Prisjakt

Jabra Sport Pace

Jabra Sport Pace

  • Trådlös anslutningsteknik: Bluetooth
  • Hörlursdesign: In-ear
  • Trådlös
Bevaka
Jämför

Jabra Sport Pace

Användaromdömen

Sorterat efter datum
F
FXtend

1 omdöme

Full Star 1Half Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
2 år sedan*
Säkert helt fantastiska om du bara ska ha dem till samtal eller om du lyssnar på musik som håller sig på en frekvens. Vid minsta antydan till bas sänks volymen med typ 30% eller nåt. Höga frekvenser skär hål i örat och ljudet är något smetigt, samtidigt som det är skränigt. Jag är ingen finsmakare när det gäller ljud men hur jag än försöker så kan jag inte uppleva dessa hörlurar som acceptabla. Har petat lite fram och tillbaka med equalizern i telefonen men det blev om något ännu sämre. Mina gamla trådlösa Awei-lurar för 100 spänn hade betydligt bättre ljud, i alla fall första månaden eller så. +Svettgaranti +Sitter rätt bra +Jabras app -Nästan acceptabelt ljud -Säger "Blip beep bop" i stället för "Power off"
*Redigerades 2 år sedan
S
Sebastian

8 omdömen

Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
2 år sedan
Billiga! Men, mobilen får inte vara längre bort än 7meter, då laggar den. Batteritiden är inte lång
A
ArKir

1 omdöme

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
3 år sedan
Utmärkt ljud, mkt bra komfort under joggingturen. Kan f ö varmt rekommendera Jolly Mobile som leverantör. Excellent kundsupport. Snabb respons och trevligt bemötande. Inget krångel alls.
B
Bishrelt

1 omdöme

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
4 år sedan*
+Skit bra kvalité på ljudet! +Passar bra och är väldigt sköna +Finns en app som hjälper dig att träna -Leveransen tog 5 dagar längre än vad det skulle ta (på teknikmagasinet) -Har bara en färg på teknikmagasinet som är gul Jag skulle rekommendera dom här hörlurarna! Sjukt bra för priset och ser bra ut utifrån! Bara leveransen som tog för lång tid på sig men det var ändå värt det!
*Redigerades 4 år sedan
c
chriiss

21 omdömen

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Half Star 4Empty Star 5
5 år sedan*
Har haft dessa lurar i drygt 3 månader nu och kan nu konstatera att lurarna är prisvärda, sett från det jag betalade för dem (599 SEK). Bra ljud för priset, sitter bra i öronen och möjlighet att reglera sladden med hjälp av en medföljande "klammer". Också bra räckvidd mellan hörlurarna och enheten innan ljudet börjar hacka. Det som drar ner betyget är batteritiden, som ligger omkring 5 timmar. Även om laddtiden är snabb hade jag önskat en något längre batteritid. Dessutom sitter micken på ett sådant sätt att det kan bli ansträngande för andra att höra vad man säger (gäller när man spänt sladden med hjälp av "klammern", så hade säkert blivit något bättre utan den). Sammanfattningsvis, prisvärd vid priser kring 599-749, men högre pris än så anser jag inte riktigt motiverar till köp, tyvärr.
*Redigerades 5 år sedan
K
Kindahl

5 omdömen

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
5 år sedan*
Jag har tidigare haft problem med trådlösa hörlurar som fallit ur öronen när jag har sprungit. Jabra Sport Pace sitter alltid kvar under hela passet och jag behöver aldrig justera dem. Betyget grundas främst på användarvänligheten och inte lika mycket på ljudkvalitén. Jag har bara lyssnat på podcast med mina Jabra Sport Pace och har därför inte något att säga om hur välspelande hörlurarna är.
*Redigerades 5 år sedan
n
neddan

11 omdömen

Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
6 år sedan*
Då både jaybird och beats fått blandat betyg så chansade jag på dessa. Jabra brukar ju leverera i vanliga fall. Men dessvärre inte i detta fallet. Ljudet: Låter rätt bra i de högre frekvenserna men har inte är tillräckligt tillfredställande tryck i basen. Ännu värre är att de inte verkar orka driva basen vilket gör att volymen dippar så fort ljudet innehållet bas och ljudskillnaden är kraftig. I mitt fall där jag tänkt använda dessa på gymmet så behöver jag en viss volym för att stänga ute gymmets egna ljudsystem. Det gör att jag antingen får ha en tillräckligt hög grundvolym så att även baspartier överröstar, men då blir det orimligt högt när enbart högre frekvenser spelas. Om jag väljer den andra vägen så överröstas baspartierna istället. Passform: Jag använder idag ett par Bose inear med "vingar". Dessa märker jag knappt att jag har dem på, men Jabras får öronen att ömma en aning. Jag hade även problem att få sladden, som jag anser är för styv, att ligga på ett sätt så den inte störde. Den ger dessutom skrap-effekten i lurarna när den skaver mot huden eller tröjan. Kontrollen och BT: Både kontrollen och BT fungerade kanon. Jag har en Sony Xperia Z1 Compact och telefonen fann alltid lurarna när jag slog på dem (har inte någon app från Jabra instalerad). Även kontrollen fungerade som tänkt. Men pga att de stora bristern i framförallt ljudet så blir det att lämna tillbaks dessa till butiken.
*Redigerades 6 år sedan
M
Mangemupp

2 omdömen

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
6 år sedan*
Riktigt bra sportlur som sitter där de skall även under hårda långa träningspass. Bekväma och mycket bra detaljerat ljud. Ingen avgrundsdjup bas men fullt tillräckligt för min smak. Kvaliteten verkar kanon men det vet man ju först efter många timmars lyssnande, jag har bara kört dessa i ca 10 timmar än så länge.
*Redigerades 6 år sedan