Philips Hue Bridge

Philips Hue Bridge

 • Operativsystem: Android, iOS
 • Kommunikationsstandard: ZigBee, HomeKit
 • Styrning via app
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför
Philips

Philips Hue Bridge

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför
 • Operativsystem: Android, iOS
 • Kommunikationsstandard: ZigBee, HomeKit
 • Styrning via app
Philips

3.9 av 5 stjärnor

Baserat på 7 omdömen

Sorterat efter datum
2019-07-14
  a
  axelra82(14 omdömen)
  OBS! Man måste ha minst en Philips HUE glödlampa för att kunna ställa in någonting i bryggan (t.ex. strömbrytare, rörelsedetektor etc). Därav avdrag med två stjärnor, då detta inte framgick någonstans vid köp. Med det sagt så gör bryggan det den ska. Snabb respons vilket är trevligt. Appen lämnar mycket att önska (det grundar sig dock i att jag har en massa custominställningar på annat håll, e.g. homebridge). Allt som allt rekommenderar jag den här produkten, då den fyller sin funktion väl och är relativt lättanvänd. Ett stort plus är att man kan använda strömbrytare genom denna med homekit, e.g. Vimar eller Niko. Därav även styra andra saker som t.ex. takfläkt, rullgardin etc. som ligger i homekit (från andra tillverkare).
  2016-12-01
  Redigerades 2018-06-29
   markabbawi(190 omdömen)
   Enkel installation. Ladda ned appen till mobil, följ anvisningarna, men se till att ha kopplat in din Bridge så att den är uppkopplad mot routern och att mobilen är uppkopplad mot samma wifi för att det ska fungera. Installationen i sig tog inte mer än två tre minuter. Smidigt. Integrerat med Siri på iPhone, med kommandon som tända/släcka, byta färg, samt byta till förinställda ljuslägen samt tala om vilka belysningar i vilka rum som ska tändas och släckas. Med nya uppdateringen kan du även kontrollera din Hue Bridge och alla tillkopplade ljus via nät utanför hemmet.
   2017-06-10
   Redigerades 2018-03-16
    n
    niXta-(44 omdömen)
    Helt ok, men jag rekommendrar LIFX före Hue. Varför? Lamporna behöver ingen brygga, har bättre färger och lyser starkare. Ser ingen fördel med hue.
    2017-09-19
     v
     valhall(49 omdömen)
     Bara positiva intryck efter några dagars användande! Använder mestadels via Apples HomeKit
     2017-05-12
      Sadist(19 omdömen)
      Riktigt enkel att installera. Mycket inställningsmöjligheter och ett måste för den som vill börja sitt smarta hem ????????
      Sida 1