Amazon Kindle Paperwhite 3

Amazon Kindle Paperwhite 3

 • Textfiler som stöds: TXT, HTML, PDF, DOC, RTF, MOBI
 • Displayteknik: E-ink
 • Bildstorlek: 6 tum
Rank 11 i Läsplattor
Jämför pris på alla Amazon Läsplattor
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

Amazon Kindle Paperwhite 3

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför
 • Textfiler som stöds: TXT, HTML, PDF, DOC, RTF, MOBI
 • Displayteknik: E-ink
 • Bildstorlek: 6 tum

4.3 av 5 stjärnor

Baserat på 14 omdömen

Sorterat efter datum
2019-04-16
  c
  charlie2999(12 omdömen)
  Var lite tveksam till att jag skulle gilla att läsa böcker på en läsplatta. Trodde att jag skulle sakna känslan och doften av en riktig bok, att det inte skulle vara lika bra helt enkelt. Nu efter att ha plöjt 5 böcker kan jag säga att det inte stämmer. Visst en liten del av mysfaktorn är borta, men smidigheten av det gör att jag läser mycket mer och har med mig kindeln nästan överallt. Det tog ca ett kapitel i den första boken innan jag "glömde" att det inte var en riktig bok. Jag var även lite tveksam till att man skulle behöva använda amazons egna tjänster för att få över böckerna, men kan även bekräfta att det går hur bra som helst att föra över böcker via usb kabel (som följer med). Finns även mängder av onlinetjänster för att konvertera både andra e-boksformat och pdfer till kindleformatet. Har nu ägt den i ca 4 månader, och har under den tiden använt den dagligen, och laddat den 2 gånger. Samt har mängden böcker jag läser gått från 1/2 bok i månaden, till mellan en och två böcker per månad. Hade lätt köpt den igen.
  2019-03-14
   pjappelq(72 omdömen)
   Den här upplagan är inte vattentålig! Det fick jag lära mig den hårda vägen så nästa kindle får bli en nyare och vattentålig modell. Gillar känslan att läsa på kindle och smidigt att packa med ett dussin böcker på resan utan övervikt. Lätt att köpa engelska böcker via läsplattan eller svenska böcker från bokon eller liknande tjänster och snabbt överföra till kindle.
   2018-03-16
    a
    ajswise(60 omdömen)
    Mycket nöjd! Kommer från en gammal Kindle 6 från 2012 och det är som natt och dag. Bakgrundsbelysningen är väldigt trevlig och det är enkelt att föra över böcker till enheten utan att koppla in den till datorn (mejlar min kindle-mejladress).
    2017-12-02
     d
     dalenn(7 omdömen)
     Helnöjd
     2017-07-27
      skrotfot(80 omdömen)
      Hade fått 10 om jag inte varit tvungen att använda Calibre för att formatera köpta svenska titlar och sen skicka till Kindle. Men lättanvänd, rymmer mååånga böcker och bra batteritid.
      Sida 1