Kategorier
Prisjakt

Logitech Harmony Elite

Logitech Harmony Elite

  • Pekskärm (touchscreen)
  • Gränssnitt: Bluetooth, Infraröd (IR), Radiofrekvens (RF)
  • Antal enheter: 15 st
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

Logitech Harmony Elite

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter

Användaromdömen

Sorterat efter datum
k
kewi

44 omdömen

2 år sedan*
Hubben fungerar väldigt bra och gör det den ska. Fjärrkontrollen man får med är helt oduglig. Den har dålig batteritid och kontaktproblem med dockan för laddning. Funkar ibland om man liksom skrapar in den mot kontakterna. + Bra nätansluten hub + Bra programvara, enkelt att få in sina prylar + Hygglig app för Android (det enda jag testat) + Lyckades få till ett program som med perfekt timing för stop när duken ska ner. Har ingen givare för det. Och behöver visst ingen heller :) + Hygglig display med touch + Helt acceptabla tangenter - Fjärrkontrollen har ett väldigt klent batteri. Som dessutom glappar i dockan. Utan att meddela det. Visar charging tills någon timeout säger annorlunda. Enklare att aktivera saker med appen. Köp bara hubben.
*Redigerades 5 månader sedan
D
D4V386

5 omdömen

5 månader sedan
Förenklade kanske min vardag mer förr i tiden när jag hade fler enheter som styrdes med fjärrkontroll. Nu använder jag i stort sett kontrollen till Apple TV och TV, och för det ändamålet hade man kanske kunnat välja en billigare lösning. Men en bra lösning för att styra enheter bakom stängda skåpsdörrar.
S
Schwarze

14 omdömen

ett år sedan*
Fungerar hur bra som helst. Enkel att installera och det var inga problem att föra över inställningarna från en tidigare fjärrkontroll (som dessutom var registrerat på ett annat konto)
*Redigerades ett år sedan
castortroy33
castortroy33

233 omdömen

2 år sedan
Kanske bästa multifjärrlösningen där ute. Hanterar allt jag matat den med. Ett stort plus för integreringen med Philips Hue systemet. Kan exempelvis ställs in att alla lampor släcks vid en aktivitet. Exempelvis: kolla film. Eller röd mysbelysning vid lyssning av musik. Super. Men börjar få några år på nacken. Hoppas logitech kommer med en nytt, lite fräschare gränssnitt och framför allt en snabbare kontroll. Själva skärmen på fjärren känns 90-tal. Hsr även haft en del tekniska problem med synk mm. Men finns inte direkt några andra bra alternativ så kör på denna nu. Funkar bra för det den ska göra och kan aldrig gå tillbaks till 5 olika fjärrar.
s
saoe

3 omdömen

2 år sedan*
Mycket enkelt att med hjälp av dator programmera fjärren utan att hålla på och meka med sina befintliga fjärrkontroller. I Logitechs databas finns spec. på de flesta enheter, bara att välja sin utrustning. Det är den bästa och enklaste multifjärr som jag någonsin ägt. Den enda kritiken är att det inte är knappar för att välja aktiviteter/enheter utan touchknappar som man lätt råkar komma åt av misstag i tid och otid. Därför 4 stjärnor annars 5 stjärnor på allt annat.
*Redigerades 2 år sedan
n
niXta-

45 omdömen

3 år sedan*
Touchdisplayen är riktigt dålig, den känner av tryck när man håller ett finger nära ibland och själva mjukvaran i kontroll och app är långsam. Sen är det ett problem att det inte finns en global "stäng nuvarande aktivitet" funktion som man kan nå från annan smart-hem-enhet, den finns bara på fjärr och i appen. Trots dessa problem är den i stort sett perfekt på alla andra punkter! Vet man om det ovan, är den en fröjd att ha hemma! Se bara till att aktivera skärmlåset! Bra IR-räckvidd. Inga problem med WiFi-anslutningen.
*Redigerades 3 år sedan
RickyDeg
RickyDeg

55 omdömen

3 år sedan*
Funktionaliteten och möjligheterna är det inget större fel på. Men känslan och materialet man byggt fjärren med lämnar övrigt att önska för dessa pengar... plastig blanksvart som omedelbart drar till sig fingeravtryck och minsta dammkorn. Inte alls bra. Även något omständig att programmera via appen. IR-räckvidden inte särskilt bra. Returneras, tyvärr...
*Redigerades 3 år sedan
m
mrjohanlindbom

2 omdömen

3 år sedan*
Dyr men riktigt bra. Hanterar mina "tv-enheter" galant (Dilog IP-TV, Philips TV, Apple TV 4, Pioneer Receiver).
*Redigerades 3 år sedan
D
Davil

22 omdömen

3 år sedan*
För 1500kr som jag köpte denna för på black friday är jag mycket nöjd! Skönt att slippa behöva rikta fjärrkontrollen, den missar aldrig så som traditionella fjärrkontroller kan göra. De extra ir-ögon är guld! Nu styr jag även köksstereon på andra sidan väggen. ????. Varför jag inte ger den full pott är för att den är för dyr i ordinarie pris (hade då valt Ultimate om det inte vore för black friday). Jag önskar att den gick att integrera i Domoticz och inte bara "stand alone" Hue.
*Redigerades 3 år sedan
rob88
rob88

303 omdömen

3 år sedan*
Inte riktigt värt pengarna enligt mig. Lite för begränsad. Det den klarar fungerar kanon men jag saknar tre viktiga funktioner. 1. Kunna starta mitt Playstation 4 2. Kunna kontrollera mina Nexa brytare 3. Kunna köra min motordrivna kingpin bioduk
*Redigerades 3 år sedan
Sida 1