överdriven onaturlig bas försämrar ljudet. Lurarna är väldigt plastiga men ser ok ut. Ljudet hade varit ok om inte basen varit så kraftigt överdriven och onaturlig. Lurarna lyckas producera väldigt kraftfull bas till priset av att allt annat ljud som blir distorterat/förvrängt. Gillar du naturligt ljud/bas, är dessa inget för dig. Maxar du din bas oavsett ljudkostnad kanske du uppskattar lurarna. Inga bra gymlurar för de ramlar lätt av, speciellt om du svettas mycket. Jag hittade en EQ på ett forum som fixar den överdrivna och onaturliga basen något, så ljudet i varje fall blir acceptabelt. Basen blöder över ändå, mittenpartierna och diskanten försvinner nästan helt när basen blir som mest intensiv, ungefär som någon börjar slå på en kraftig bongotrumma mitt i ett pianostycke. Får även ont i öronen efter 1 timmes lyssning ungefär, lurarna spänner ganska hårt och sitter obekvämt efter en tids lyssning Batteritiden är över förväntan, men varierar mycket beroende på volym. Jag har även tappat lurarna massor av gånger, eftersom de lätt glider av huvudet när jag böjer mig fram. Trots detta är de som nya, inga märken eller sprickor, så de verkar hålla otroligt bra. Jag har haft lurarna i 12 månader.
2019-04-20
F
Fnizzan(1 omdöme)
Haft dessa i drygt ett år och är grymt nöjd av både ljudet och kvalitén på själva lurarna. Tappat dom men håller ändå. Prisvärda!
2019-03-30
r
revco(6 omdömen)
Bra lurar med väl godkänt ljud i sin prisklass. Det som sticker ut lite extra är kanske den tunga basen (inte alla gillar det men ett plus för mig), batteritiden, och räckvidden. Sitter skönt men kanske lite åt det lösare hållet så det kanske inte fungerar att springa med dem? :)
2019-03-23
j
jordstampatgolv(6 omdömen)
Sämsta skräp jag har köpt i hela mitt liv, det märks verkligen att all Sonys dynga tillverkas av barnslavar i Kina nu. Gick sönder omedelbart efter ett fall på 30 cm.
2019-03-21
WithFieryTruth(124 omdömen)
Ännu ett exempel på Sony-lurar med bra ljud men undermålig byggkvalitet. De köptes för mindre än ett år sedan, och sömmen på ena öronkudden har nu släppt (bild finns här: https://imagizer.imageshack.com/img924/8774/USq43Q.jpg), samt ljudet har delvis försvunnit på ena sidan (dvs balansen mellan vänster/höger sida är nu ojämn). Och nej, de har inte hanterats vårdslöst på något sätt. Jag är alltid försiktig med mina elektronikprylar och har bara använt lurarna så som de är tänkt att användas. Inga hörlurar jag haft från andra tillverkare har uppvisat konstruktionsrelaterade fel, men detta är inte mina första Sony-lurar som gör det, vilket är ett tydligt bevis på att de skulle behöva se över hållbarheten på dem. Jag gillar många andra av Sonys produkter, men detta är troligen sista gången jag köper någon av deras hörlurar.
Sida 1