Philips Hue White and Color Ambiance Starter Kit GU10 6,5W 3-pack (Dimbar)

Philips Hue White and Color Ambiance Starter Kit GU10 6,5W 3-pack (Dimbar)

(9)
3.5(9 omdömen)
  • GU10
  • LED/Lysdiod
  • Flerfärgad
  • Spotlight
  • Dimbar
  • 6.5 W
  • Sockel: GU10
  • Typ av lampa: LED/Lysdiod
  • Ljusfärg: Flerfärgad

3.5 av 5 stjärnor

Baserat på 9 omdömen

Sorterat efter datum
2019-02-12
S
Tillägg: Eventuellt har Phillips bättre färger nuförtiden än när jag köpte dem, värt att kolla upp. Att betygsätta dessa är inte enkelt. Allt med Phillips Hue är bra, förutom att de inte visar så många nyanser av färger. Visst man behöver brygga som föregående talare nämner, men det tycker jag inte spelar någon större roll, inte för mig i alla fall. Det viktiga är totalpriset tycker jag. Så dels är det en mycket bra produkt som jag tyckte var prisvärd när jag köpte den för kanske 1,5 år sedan. Men färgerna kan bli mycket bättre. T ex grön finns inte alls. Lamporna kan alltså inte visa grön. Men de kan visa nyans av gul som är nära grön. Röd och blå finns dock. Även vitt tycker jag lämnar mycket att önska då det generellt är för blått kallt snarare än den varma vita man vill ha helst. Men jag fortsätter använda dessa som taklampa och är nöjd. Kompletterar med ett par smarta lampor som bara visar varm vitt.
2017-06-10
Redigerades 2018-03-16
n
Helt ok lampor men sämre på allt i jämförelse med LIFX. Lifx har bättre färger, starkare ljus och behöver ingen brygga.
2017-09-08
Funkar fint och är lätt att komma igång och bygga ut. Snabba kontroller och bra app bortsett från att den inte har multirum stöd än... Nåt man ska veta är också att lamporna är något längre än vanliga GU10. Passade exempelvis tyvärr inte i Ikeas Nymåne utan att jag fick pilla bort plastringen Nymåne. Säkert en hel cm skillnad. Men det är så snyggt att kunna styra hela hemmet med olika färger... trodde inte att jag skulle uppskatta det så mycket som jag gör, och nu har det spårat - Har såklart bytt ut alla lampor i hela lägenheten :) Klart lyft från tidigare Telldus Live och Trådfri (sjukt dålig gateway och seg app.
2017-04-24
C
Mycket bra belysning och blixtsnabb kontroll från app.
2015-12-06
w
Ramla över dessa och hade aldrig hört talas om dessa innan, slog till på denna startpaket, 2 st bloom, samt 2 st e27. Allt fungerar som det ska bra app i win10 samt bra i appen men framför allt i apple watchen uppskattas. + Ok sken kanske inte lika starkt men i vitt sken är det ok ljusstyrka. Lätt att bygga ut, samt att styra lamporna. Gedigna och välbyggda kvalité. - Alldeles för dyra. Siri fungerar inge vidare och jag använder Siri dagligen, det enda som egentligen fungerar är att tända och släcka lamporna. Det går inte att knyta dem i zoner än. Blir tradigt att tända och släcka i varje rum istället för att välja vardagsrum t.ex.
Sida 1