Bamix Gastro 200 Professional

Bamix Gastro 200 Professional

  • Typ: Stavmixer
  • Effekt: 200 W
  • Färg/material: Vit, Rostfri/krom, Svart, Silver, Grå/Antracit
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

Bamix Gastro 200 Professional

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter
3.4 / 5
(3 omdömen)
Sorterat efter datum
2 år sedan
Jag har fått kassera 3 st stavmixers under loppet av 5-6 år inom prisklassen 250-400:-. Fick den här mixern på Julafton, och anser nu att jag använt den länge nog för att lämna en recension. Jag använder mixern dagligen för att göra smoothies. Relativt frekvent används den för släta soppor, emulsionsåser, salladsdressingar, majonnäser m.m. Jämfört med mina tidigare mixers är den bara en aning mer effektiv. Den gör ett bra jobb för de användningsområden jag nämnt, och det som ska mixas fastnar inte runt bladet, vilket har varit fallet med de tidigare mixers jag använt. För att gå in närmre på dess effektivitet så hade jag en förväntning på att den skulle vara aningen starkare än vad den är. För mig är detta inget större problem. Jag skulle inte använda den för att mixa hårda grönsaker, genomfrusen frukt m.m. Har man för avsikt att krossa is, hacka morötter, finfördela kött m.m så gör man bättre i att använda en hushållsmixer, eller i vissa avseenden en blender, Att göra detta med en stavmixer känns som gjort för att ha lika mycket spillt över diskbänken som i mixerbehållaren. Vad som sticker ut med mixern är dess byggkvalité. Inte det minsta glapp kring alla delar, och kniven, trots en väldigt simpel fästanordning sitter mycket väl på plats. En god fördel att bladen är utbytbara. Inget "vobblande" under arbetet. Den trasselfria kabeln är välkommet. Likväl är det längre skaftet en god fördel för höga grytor utan att mixern för den delen känns för lång för övriga användningsområden. Jag har inga tveksamheter för att den här mixern kommer hålla oerhört länge. För mig personligen har den betalat sig själv på några år. Bamix är nog en av få tillverkare som fortsättningsvis håller en mycket hög kvalitetsnivå på deras produkter. Jag kan verkligen rekommendera den här mixern!
3 år sedan
Riktigt bra och gedigen kvalité. Mixar felfritt! En mixer för proffs samt för amatörer som mig själv som ställer lite högre krav.
3 år sedan
Hade mixern bara några dagar och insåg att den var för klen för att orka med att göra pesto, jordnötssmör eller liknande. Fick gå tillbaka till vår tio år gamla billiga philips.