Kategorier
Prisjakt

Philips Hue Bridge

Philips Hue Bridge

  • Operativsystem: Android, iOS
  • Kommunikationsstandard: ZigBee, Bluetooth, HomeKit
  • Styrning via app
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför
Philips

Philips Hue Bridge

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter
4 / 5
(10 omdömen)
5
(6)4
(1)3
(3)2
(0)1
(0)
Sorterat efter datum
jenordfoto
jenordfoto

31 omdömen

12 dagar sedan
Funkar klockrent, har 9 ambient white lampor och två smartpluggar. Det som jag kan irritera mig på är bristen på widgets. Visst det finns två olika till Android, men det är inget som faller mig i smaken. Fin integration med Google Home dock, får komplettera med en smartthings hub senare.
Storten
Storten

22 omdömen

ett år sedan
Inte haft ett enda problem än så länge. Kör 3 färglampor och en trådlös knapp
g
greijer

83 omdömen

ett år sedan
Bra! MEN du kan bara styra ett hem (en bridge) via remote koppling. Nån sunkig mjukvarubegränsning har de fumlat fram på Philips. Alltså: på semestern kan du bara styra en av dina hem..
a
axelra82

14 omdömen

ett år sedan
OBS! Man måste ha minst en Philips HUE glödlampa för att kunna ställa in någonting i bryggan (t.ex. strömbrytare, rörelsedetektor etc). Därav avdrag med två stjärnor, då detta inte framgick någonstans vid köp. Med det sagt så gör bryggan det den ska. Snabb respons vilket är trevligt. Appen lämnar mycket att önska (det grundar sig dock i att jag har en massa custominställningar på annat håll, e.g. homebridge). Allt som allt rekommenderar jag den här produkten, då den fyller sin funktion väl och är relativt lättanvänd. Ett stort plus är att man kan använda strömbrytare genom denna med homekit, e.g. Vimar eller Niko. Därav även styra andra saker som t.ex. takfläkt, rullgardin etc. som ligger i homekit (från andra tillverkare).
markabbawi
markabbawi

194 omdömen

4 år sedan*
Enkel installation. Ladda ned appen till mobil, följ anvisningarna, men se till att ha kopplat in din Bridge så att den är uppkopplad mot routern och att mobilen är uppkopplad mot samma wifi för att det ska fungera. Installationen i sig tog inte mer än två tre minuter. Smidigt. Integrerat med Siri på iPhone, med kommandon som tända/släcka, byta färg, samt byta till förinställda ljuslägen samt tala om vilka belysningar i vilka rum som ska tändas och släckas. Med nya uppdateringen kan du även kontrollera din Hue Bridge och alla tillkopplade ljus via nät utanför hemmet.
*Redigerades 2 år sedan
n
niXta-

45 omdömen

3 år sedan*
Helt ok, men jag rekommendrar LIFX före Hue. Varför? Lamporna behöver ingen brygga, har bättre färger och lyser starkare. Ser ingen fördel med hue.
*Redigerades 3 år sedan
v
valhall

52 omdömen

3 år sedan*
Bara positiva intryck efter några dagars användande! Använder mestadels via Apples HomeKit
*Redigerades 3 år sedan
Sadist
Sadist

19 omdömen

4 år sedan*
Riktigt enkel att installera. Mycket inställningsmöjligheter och ett måste för den som vill börja sitt smarta hem ????????
*Redigerades 4 år sedan
C
CatWildheart

11 omdömen

5 år sedan*
Liite dyrt, annars top notch!
*Redigerades 5 år sedan
4 år sedan*
Mycket nöjd. Installation och anslutning tog bokstavligen 3 minuter. Man kan ändra från dynamisk till statisk IP för inledande inställning om så önskas. Ansluter till HomeKit en knapptryckning och låter dig styra lamporna med Siri eller iPhone hem app.
*Redigerades 4 år sedan

Google

Sida 1