Kategorier
Prisjakt

JBL Reflect Mini BT

JBL Reflect Mini BT

  • Trådlös anslutningsteknik: Bluetooth
  • Hörlursdesign: In-ear
  • Trådlös
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

JBL Reflect Mini BT

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter

Användaromdömen

Sorterat efter datum
StarZinger55
StarZinger55

117 omdömen

2 månader sedan
Har använt dessa lurar när jag cyklar eller går ute i skogen och de har fungerar bra ända tills högra högra snäckan började försvinna och då och då fick lägre ljud. Dessutom hör användare jag samtalar med mig inte till och från. Plus: + Smidigt format, man kan ha dem runt halsen utan att de ramlar av + Skall klara av svett och smått med fukt enligt specifikationerna + Helt ok batteritid + Lätt att använda, navigera funktioner Minus: - Tydligen inte så svett tåliga som man kan tro? - Hade inte skadat om det vore lite mer tryck i basen - Luckan för laddningen är ganska känslig och där bör man vara försiktig för den tål inte att man öppnar och stänger med vanlig kraft.
k
kjellk88

3 omdömen

2 år sedan
Tyvärr slutade den ladda efter 1,5 år. Lampan lyste rött för att sen slockna helt. Testade med originalkabeln och massa andra varianter men gick inte att få liv i. Inte fantastiskt ljud men för 500kr var det helt okej och vikten var bra. Mikrofonen var riktigt dålig, de man pratade med bad alltid upprepa vad man sa. Slutade alltid med att man inte använde de för samtal. Bluetooth anslutningen var i klenaste laget, hade jag telefonen i bakfickan eller i fel framficka så glappade uppkopplingen och det blev störningar. 1 Stjärna för smidigheten och okej batteritid.
S
Sommer75

3 omdömen

4 år sedan*
Fick min utbytt pga av för mycket glapp i ljudet. Mina nya glappar även dom men på en mer rimlig nivå.
*Redigerades 2 år sedan
2 år sedan
Har testat många in ear men dessa måste vara de absolut sämsta. Man får ha volymen på max för att ens höra något. Bas existerar inte. Man hör brus i bakgrunden.
j
jc70

2 omdömen

2 år sedan
Dålig bluetooth koppling Har köpt denna hörlur innan o då fungerade den ok för priset. Därför valde jag att inte ta hänsyn till andra omdömen kring dålig koppling. Tyvärr är den urusel. Måste ha telefonen nära hörlurarna. T.ex.går inte att ha den i höger ficka utan måste vara i vänster. Avråder starkt från att köpa den. Skall tilläggas att jag har kört den med Samsung a5 o nu senast Samsung note 9. Samma problem
k
kobebryant69

38 omdömen

2 år sedan
Sitter bra i öronen. Ljudet är dock både svagt och med väldigt svag bas. Man måste höja ljudet till nivåer där de varnar för skador på hörseln för att ljudnivån ska bli nog hög, men det känns ändå som ett väldigt tunt ljud, där musiken inte känns så engagerande. För den peng de kostar är de väl okej, men jag föredrar att gå upp lite i ekonomi för att få lurar som man ska känna sig intresserad av att ta på och använda.
2 år sedan
500 spänn för ett par trådlösa lurar som sitter som handen i handsken och har batteritid på 8-9 timmar som också låter helt okej? Ja tack Har dem 5ggr i veckan på gymmet och är helnöjd.
S
Steff77

2 omdömen

2 år sedan
Sitter bra, ok batteri. Prisvärda!
P
Paulista

66 omdömen

2 år sedan*
Utan tvekan de hörlurar med sämst ljud jag någonsin testat. Basen är helt obefintlig och det låter som en sprängd högtalare. Ett par lurar från macken för 30 kr låter mkt bättre. Vad håller JBL på med? + Små och lätta. + Sitter fast i öronen under träningspassen. + Bra batteritid. - Världens sämsta ljud? - Laddas med föråldrade microusb. - Tar 2h att ladda fullt. 2h! - Usel BT, alla andra trådlösa hörlurar jag haft har jag kunnat gå runt hela lägenheten eller gymmet utan att tappa kontakten med telefonen. När ljudet är så uselt att det gör ont i öronen av att lyssna på musik, då kan de inte få högra betyg. Går kanske att använda till podcasts eller ljudböcker.
*Redigerades 2 år sedan
H
HSgiganteum

6 omdömen

2 år sedan*
Var främst ute efter ett par hörlurar som sitter bra och har bra batteritid. JBL Reflect Mini BT lever klart upp till detta! +Sitter grymt bra. Har aldrig haft ett par lurar som sitter fast så bra och som dessutom sitter så skönt. + Lätt sladd, inget tungt batteri som drar när du vrider på huvudet. +Batteritiden. Håller vad de lovar. +Ljudet är bra. Inte top-notch men klart godkänt! +Härlig röst i lurarna när man slår på/av till skillnad från tidigare JBL som haft lite störande ljud. Inget negativt än så länge.
*Redigerades 2 år sedan
Sida 1