Prisjakt

Fujifilm Instax Wide 300

Fujifilm Instax Wide 300

  • Filmstorlek: 108×86 mm (Instax Wide)
  • Tillgängliga färger: Svart, Vit, Silver, Grå, Brun, Guld
  • Närgräns: 0.9 m
Bevaka
Jämför

Fujifilm Instax Wide 300

Omdömen

Topplistor

Nr. 5
Topplista: Bästa polaroidkameran
"Wide"-formatet, blixtfunktioner
Bara färgfilm

Fujifilm är en av de tillverkare som satsar hårt i det här segmentet, men detta är den kamera som jag tycker sticker ut lite extra.

Den heter just "Wide" därför att den tar bilder i ett bredare format. Filmen är dubbelt så stor som vanlig Instax mini-film. Det innebär att du kan få med fler personer på fotografiet och funkar även bra för landskapsfoto.

Objektivet är deras eget Fujinon 95 mm. Det finns en inbyggd mycket bra blixt. Du kan använda blixten kreativt, till exempel vid porträtt i motljus. Det ingår även en makrolins för närbildsfotografering. Fokusen är automatisk och pendlar mellan två lägen. Kameran drivs av vanliga AA-batterier, vilket är smidigt.

Jag gillar idén med att få ut betydligt större bilder än från normala polaroidkameror och kamerans intressanta blixtfunktioner.

Petter Abrahamsson
Petter Abrahamsson
Se hela topplistan

Produktbetyg

3
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
1 omdöme

Användaromdömen

Sorterat efter datum
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Half Star 4Empty Star 5
5 år sedan*

Det finns två instax wide kameror som du kan välja beroende på om du vill ha en som fungerar utan att du arbetar och får bra resultat eller en kamera som du behöver arbeta mera med för att få bättre bilder. Denna fungerar så du inte behöver arbeta med den. Annars kan du välja Lomography Lomo Instant Wide Här finns länkar för båda kameror samt jämförelse https://www.youtube.com/watch?v=UDiw7Emk8Nw https://www.youtube.com/watch?v=aVfWUuenLsk https://www.youtube.com/watch?v=hVLt2MvoQA8

*Redigerades 5 år sedan