Philips Avent SCD506

Philips Avent SCD506

  • Typ av sensor: Rörelse, Temperatur, Ljud
  • Funktioner: Dockningsstation, Justerbar mik.-känslighet, Räckviddsvarning, Tvåvägskommunikation, Musikuppspelning, Ljuseffekt, Nattlampa
  • Typ: Digital
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför
Philips

Philips Avent SCD506

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter
2.8 / 5
(11 omdömen)
5
(2)4
(2)3
(2)2
(4)1
(1)
Annons
Annons
Sorterat efter datum
3 månader sedan
Gör sitt jobb om batterierna är fulladdade. Fullkomligt slukar batterier. Så du måste ha ett stort lager. Sladden glappar när du nuddar den. Klumpig och idiotisk konstruktion. Går inte att placera, välter hela tiden.
ett år sedan
+ Bra ljudkvalité. + Ljusindikator när det är ljud. - Batterierna är helt slutkörda efter 3 års användning. - Har varit med om att mottagaren har dött utan varning. -- Värdelösa laddningssladdar, sladden glappar för både mottagare och sändare. Dvs. Iblande går det inte att ladda enheterna pga. sladden ligger konstigt. Köpte en extra sladd på Ebay från Kina. Så då fungerar sändaren som den ska igen. Vi har använt den i 3 år. Och den fungerar så länge man inte flyttar runt den i huset. Då sladdarna glappar när man flyttar enheterna.
ett år sedan
Enheterna är kanon. Kablarna är katastrof. Vi har hittills köpt 3 st nya original från Philips (ca 160 kr / st).
2 år sedan
Vi har haft denna I 8 månader nu och aldrig haft något problem alls. *Väldigt bra räckvidd *bra batteritid *nattlampa på barn-enheten *blåa lampor som lyser stegvis beroende på hur högt ljud som fångats upp. Detta gör att man inte behöver höra att barnet låter. Det räcker med att du ser Vuxen-enheten. Vi har haft den stora barnenheten utomhus i 6 minus. (inget Philips skulle rekommendera men för oss har det funkat hur bra som helst) Rekommenderar denna starkt!
2 år sedan
fullt godkänd vakt, dock är laddkablarna lite dåliga, laddningen gav upp på handenheter för ett år sedan och fick komplettera med en laddare från Kjell. igår dog basenheten och funkar bara på batterier.....tre års dagligt slit verkar ha gjort sitt....men för pengen så är det väl godtagbart.
2 år sedan
Toppenbra: man kan lita på den. Bra: Räckvidd Ställbar känslighet Ställbar volym Mindre bra: Laddsladd inte usb
2 år sedan
Bästa babymonitor vi testat. Grymt bra räckvid och inga onödiga funktioner!
4 år sedan
Jag har försökt hitta en babymonitor som har en bra funktionalitet och framförallt en bra räckvidd. Vi bor i ett radhusområde med kompisar som bor cirka 100-150 meter från vårt hus. Testade den här produkten idag med babyenheten i fönstret som vetter åt deras håll och gick dit. Precis vid deras parkering tappades täckningen och jag förlorade kontakten. Skulle jag gått in i deras hus skulle det garanterat vara noll täckning. Summa summarum: detta är en bra och enkel produkt för den som kommer använda den i sitt eget hus och på sin trädgård men räkna inte med mer än dryga 50 meters räckvidd om du inte bor på ett kalhygge i ett hus utan väggar. Kan även nämna att jag testade Neonate Basic med angiven räckvidd till 800 meter och där bröts kontakten tidigare, så det var klart sämre på allt enligt min upplevelse.
4 år sedan
Funkar rätt ok, men hade gärna kunnat starta melodier från föräldraenheten. Dessutom väcker föräldraenheten de döda när batteriet börjar bli dåligt, kunde ha varit lite diskretare signal.
4 år sedan
Philips Avent Dect är en fullt godkänd babymonitor. På plussidan finns ljudkvalitén, vaggvisefunktionen samt känsligheten. Den har dock en del negativa sidor, som tyvärr överväger. Babyenheten är väldigt stor, vilket gör att den är svårplacerad om den inte endast används på en plats. Babyenheten är inte heller uppladdningsbar, vilket gör att man blir beroende av att ha närhet till ett eluttag, alternativt kan man använda vanliga AA-batterier som enheten då slukar direkt. Jag saknar också temperaturmätare för när babyn sover utomhus. En nackdel till är att batteritiden på föräldraenheten är väldigt dålig och i princip kräver laddning efter varje användning.
Sida 1