The Last Guardian

 Lägg i lista  Jämför
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.89)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Utmärkt
  Ett spel som verkligen hade potential till att bli storslaget. Men tyvärr har Sony inte lyckats leverera riktigt i brist på investering och tid. Med en förlegad grafik a la ps3 era samt obekväm kontrollhantering av karaktären, dålig kamera lämnar en ganska frustrerad. Trots sina brister erbjuder detta spel vackra miljöer, bra soundtrack och slutligen en bra spelupplevelse till slut.
  1 mån sedan
 • Mycket bra
  Spännande och annorlunda spel! Skulle verkligen rekommendera att köpa det (:
  4 mån sedan
 • Mycket bra
  Riktigt bra.

  Stämningen, designen och äventyret i stort är som vanligt när det gäller Fumito Uedas verk verkligen något utöver det vanliga. Snudd på lika storslaget och häftigt som föregångarna Ico och SoTC.

  Kameran ställer dock till det onödigt mycket, och Trico är väldigt seg på att lyda det man befaller. Detta leder till frustration som i sin tur leder till att kopplingen mellan pojken och djuret inte upplevs så starkt som det skulle kunna ha gjort om dessa element slipades något mer. Utöver detta är spelets framerate riktigt dålig (på standard ps4) med frekventa dippar under 20 fps.

  Men som sagt. Låt inte dessa störiga missar avskräcka dig. Det är det näst bästa jag spelat i år, efter Playdeads Inside.
  6 mån sedan
 • Bra
  Som med dom allra flesta som älskar Ico och SoTC var förväntningarna höga på detta spel. För att vara väldigt kortfattad. Det är tydligt att dom försöker behålla "Ico känslan". Även en hel del SoTC vibbar finns också där.

  Överlag är det ett mycket välgjort spel. Grafiken är stundtals fantastisk i utomhusmiljöer med rätt ljussättning. Kontrollen kändes bufflig i början men man vänjer sig ganska snabbt och är inget man stör sig på resterande del av spelet.

  Storyn är också väldigt bra. Historian hoppar från nutid till dåtid till framtid och detta har Team Ico lyckats väldigt bra med.

  Men det är trots allt något som saknas. Det där djupet som deras tidigare spel hade finns inte där. Man vill älska och bry sig om sin "lilla" vän. Men jag blir aldrig riktigt berörd. Jag kommer på mig själv flera ggr under spelets gång att jag försöker pressa ur mig känslor som glädje eller sorg.

  Det är egentligen inget fel med spelet. Ett av dom bättre jag spelat i år. Jag tror bara jag hade lite för höga förväntningar helt enkelt. Shame!
  6 mån sedan
 • Mycket bra
  En klurig värld med den mysiga kompanjonen Trico
  7 mån sedan
 • Omdömen från andra länder

 • Perfekt
  ????????????????????????????????
 • Ganska bra
  Bra spel men dålig förvaltning av spelet. Hade också kanske en lite mer förväntningar på spelet.
 • Perfekt
  Ett spel jag kommer ihåg under lång tid vad en slutar 10/10