Kategorier
Prisjakt

Corsair Gaming Strafe RGB Cherry MX Silent (Nordisk)

Corsair Gaming Strafe RGB Cherry MX Silent (Nordisk)

  • Anslutning: Kabelansluten
  • Typ av tangentteknik: Mekaniskt
  • Teckenlayout: Nordisk
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

Corsair Gaming Strafe RGB Cherry MX Silent (Nordisk)

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter
3.8 / 5
(17 omdömen)
5
(9)4
(4)3
(2)2
(1)1
(1)
Sorterat efter datum
N
Nikola_officiall

10 omdömen

3 år sedan
Skitbra och har klarat flera tvättar av tangenter. Lätt att använda program också där man kan kontrollera ljuset och funktioner som shortcuts.
s
stuk

56 omdömen

3 år sedan*
Helt okej. Fina färger, kombinationer och möjligheter. Så här i början tror jag dock att jag föredrar mitt G19, sett till "känslan".
*Redigerades 3 år sedan
M
Mister Largo

58 omdömen

3 år sedan*
Mycket trevligt tangentbord. MX Silent är de klart bästa mekaniska switchar jag testat + MX Silent + Bra ergonomi + Bra backlight - På tok för grov och bökig kabel
*Redigerades 3 år sedan
3 år sedan*
Riktigt bra tangentbord, tyst och bra studs i tangenterna. Sen att man kan leka runder med leds är riktigt nice !
*Redigerades 3 år sedan
N
Nivdian

4 omdömen

3 år sedan*
Jag köpte detta tangentbord vid 2016:s black friday och det är således nästan ett år gammalt för mig. Det fungerar felfritt och jag har inte upptäckt något Flico Pling som det skrivs om nedan (du måste haft otur där, "Thorped"). Cherry mx red silent-switcharna är enligt mig de bästa switcharna jag provat. De har ingen taktil feedback så om man gillar sådant är detta inte rätt val, men jag föredrar ett tyst tangentbord så detta är perfekt. Kanske den starkaste punkten är RGB-belysningen, som med hjälp av den vita bakgrunden får färgerna att lysa väldigt starkt. Läget med en snurrande regnbåge sticker ut och på de lan jag varit på har det alltid varit något chockat Razer-fan som stått och glott på den i flera minuter. Kvalitétskänslan är helt okej, känns verkligen gediget på ovansidan men om man börjar knacka på undersidan märker man att det inte är aluminium. Det är inget jag märkt när jag har tangentbordet stående på skrivbordet men visst, det hade varit ett plus med aluminium. Programvaran är enkel men kanske inte det bästa datorvärlden har mötts av (fast egentligen, hur ofta använder man programvaran efter de första två veckorna?). Det enda jag tycker är en nackdel stor nog för att vara värd en stjärnas avdrag är priset. 1500kr är lite väl mycket för detta, men det är inte sällan på rea och särskilt nu i juletider borde det sänkas. För de 1200 jag betalade är det ett kap och definitivt värt att titta på över andra alternativ i första hand. Rekommenderas starkt från mig.
*Redigerades 3 år sedan
Idus
Idus

14 omdömen

4 år sedan*
Jag kom ifrån Logitech G19 och jag är mycket nöjd med mitt Strafe RGB silent efter att ha provat och lämnat tillbaka bl.a. Razer BlackWidow Chroma då jag personligen ville ha lite mer tydlighet i tryckningarna. Nu har jag haft Strafe RGB silent i närmast ett halvår och kan konstatera att även om det är långt ifrån tyst - men det är iaf snäppet tystare än standard och flertalet andra Cherry-tangentbord. Kvalitén på knapparna är bra - men mellanslag är rätt så plastig (kan störa när man lyssnar efter det). Att man kunde byta ut AWSD till lite mer vinklade, gråa tangenter med lite mer profilering gjorde jag direkt och det kanske är inbillning att det gjorde något. En stor del i valet är självklart RGB-funktionen. Själva belysningen är riktigt bra och jämn i färgblandningen. MEN, det som jag fortfarade är besviken på så är det programvaran för att styra belysningen. Det har blivit bättre i senaste Corsair Utility Engine - men det finns fortfarande mycket att göra det enklare och mer intuitivt. + Tystare än vanliga Cherry MX + Destinkt känsla + Jämn färgåtergivning + Handledskydd - Långt ifrån tyst - Väldigt plastig mellanslag - Mjukvaran kan göras mycket enklare och stabil.
*Redigerades 4 år sedan
K
Kingaton

4 omdömen

4 år sedan*
Köpte detta då jag hade problem med mitt dåvarande SteelSeries. Tänkte att om om betalar lite mer så kanske man får mer kvalité. Döm min förvåning när ena hållaren till handstödet går av och då har jag inte ens kopplat in det till datorn. Helt undermålig plast i dom piggarna och kan inte vara produkttestat för fem öre. Tangentbordet i sig verkar hålla bra kvalité och det är jag nöjd med hittills. Programvaran man får med för att styra det har lite rörigt gränssnitt men fungerar. Men för att tangentbord som kostar 1600+ så har man lite förväntningar och jag kan inte säga att dom infriats än.
*Redigerades 4 år sedan
N
NoAhX4

37 omdömen

4 år sedan*
Köpte detta då mitt razer tangentbord inte fungerade som det skulle, och jag ville testa något nytt. Jag såg att det fanns med "silent" keys, och det kändes intressant, då mekaniska tangentbord ofta låter mycket, och det skulle vara kul ifall det faktiskt fungerade hyfsat, med låg ljudnivå. Tangenterna känns sköna att skriva på, men det känns som att de kräver mer vikt för att tryckas ner om man jämför med vanliga Cherry MX brytare. Tangenterna känns lite svampiga också, men bara ytterst lite. Det låter inte lika mycket att skriva på de vanliga tangenterna, men mellanslagstangenten låter ungefär som ett vanligt tangentbord, vilket är lite tråkigt då det är en av de tangenterna man använder mest. Jag tycker att kvaliteten på tangentbordet är väldigt bra. En del av tangentbordet är visserligen i plast, men det är "bra" plast, som känns hållbar och ser bra ut. "Handledsstödet" som följer med är praktiskt, speciellt ifall man skriver mycket, det blir skönare att skriva ifall man har något att luta handlederna emot. Programvaran som följer med är hyfsad. Den är lite svåranvänd i början, men man kan justera väldigt mycket. Eftersom att tangentbordet har individuella lampor för var tangent, så man kan justera så att olika tangenter lyser i olika färger, har olika mönster, med mera. Det är väldigt praktiskt för t.ex gaming, och det är också roligt att testa olika effekter och mönster. Ett problem som jag har är att windows-knappen inte fungerar. När man trycker på den så händer ingenting, vilket är störigt.
*Redigerades 4 år sedan
T
Thorped

11 omdömen

4 år sedan*
VARNING! Det är med stor sannolikhet fabriksfel på dessa bord, jag är inne på mitt 3e Corsair Gaming Strafe RGB Cherry MX Silent och alla inklusive det 2 dagar gamla bordet som jag har nu har börjat plinga i tangenterna, så kallat "Filco ping" Mest benägna tangenter att börja plinga har tidigare varit S, F, T, L men det plingar även på andra håll, nu är t ex W mest benägen att plinga. VARNING!
*Redigerades 4 år sedan
Blofeld
Blofeld

246 omdömen

5 år sedan*
Mycket bättre för min del än "Corsair Gaming K65 RGB Rapidfire". Detta är som ett "vanligt" tangentbord fast bättre.
*Redigerades 5 år sedan
Sida 1