Aten US224

Aten US224

  • Anslutning: Kabelansluten
  • Placering: Externt
  • USB 2.0: 4 st
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

Aten US224

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter
3.6 / 5
(3 omdömen)
Sorterat efter datum
6 månader sedan
Hade problem med ett CM QuickFire XT tangentbord så fort man kopplar mot dator 2. Men funkar bra med andra tangentbord och gör jobbet med två datorer lite smidigare.
3 år sedan
Jag har en stationär och en bärbar pc i docka på skrivbordet. Ville kunna ha ett tangentbord och en mus och enkelt kunna byta "aktiv" dator. Min skärm har en knapp som byter aktiv dator med en enda knapptryckning, så jag behövde inte en "riktig" KVM switch utan endast USB switch. Den här prylen var precis vad jag behövde och jag är såååå nöjd. 300 kr var det värt! Det syns kanske inte på bilden men dosan har tre sladdar ut: USB hane till dator 1, USB hane till dator 2 samt en lång tunn sladd med en knapp som byter aktiv dator. Det går att koppla in 4 USB-prylar och jag har i dagsläget mus, tangentbord och printer, så en fri kontakt kvar. Mycket praktiskt. Den fungerade först inte på min laptop men efter att ha gått in i Device Manager och sökt efter hårdvaruförändringar eller vad det heter så funkade det bra. Ingen större operation nödvändig utöver det och i övrigt plug and play så att säga. Mycket text för den här enkla lilla prylen men den gav mitt hemmakontor ett sånt lyft så den måste få hyllas lite :)
3 år sedan
Jag brukar använda MouseWithoutBorders, men det fungerar inte med Ctrl + Alt + Del, etc. Och jag använder ofta USB-enheter (och mus + tangentbord) 2 dator med två skärmar. Därför frossare I denna Aten US224 väl. Denna Aten USB switch fungerar sublim. Separat breaker "anti-slip" gummi. Du behöver inte ansluta mini-USB på "DC IN / 5V" om USB-enheter som använder samma högst 1A (2x0,5A) + Snabb omkopplare + Inte behöva extra strömförsörjning + Liten + Erbjudanden - Nej "1" / indikator "2" på separata switch. Du bör kunna "se" switch, men gör det inte.

Google