Prisjakt

Logitech G920 Driving Force (PC/Xbox One)

Logitech G920 Driving Force (PC/Xbox One)

  • Plattform: PC, Mac, Xbox One, Xbox Series X/S
  • Typ: Ratt, Pedaler
  • Gränssnitt: USB
Bevaka
Jämför

Logitech G920 Driving Force (PC/Xbox One)

Användaromdömen

Sorterat efter datum
M
Mr_Foppa

29 omdömen

Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
9 månader sedan
Sätter 1 stjärna för stunden. Trodde i min enfald att det här skulle bli en kul julklapp till barnen att leka med. (till Xbox series X) Tyvärr står den fortfarande oanvänd. För när man startar upp den ur boxen är det stört omöjligt att köra med den. Har kört i Forza Horizon 4, där är det klippt och skuret värdelöst, går inte att köra någon bil på något vis, feedbacken gör att du inte kan kontrollera bilen. I Dirt 4 fungerade det nästan, men om du kör rakt fram kommer ratten att kraftigt börja oscillera om du inte håller i hårt. Vuxen klarar att hålla, men för barnen blir det för jobbigt att behöva kämpa bara för att köra rakt fram. Går säkerligen att ställa in för att få bättre funktion - men en så pass dyr ratt borde rimligen fungera hjälpligt när man packar upp den ur lådan. Nu är den helt oanvändbar.
b
bufumerlin

10 omdömen

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
10 månader sedan
Haft denna ratt i ca 1 vecka nu och är väl ganska nöjd. Riktigt skön och trevlig ratt om man kan leva med de nackdelar som den har. Den har en otrolig styrka i FFB, har ställt ner den rejält för att inte få träningsvärk när man spelar. :) Många bra och användbara knappar och väldigt sköna vingar(Växelpaddlar). Nackdelar: 1. Hade svårt att få ratten installerad och var tvungen att installera om Logitech mjukvaran och starta om datorn flera gånger innan den väl fungerade. 2. Kanske den mest irriterande saken "BROMSEN" är värdelös. Kan bromsa ca 40% sen börjar stolen rulla bakåt för den är så hård. Har sett youtube klipp om hur man skruvar upp den och tar bort den gummi bit man lagt i och då ska den fungera lika bra som kopplingen enligt filmen. Men obegripligt att detta ska behövas... Använder kopplingen som broms så länge... 3. Lampa på ratten! Blev en el-tejp över den. Men varför? 4. Sladdarna lossnar från spåren, Blev lite mer el-tejp för att ha dem på plats när man monterar dit ratten på skrivbordet. 5. Min gamla ratt hade 3 fästen, 2 fram och ett bak(under). Denna har bara 2 fram vilket gör att den inte sitter helt still i alla lägen.
E
Evolved

69 omdömen

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
3 år sedan*
Lite blandade känslor. Använt enbart på Xbox One S, mestadels i samtliga Forza. Lyckas inte få till en realistisk force-feedback inställning hur jag än ställer in den, har suttit i säkert 8 timmar sammanlagt och ändrat inställningar, snurrar gång på gång med bil efter bil, retursladd efter retursladd. (När jag kör med inställningar för att komma så nära verkligheten förstås och utan några hjälpmedel som ABS, antisladd, antispinn etc.) Sätt mig i en vanlig bil så hanterar jag de flesta situationer som få. Men kör man lite mer Arcadestuk eller lugnare körning så tycker jag att den fungerar galant, ska jag sätta banrekord eller "leka lekar" så får jag allt använda min Xbox dosa. Cons. -Bromspedalen är väl hård och inte speciellt realistisk. -Även om force-feedbacken är av så känner man att den jobbar lite emot en. -Ligger du och precisionskör med ratten riktad rakt fram så kommer du känna att det finns ett litet glapp där du rattar över från höger till vänster, här slår force-feedbacken till och stöter till andra sidan så att ratten far tillbaka till andra sidan igen. Håller du hårt i ratten så är detta inget problem, men liksom i verkligheten så försöker jag hålla så löst i ratten som möjligt i de situationer det fungerar. -Växelspaken väl lätt, den saknar den där distinkta känslan. -Den saknar lite knappar/shiftlight som G29 har, varför? -Hade gärna sett att den haft två st joysticks där G29 har sina extra knappar för att kunna nyttja ratten i t ex GTA. -Fungerar inte till Playstation. Fullt möjligt att konstruera det så att det fungerar, varför skippa det? -Saknar vibrator i respektive pedal och även växelspaken. -Kabeln är väl kort (1,8m), har ni 4 meter till tvn som jag så behövs förlängning. -Lampan lyser väl starkt. -Ratten låter en hel del. -Växelspaken ingår ej i priset här på prisjakt. -Tröghet i koppling, bromspedal och gas hade jag gärna velat kunna ställa så att de stämmer överens med verkligheten. Det är trots allt skillnad på om man kör en bil med vajer, hydraulisk eller elektronisk pedal. -Saknar handbroms simulation. Det är lika enkelt att konstruera en "riktig" handbroms som 1st av pedalerna, varför utesluta det? Pros. -Ratten, den andas kvalité. Riktigt skön skinnimitation -Pedalernas materialval, det här andas också kvalité. Bortsett från -Det är bland den snyggaste ratten jag sett på marknaden. -Verklighetstrogen rotation av ratten, som går att begränsa till lägre än 900° efter önskemål. -Koppling! -Det finns en "riktig" växelspak att köpa till. -Rattens mjukvaruinställningsmöjligheter. -Funkar på PC också. -Den går att skruva fast med maskinskruv så att den sitter ordentligt, jag kör med Omega GT Wheel Stand. -Den har force-feedback, även om den är svår att få realistisk. -Pedalplattan ligger verkligen still på golvet, pga stor tyngd och hög friktion.
*Redigerades 2 år sedan
pewi78
pewi78

361 omdömen

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
3 år sedan
Vilket lyft det blev.... Så bra för billig peng
r
ruckarn94

10 omdömen

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
3 år sedan
10/10
s
solstace

4 omdömen

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
3 år sedan
Ratten fungerar direkt med Forza Horizon 4 och Forza motorsport 6 som jag provat den med. Den lider dock av ett ganska stort dödläge i mitten vilket gör att det krävs mycket meckande för att få till inställningarna OK. Jämfört med den Thrustmaster TMX jag hade innan ger denna en sämre körkänsla men Thrustmastern led å andra sidan av ständiga kvalitétsproblem och buggar. Pedalerna till G920 är mycket bra och bromspedalen blir mjukare efter ett tag och är då oerhört mycket bättre än de bromspedaler som har samma motstånd som gaspedalen. Sammantaget är ratten "helt ok", enkel att få att fungera men saknar en del i känslan. Pedalerna däremot är toppen.
J
Jimmie78

3 omdömen

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
4 år sedan*
1620kr från amazon uk. Helt perfekt! Otroligt mycket roligare att spela dirt4!
*Redigerades 4 år sedan
P
Pitbull

200 omdömen

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
4 år sedan*
Trög bromspedal som gnisslar. Som tur är går det att ändra känsligheten i spelets inställningar så att man bara behöver trycka ned pedalen lite för maximal broms. Annars helt okej ratt/pedaler. Har sedan tidigare Fanatec CSR som är bättre, men som tyvärr inte har stöd för Xbox One.
*Redigerades 4 år sedan
Jason
Jason

17 omdömen

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
4 år sedan*
Rakt på sak med + och - : + Bra och hållbara materialval + 3 pedal-set + Bra FFB (Force feedback) + 900° rotation + Finns växellåda (separat) - Ser billig ut - Växellådan säljs separat +/- Sladden kan upplevas lite kort beroende på setup Är själv nöjd med denna produkt
*Redigerades 4 år sedan
b
byCandly

2 omdömen

Half Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
5 år sedan*
ratten är väldigt dålig för det är som man snurra kugghjul juste det har den. Den teknologin kom 2009 nu använder alla rattar på marknaden bälte och det är mycket bättre. Ratten är för dyr och känns väldigt orealistisk det finns många buggar och problem bromsen är jätte hård kan bara trycka ner den 50% typ den låter mycket när man svänger väldigt snabbt så låter det ganska mycket även när man svänger ganska lite man måste dra ner FFB. Logitech gaming software funkar inte bara alls när jag ställer in ratten på 270 grader så funkar det inte alls. De ända spelet denna ratten funkar bra till är F1 2016. Köp inte denna ratten!
*Redigerades 5 år sedan