Kategorier
Prisjakt

EVGA SuperNOVA G2 650W

EVGA SuperNOVA G2 650W

  • Effekt: 650 W
  • 80 plus-certifiering: Guld
  • Format: ATX
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

EVGA SuperNOVA G2 650W

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter

Användaromdömen

Sorterat efter datum
M
Mats1977

9 omdömen

4 månader sedan
Haft mitt i drygt 5 år nu. Inga som helst problem! Riktigt bra psu som andas kvalitet rakt igenom.
b
baabyboooy

23 omdömen

2 år sedan
Köpte detta nätagg till min nya monter-dator som jag byggt , verkar inte vara några som helst problem med strömmen så har inget att klaga på, tack netonnet för en snabb leverans än en gång.
Hampurilias
Hampurilias

66 omdömen

2 år sedan*
Haft i snart 3 år utan problem. Knäpptyst. Fina kablar och hela paketet känns väldigt premium.
*Redigerades 2 år sedan
M
MatsSvensson

22 omdömen

2 år sedan*
Perfekt! Knäpptyst i eco-läge. Inget elektriskt gnissel eller surrande, ingenting. Och den är nästan helt tyst även i läget med fläkten påslagen. Hade fläkten på i somras under värsta värmeböljan, för säkerhets skull, men hörde absolut ingenting ett par meter bort med öppet chassi. Blir i passivt läge ungefär lika fes-ljummen som en vanlig bullrig nätdel med fläkt. Helt ok tillbehör, kablar mm. Mycket lättmekat med 100% modulärt. Ser snygg och välbyggd ut. Ungefär halva priset mot den helt fläktlösa jag först hade tänkt köpa igen. Definitivt rätt val. Nåt av det mest prisvärda jag nånsin har köpt. Kommer inte att tveka en sekund om jag behöver ett till. Bara att slå till! =)
*Redigerades 2 år sedan
W
Wrk4Pwn

11 omdömen

3 år sedan*
Rekommenderas starkt! Man får ett nätaggregat av kvalité!
*Redigerades 3 år sedan
Modermodemet
Modermodemet

61 omdömen

3 år sedan
Har haft nätaggregatet i två år. Kvalitet rakt igenom. Dessutom mycket generösa garantivillkor på 10 år om man registrerar produkten.
b
blahblah

51 omdömen

4 år sedan*
Snyggt och gediget som kommer i en stor tung låda där det mesta är nätaggregatet. Kan bara instämma med andra trots det relativt höga priset. Tyst och stabilt och fått mer jämn framerate. Eftersom det kom så många kablar var det skönt att det var helmodulärt. Enda klagomålet jag har är att kontakterna känns likt billiga och var lite kantiga vilket gjorde att man fick jobba lite för att kontaktera.
*Redigerades 4 år sedan
u
ulanddanne

12 omdömen

4 år sedan*
Riktigt nöjd med detta agg, skiljde 50kr mellan detta och EVGA:s 750w Gold, som förvisso fått aningens bättre resultat i recensioner. Jag valde detta då det är betydligt mindre i fysisk storlek mot storebrodern och jag vill inte begränsa mig för mycket till att behöva ha onödigt stora pc chassin. Kör detta med en I7 3770 samt ett GTX 1060, slog på ECO-mode innan jag startade agget för första gången, fläkten har aldrig någonsin snurrat ett enda varv trots att jag stressat CPU och GPU till 100% samtidigt. Inga konstiga colewhine eller andra oljud - KNÄPPTYST 24/7.
*Redigerades 4 år sedan
L
Lundensaren

35 omdömen

5 år sedan*
Tyst och bra nätaggregat. Men jag förstår inte varför kabeln till moderkortet är så kort. Fick göra en rejäl fuldragning av kabeln eftersom den var kortare än mitt gamla Be Quiet (som tyvärr exploderade)
*Redigerades 5 år sedan
E
ErikNR2

43 omdömen

5 år sedan*
Ett helmodulärt nätaggregat som ger ett väldigt stabilt intryck. Lådan den kom i vägde flera kilo, 3.3kg enligt posten. Även om detta var med kablar så var även PSU:n en bastant pjäs, vilket förstärker intrycket av kvalitét. Nätaggregatet har en annorlunda yta, som påminner om kolfiber. Jag kan själv inte höra något så kallat coil whine, men detta kan skilja sig från ett exemplar till ett annat. Min recension blir kort, ett nätaggregats kvalitét kan inte urskönjas genom vikt eller utseende; det är bättre att använda sig av professionella recensioner för detta. En sak jag vill påpeka är dock kablarna. De är nämligen bara delvis sleevade, tittar man på processorns 24-pinkontakt ser man att ändarna är blottade. Detta gör att det ser lite fult ut trots att man gjort en ordentlig kabeldragning. Samtidigt är 900-1000 kr för en PSU på 650w med 80+ Gold-rating av denna kvalitét svårt att kritisera för en sådan småsak.
*Redigerades 5 år sedan
Sida 1