Kategorier
Prisjakt

Fjällräven Vidda Pro Regular Trousers (Herr)

Fjällräven Vidda Pro Regular Trousers (Herr)

  • Passform: Herr
  • Junior/Senior: Senior
  • Användningsområde: Skidbyxor, Vandringsbyxor, Jaktbyxor
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

Fjällräven Vidda Pro Regular Trousers (Herr)

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter
3.6 / 5
(3 omdömen)
Sorterat efter datum
i
isak88

14 omdömen

8 månader sedan
Haft mina i ungefär tio år, använder dem säkert 150 av årets dagar. Som enkel vardagsklädsel, i skogen, på fjället. Tvättade hundratals gånger. Nog är de lite tunna i tyget nu och urtvättade i färgen. Men inget är trasigt. Inga hål. Inga knappat som lossnat. Lika sköna som när de var nya. Praktiska. Och ganska snygga i rätt kontext :) Toppklass.
k
koll4

1 omdöme

3 år sedan
BIllig och bra vandringsbyxa, mycket slitstark och funkar lika bra sommar som vinter. Skönt att det inte är något stretch i dom så att de är vindtåliga.
f
fanat1c

40 omdömen

5 år sedan*
Har haft mina Vidda i snart 10 år så dom har varit med ett tag. Använder dom mycket som vardagbyxor, arbetsbyxa och på dagsturer i skogen. Positivt -Bekväma. Jag har ganska stora ben och har allmänt problem med att hitta byxor som har en funktionell passform. Inga problem med Vidda. -Snygga: jag tycker dom ser bra ut. Dom ser inte ut som något rymdskepp som vissa nyare vandrarbyxor gör nu förtiden. Neg -4 sömmar har gått upp genom åren. Har lagat dessa själv så har inte haft kontakt med Fjällrävens support. -Resåren vid benslutet har lagt ner helt. Har fått laga här med. -Byxorna bleknar mycket efter redan några få tvättar. -Fickorna på framsidan lår skapar lätt tryckpunkter och skav om man har utrustning i dom samtidigt som man går mycket uppför. -Bomull torkar långsamt. Jag använder inte dessa byxor för flerdagars vandring av detta skälet. -Det är meckigt att vaxa och få det bra tycker jag. -Priset Jag tycker sammanlagt så kostar dessa byxor för mycket med tanke på dom defekterna jag upplevt.
*Redigerades 5 år sedan