Logitech G920 Driving Force (PC/Xbox One)

Logitech G920 Driving Force (PC/Xbox One)

  • Plattform: PC, Mac, Xbox One
  • Typ: Ratt, Pedaler
  • Gränssnitt: USB
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

Logitech G920 Driving Force (PC/Xbox One)

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter
3.9 / 5
(16 omdömen)
5
(10)4
(2)3
(2)2
(0)1
(2)
Sorterat efter datum
E
Evolved

68 omdömen

2 år sedan*
Lite blandade känslor. Använt enbart på Xbox One S, mestadels i samtliga Forza. Lyckas inte få till en realistisk force-feedback inställning hur jag än ställer in den, har suttit i säkert 8 timmar sammanlagt och ändrat inställningar, snurrar gång på gång med bil efter bil, retursladd efter retursladd. (När jag kör med inställningar för att komma så nära verkligheten förstås och utan några hjälpmedel som ABS, antisladd, antispinn etc.) Sätt mig i en vanlig bil så hanterar jag de flesta situationer som få. Men kör man lite mer Arcadestuk eller lugnare körning så tycker jag att den fungerar galant, ska jag sätta banrekord eller "leka lekar" så får jag allt använda min Xbox dosa. Cons. -Bromspedalen är väl hård och inte speciellt realistisk. -Även om force-feedbacken är av så känner man att den jobbar lite emot en. -Ligger du och precisionskör med ratten riktad rakt fram så kommer du känna att det finns ett litet glapp där du rattar över från höger till vänster, här slår force-feedbacken till och stöter till andra sidan så att ratten far tillbaka till andra sidan igen. Håller du hårt i ratten så är detta inget problem, men liksom i verkligheten så försöker jag hålla så löst i ratten som möjligt i de situationer det fungerar. -Växelspaken väl lätt, den saknar den där distinkta känslan. -Den saknar lite knappar/shiftlight som G29 har, varför? -Hade gärna sett att den haft två st joysticks där G29 har sina extra knappar för att kunna nyttja ratten i t ex GTA. -Fungerar inte till Playstation. Fullt möjligt att konstruera det så att det fungerar, varför skippa det? -Saknar vibrator i respektive pedal och även växelspaken. -Kabeln är väl kort (1,8m), har ni 4 meter till tvn som jag så behövs förlängning. -Lampan lyser väl starkt. -Ratten låter en hel del. -Växelspaken ingår ej i priset här på prisjakt. -Tröghet i koppling, bromspedal och gas hade jag gärna velat kunna ställa så att de stämmer överens med verkligheten. Det är trots allt skillnad på om man kör en bil med vajer, hydraulisk eller elektronisk pedal. -Saknar handbroms simulation. Det är lika enkelt att konstruera en "riktig" handbroms som 1st av pedalerna, varför utesluta det? Pros. -Ratten, den andas kvalité. Riktigt skön skinnimitation -Pedalernas materialval, det här andas också kvalité. Bortsett från -Det är bland den snyggaste ratten jag sett på marknaden. -Verklighetstrogen rotation av ratten, som går att begränsa till lägre än 900° efter önskemål. -Koppling! -Det finns en "riktig" växelspak att köpa till. -Rattens mjukvaruinställningsmöjligheter. -Funkar på PC också. -Den går att skruva fast med maskinskruv så att den sitter ordentligt, jag kör med Omega GT Wheel Stand. -Den har force-feedback, även om den är svår att få realistisk. -Pedalplattan ligger verkligen still på golvet, pga stor tyngd och hög friktion.
*Redigerades ett år sedan
pewi78
pewi78

367 omdömen

2 år sedan
Vilket lyft det blev.... Så bra för billig peng
r
ruckarn94

6 omdömen

2 år sedan
10/10
s
solstace

4 omdömen

2 år sedan
Ratten fungerar direkt med Forza Horizon 4 och Forza motorsport 6 som jag provat den med. Den lider dock av ett ganska stort dödläge i mitten vilket gör att det krävs mycket meckande för att få till inställningarna OK. Jämfört med den Thrustmaster TMX jag hade innan ger denna en sämre körkänsla men Thrustmastern led å andra sidan av ständiga kvalitétsproblem och buggar. Pedalerna till G920 är mycket bra och bromspedalen blir mjukare efter ett tag och är då oerhört mycket bättre än de bromspedaler som har samma motstånd som gaspedalen. Sammantaget är ratten "helt ok", enkel att få att fungera men saknar en del i känslan. Pedalerna däremot är toppen.
J
Jimmie78

3 omdömen

3 år sedan*
1620kr från amazon uk. Helt perfekt! Otroligt mycket roligare att spela dirt4!
*Redigerades 3 år sedan
P
Pitbull

200 omdömen

3 år sedan*
Trög bromspedal som gnisslar. Som tur är går det att ändra känsligheten i spelets inställningar så att man bara behöver trycka ned pedalen lite för maximal broms. Annars helt okej ratt/pedaler. Har sedan tidigare Fanatec CSR som är bättre, men som tyvärr inte har stöd för Xbox One.
*Redigerades 3 år sedan
Jason
Jason

16 omdömen

3 år sedan*
Rakt på sak med + och - : + Bra och hållbara materialval + 3 pedal-set + Bra FFB (Force feedback) + 900° rotation + Finns växellåda (separat) - Ser billig ut - Växellådan säljs separat +/- Sladden kan upplevas lite kort beroende på setup Är själv nöjd med denna produkt
*Redigerades 3 år sedan
b
byCandly

2 omdömen

4 år sedan*
ratten är väldigt dålig för det är som man snurra kugghjul juste det har den. Den teknologin kom 2009 nu använder alla rattar på marknaden bälte och det är mycket bättre. Ratten är för dyr och känns väldigt orealistisk det finns många buggar och problem bromsen är jätte hård kan bara trycka ner den 50% typ den låter mycket när man svänger väldigt snabbt så låter det ganska mycket även när man svänger ganska lite man måste dra ner FFB. Logitech gaming software funkar inte bara alls när jag ställer in ratten på 270 grader så funkar det inte alls. De ända spelet denna ratten funkar bra till är F1 2016. Köp inte denna ratten!
*Redigerades 4 år sedan
C
ClasK_03

1 omdöme

4 år sedan*
Jag tänkte inte skriva ett detaljerat omdöme utan tänkte bara berätta att ratten har ett stort problem. Efter ett tag så får ratten detta konstiga problem. När man svänger vänster ser det ut som alla knappar trycks ner (inte fysiskt utan i datorn). Detta har då hänt mig två gånger men Conrad skickade ut en ny ratt på garantin. När det nu har hänt andra gången så ber jag om pengarna tillbaka och köper en thrustmaster tx leather edition istället. (En väldigt liknande ratt men från thrustmaster). Om man nu inte får detta problem så är det en jättebra ratt, nu när den här sjunkit lite i pris.
*Redigerades 4 år sedan
T
Trollfase

7 omdömen

4 år sedan*
10/10
*Redigerades 4 år sedan
Sida 1