Acer Predator XB271HU (bmiprz)

Acer Predator XB271HU (bmiprz)

  • Max upplösning: 2560x1440
  • Bildstorlek: 27 tum
  • Uppdateringsfrekvens: 165 Hz
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

Acer Predator XB271HU (bmiprz)

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter
3.9 / 5
(45 omdömen)
5
(25)4
(12)3
(1)2
(2)1
(5)
Annons
Annons
Sorterat efter datum
samurai
samurai

54 omdömen

9 månader sedan*
Har haft skärmen ett år och är väldigt nöjd med den. Den enda jag skulle kunna klaga på är menyerna och knapparna för att komma åt menyerna. Detta är riktigt dåligt. Jag hade riktigt tur att få en skärm utan BLB eller döda pixlar. Dock har jag gått tillbaka till att spela 1080p i snabba fps-spel eftersom det känns bättre och jag presterar bättre. Vidare så blir har jag inte riktigt hårdvaran för att få riktigt hög fps i 1440p. Så det får helt enkelt bli en 24" 1080p-skärm bredvid den här för detta ändamål.
*Redigerades 9 månader sedan
J
Joel

1 omdöme

10 månader sedan
Skärmen ser bra ut till en början men är av dålig kvalite, jag har haft en rad olika skärmar och denna är den skärm som har haft kortast livslängd. På mindre än 1 år så har pixlar börjat lägga av. Detta ska enligt Acer täckas utav garanti men det visar sig vid kontakt utav dom att det är bara om det har hänt inom 30 dagar från leverans.
l
lysberg

11 omdömen

ett år sedan
Toppenskärm. Menyerna är lite krångliga men utöver det inget att klaga på.
K
Kilrah

2 omdömen

2 år sedan
Gick på recensioner här på denna skärm. Kändes som en säkert köp men oj vad jag bedrog mig. Vilken skitskärm! Det positiva: + Bra bild, det är ju IPS så det var klara och fina färger. Inga konstigheter + Det går att justera bra i alla ledder. Negativt: - Det skriker 14 årig gamer om den, detta visste jag ju redan men tänkte jag kunde leva med detta. - Massiv backlight bleed i alla fyra hörn - Riktigt dålig byggkvalité - Till följd av detta så så läcker det ljus mellan panel och ram, den är så dåligt byggd så att den tätar inte däremellan. Det är helt oacceptabelt i min värld med en skärm som kostar 6-7000:- Denna åkte tillbaks till butik inom en vecka. Blir att köra vidare med min Dell....
k
kevinTyrs

15 omdömen

2 år sedan*
Köpte en på Elgiganten för 6490kr som hade endast lite glow på nedre sektionen av skärmen. Lämnade tillbaka den då jag även köpte en likadan på inet.se för 5990kr istället och den hade tyvärr ännu mer glow/blb. Har lite glow i alla hörn men syns endast om man har en TOTALT svart bild i princip. Har ju fortfarande öppet köp så kanske provar den ett tag till och ser om det är så illa att jag vill byta/lämna tillbaka. +Grymma färger och betraktningsvinklar tack vare IPS +Fantastiskt flyt i alla spel och överlag tack vare 165hz (bytade från en 4k 60hz samsung) verkligen värt att spendera extra för det om man spelar spel ! +g-sync - absolut INGEN screentearing alls. +lätt att montera +snygg design och tunna kanter runt panelen (ful logga dock) +bra stabil fot -BLB / ips glow får man räkna med mer eller mindre. - Lite dum design på foten trots att den är snygg - klumpig och osmidig meny i skärmens inbyggda inställningar - predator loggan är väldigt töntig -Priset borde vara billigare med tanke på de allvarliga problemen med blb/glow och dessutom att den har funnits på marnaden sedan 2014/2015 utan prissänkning. Hade inte blb/ips glow existerat hade jag bortsett från allt annat och gett toppbetyg. senaste exet köpt på Inet.se för 5990kr på Black Friday. Update: Lämnade tillbaka och köpte TN versionen istället. Märkte ingen märkvärd skillnad i bildkvalitet så definitivt inte värt att betala extra för IPS som dessutom ger hemsk glow. Därav lägre betyget eftersom priset borde matcha dess problem.
*Redigerades 2 år sedan
L
Lidodido

25 omdömen

2 år sedan
Riktigt fin skärm! Lite halvdåliga menyer jämfört med ASUS motsvarighet, men mitt exemplar hade ingen märkbar BLB, och Glow hör ju till IPS-tekniken så det får man vänta. Fenomenalt flyt, riktigt fina färger direkt ur boxen, stabilt stativ. 27"-formatet kanske känns tanigt jämfört med 34-tummarna som börjar härja men har nu hunnit sitta och jobba en del i dokument och tycker storleken räcker långt tack vare hög upplösning. Den mest kompletta allround-skärmen på marknaden just nu.
R
Rozzor

32 omdömen

2 år sedan
Gick från 60Hz 1080p 24" IPS till denna. Vilken skillnad! När jag kör mina gamla favoritspel är det som att upptäcka dem på nytt. Kör skärmen i ljusstyrka 20%, det är ingen farlig backlight bleed eller något sånt. IPS ska inte köras på max bakgrundsbelysning! Man måste ställa in 144Hz i både Nvidia och windows kontrollpaneler för att det ska funka. Jämfört med ASUS PG279Q tycker jag inte skillnaden på 500kr+ är motiverbar. Ett stort plus är att nätagget sitter inuti skärmen, dvs ingen stor klump som med PG279Q. Menyerna funkar fullt tillräckligt och den röda foten vänjer man sig vid snabbt. Om man hittar den på bra rea men foten känns ohanterbar, köp till en VESA 100x100 fot i annan design. Hade inte heller något strul med medföljande kablar, dvs inget klapp eller hack vad jag kan se.
r
rambodanne

5 omdömen

2 år sedan
Mycket nöjd med denna skärm, sjukt bra bild och upplösning.. har en sekundär skärm som är 1920 x 1080 och 60Hz och skillnaden är som dag och natt! Kommer aldrig gå tillbaks till en budget skärm, stor prisskillnad men man får verkligen vad man betalar för
J
Jawzoor

2 omdömen

2 år sedan
Helt underbar skärm, gick från 24' 60hz till denna, oj vilken skillnad. köpte den på Elgiganten för 6490. Den har inga fel vad jag har sett, inget black light bleeding eller liknande och färgerna är klockrena. Har använt den för både gaming och för arbete, fungerar super för båda ändamålen. om man är kräsen och vill ha det bästa, så är det här helt rätt skärm.
b
bubbsis32

25 omdömen

2 år sedan
Finns inget att klaga på en beast! Inget lagg alls, den är bättre än asus. Färgerna är helt fantastiska, det är dag o natt om man jämnför med TN Tveka inte köp!
Sida 1