Kategorier
Prisjakt

Samsung SyncMaster 2443BW

Samsung SyncMaster 2443BW

  • Max upplösning: 1920x1200
  • Bildstorlek: 24 tum
  • Uppdateringsfrekvens: 75 Hz
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför
Samsung

Samsung SyncMaster 2443BW

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter

Användaromdömen

Sorterat efter datum
Schonning
Schonning

474 omdömen

4 år sedan*
Använder TVn som bildskärm i mitt biorum. Framförallt när jag kör ljudkalibrering och som skärm när jag bara spelar musik. fungerar bra. Har inget att klaga på.
*Redigerades 4 år sedan
S
SavageBoy

239 omdömen

7 år sedan*
Kanonbra skärm
*Redigerades 7 år sedan
n
nibben

53 omdömen

11 år sedan*
Fick varianten med 50 000:1 kontrast och jag är kanonnöjd med den. Kan hålla med om att det kan se lite illa ut om man tittar uppefrån eller nedifrån, men inte så farligt tycker jag. Lite bleeding också, men jag är inte så känslig. Vad man får för pengarna ger ett högt betyg från mig. Har sedan tidigare en Benq G2420HDBL som jag varit nöjd med. Men Samsung monitorn tycker jag är bättre. Mest för att den har upplösningen 1920x1200 vilket jag saknade på Benq skärmen.
*Redigerades 9 år sedan
Mysticum
Mysticum

67 omdömen

9 år sedan*
Jag är inte den som är kräsen när det kommer till färgåtergivning, betraktningsvinklar, kontraster etc, och jag märker knappt av blödningar och annat om jag inte letar efter det. Därför tog jag de flesta negativa omdömen med en stor nypa salt, eftersom det i princip alltid finns personer som tycker att bilden är sådär för att de är van vid något bättre. Det var ett misstag! Jag kom förvisso från en IPS-panel innan, men trodde inte skillnaden till en TN-panel skulle vara så stor. Har tidigare haft 19"-skärmar med TN-paneler, så jag trodde inte att jag skulle kunna bli missnöjd. Ack så fel jag hade! Betrakningsvinkeln är verkligen urusel! Jag antar att TN-paneler i större storlekar utmärker sig tydligare på detta vis än på mindre skärmar. När jag sjönk ner i stolen blev halva skärmen mörk och jag kunde inte ens läsa texten på skärmen. Stort plus till Dustin som köpte tillbaka skärmen och till och med stod för frakten tillbaka (trots att det var jag som gjorde misstaget!). När detta begav sig var skärmen den billigaste med 16:10 (1920x1200), och steget upp till IPS-panel var klart kännbart för en fattig student. Därför blev det istället en 22" med IPS-panel den gången. Idag är dock skillnaden betydligt mindre och man kan få skärmar med IPS-paneler för bara ett par hundralappar mer. Min rekommendation är att köpa en IPS-panel om man ändå ska lägga pengar på en ny skärm. Det är lätt att tänka på att man inte bryr sig om betraktningsvinklar, eller att man klarar sig på det mindre, men jag rekommenderar er verkligen varmt att tänka om i så fall. Ni får mycket mer för pengarna om ni bara är beredda att lägga på ett par hundringar för att få IPS-panel!
*Redigerades 9 år sedan
jonasbonde
jonasbonde

21 omdömen

10 år sedan*
Det här är skärmen som vi för tillfället har som standarskärm på kontoret. Saker som gör att den passar på kontor * Billig! * Vridbar * 16:10 (1920*1200) * Kvaliteten, håller väldigt bra. Saker som man skulle vilja vara bättre: * Kontrasten. * Betraktningsvinkeln. * Den drar en del ström.
*Redigerades 10 år sedan
f
frek

5 omdömen

10 år sedan*
För det priset är det mycket prisvärd. Har inte den bästa betraktningsvinkeln, något som upplyfts av att den är höj- och sänkbar med pivot-funktion. Jag köpte den för över ett år sedan, då för ca 3000kr, redan då var den mycket prisvärd. Efter ca. 3 månader gick tyvärr skärmen sönder, något som löstes extremt snabbt och professionellt av Samsungs support. Jag kontaktade dem och de skickade direkt en ny skärm (2-3 dagar) och jag returnerade min defekta i samma låda. Stora plus för den bra supporten.
*Redigerades 10 år sedan
t
tintin91

8 omdömen

10 år sedan*
Har haft skärmen ett tag och är mycket nöjd.
*Redigerades 10 år sedan
W
WuWei

11 omdömen

10 år sedan*
Mycket och bra bild för pengarna! Färgprofilen som kommer med drivrutinerna strular lite med Photoshop men annars inget jag stör mig på.
*Redigerades 10 år sedan
SirMacke
SirMacke

442 omdömen

11 år sedan*
Stor skärm med 16:10 (1920*1200).
*Redigerades 11 år sedan
A
Acegikmo

6 omdömen

11 år sedan*
Bra skärm för priset! Jag hade inga döda pixlar och ingen backlight bleeding. Inte heller har jag haft några problem med ljud från skärmen, som så många verkar ha problem med. Däremot är betraktningsvinkeln mycket begränsande, iallafall om du jobbar med någon form av grafisk design. Till exempel, den här bilden ser ut att ha en enda färg när den är maximerad över hela skärmen, men är i själva verket en övertoning: http://dl.dropbox.com/u/99714/Prisjakt/EnFargPaSamsumg2443BW.jpg
*Redigerades 11 år sedan
Sida 1