Prisjakt

Destiny: The Taken King - Legendary Edition (Xbox One | Series X/S)

Destiny: The Taken King - Legendary Edition (Xbox One | Series X/S)

  • Rek. åldersgräns: 16 år
  • Genre: Äventyr, RPG, FPS, Shooter, Förstaperson, Action
  • Lanseringsår: 2015
Bevaka
Jämför

Destiny: The Taken King - Legendary Edition (Xbox One | Series X/S)

Användaromdömen

Sorterat efter datum
I
Ian_Superfly

38 omdömen

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Half Star 4Empty Star 5
6 år sedan*
Ganska kul, stort och stundtals väldigt vackert! Jag har köpte först originalversionen och sen expansionen (Taken King plus de två tidigare). Jag har kört igenom allt singelspelarmaterial (minus sista banan på Taken King) och lite multiplayer (får då storstryk). Är level 40 och ca 220 i ”light”. Har totalt spelat 72h vilket är oerhört mycket för mig. Sammanfattning: Bra spelkänsla men lite förvirrande och en hel del upprepningar. Bra: + Gillar känslan i kontrollen. För mig är detta Halo-klass och det är bättre än allt annat jag provat (är rätt kass med kontroll, är PC-snubbe i grunden). + Det är ett STORT spel med många fina miljöer (liiite tråkiga miljöer i början dock). + Det är kul att levla upp och att ständigt hitta nya vapen och uppgraderingar + Storyn i Taken King är mycket bättre än tidigare och med bättre röster! Dåligt: - Jag är som sagt rätt kass med kontroll och har tex ännu inte klarat sista banan. Destiny är ganska (för) svårt för mig ibland men även för lätt ibland. - Tycker det är lite förvirrande upplägg, VAD ska man egentligen göra och i vilken ordning… Råkade tex köra några av singeluppdragen innan jag ”fått dom” och fick då göra om uppdragen… Ej helt tydlig VEM det är som ska ge dig uppdrag etc vid olika tidpunkter i spelet. De har även ändrat upplägg för ”valuta” mellan versionerna och det är inte helt tydligt vad man ska göra för att få de nya ”Legendary marks” som krävs för att kunna köpa de riktigt bra sakerna. - Man återkommer till samma platser mååånga gånger och det blir lite tråkigt i längden. Fienden spawnar dessutom i princip på samma ställen hela tiden. - Storyn i de första delarna är jäkligt krystad, tråkig och meningslös.
*Redigerades 6 år sedan
Butchek
Butchek

53 omdömen

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Half Star 4Empty Star 5
6 år sedan*
Samma problem kvarstår, storyn är rätt intetsägande, vag och lite tråkig. Det är fortfarande repetitivt då man besöker samma ställe om och om igen, skjuter samma gubbar och bossarna är bara "större och starkare" versioner av de vanliga mobsen. MEN spelkänslan är fantastisk och man känner sig rätt bad ass när man skjuter och spränger saker med de coola vapnena. Det är vackert och det är bra känsla. Synd bara på alla värdelösa drops som oftast är kassare än dem man redan har.
*Redigerades 6 år sedan
t
thename

8 omdömen

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Half Star 4Empty Star 5
6 år sedan*
Jag har spelat Destiny i nästan ett år, min speltid ligger på ca. 1900 h senast jag kollade. Har originalet och har köpt alla 3 expansionerna digitalt. Spelet är kul och beroendeframkallande men även irriterande. Story mode finns det inte så himla mycket att säga om, storyn är tunn och spelläget kör man snabbt och enkelt igenom. Det är just efter det som spelet börjar med olika quests, strikes, raids etc. för att uppnå den högsta möjliga level 40 plus Light level 310. Raiderna är väl det som har varit höjdpunkten flest gånger särskilt om man får bra loot från dom. Pvp då man möter andra spelare i matcher kan också vara kul. Sedan finns det mycket som man gör upprepade gånger vilket inte är så kul. Att levla ens karaktär, vapen eller rustning kan vara en plåga. I slutändan har jag förstått att spelet emellanåt är svårt och man får inte alltid den loot man önskar (lotteri) vilket gör att man kämpar vidare hela tiden för att uppnå detta. Bungie har byggt upp det på så sätt att du fastnar och lägger ner mycket tid. Tid som ibland inte genererar till något särskilt. Uppdateringar som görs emellanåt som t.ex. görs vissa vapen svagare för att folk ska använda andra mindre populära som blir starkare. Detta stör jag mig på då det händer allt för ofta. Balanseringen vapnen emellan verkar dom aldrig hitta och man tvingas använda andra hela tiden. Man vill ju göra så mycket dps (damage per second) som möjligt. Funderar på att lägga av nu eller åtminstone dra ner min speltid rejält för att spela andra titlar.
*Redigerades 6 år sedan