The Last Guardian (PS4)

The Last Guardian (PS4)

(9)
3.9
(9 omdömen)
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter
Jämför
  • Äventyr, RPG, Fantasy …
  • 2016
  • 12 år
  • Genre: Äventyr, RPG, Fantasy, Plattform
  • Lanseringsår: 2016
  • Rek. åldersgräns: 12 år
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter
Jämför

The Last Guardian (PS4)

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter
Jämför
  • Genre: Äventyr, RPG, Fantasy, Plattform
  • Lanseringsår: 2016
  • Rek. åldersgräns: 12 år

3.9 av 5 stjärnor

Baserat på 9 omdömen

Sorterat efter datum
2017-12-10
i
idka(9 omdömen)
Väldigt bra spel. Stämningen och miljön helt outstanding. Hade fått 10/10, om det inte hade laggar så extremt för mig som det gjort. Får testa om det fungerar bättre på ps4 pro.
2017-06-13
A
Arnold76(5 omdömen)
Ett spel som verkligen hade potential till att bli storslaget. Men tyvärr har Sony inte lyckats leverera riktigt i brist på investering och tid. Med en förlegad grafik a la ps3 era samt obekväm kontrollhantering av karaktären, dålig kamera lämnar en ganska frustrerad. Trots sina brister erbjuder detta spel vackra miljöer, bra soundtrack och slutligen en bra spelupplevelse till slut.
2017-03-14
m
minilina(1 omdöme)
Spännande och annorlunda spel! Skulle verkligen rekommendera att köpa det (:
2017-01-11
Redigerades 2017-01-12
Z
Zime(78 omdömen)
Riktigt bra. Stämningen, designen och äventyret i stort är som vanligt när det gäller Fumito Uedas verk verkligen något utöver det vanliga. Snudd på lika storslaget och häftigt som föregångarna Ico och SoTC. Kameran ställer dock till det onödigt mycket, och Trico är väldigt seg på att lyda det man befaller. Detta leder till frustration som i sin tur leder till att kopplingen mellan pojken och djuret inte upplevs så starkt som det skulle kunna ha gjort om dessa element slipades något mer. Utöver detta är spelets framerate riktigt dålig (på standard ps4) med frekventa dippar under 20 fps. Men som sagt. Låt inte dessa störiga missar avskräcka dig. Det är det näst bästa jag spelat i år, efter Playdeads Inside.
2016-12-29
M
Marj0h(9 omdömen)
Som med dom allra flesta som älskar Ico och SoTC var förväntningarna höga på detta spel. För att vara väldigt kortfattad. Det är tydligt att dom försöker behålla "Ico känslan". Även en hel del SoTC vibbar finns också där. Överlag är det ett mycket välgjort spel. Grafiken är stundtals fantastisk i utomhusmiljöer med rätt ljussättning. Kontrollen kändes bufflig i början men man vänjer sig ganska snabbt och är inget man stör sig på resterande del av spelet. Storyn är också väldigt bra. Historian hoppar från nutid till dåtid till framtid och detta har Team Ico lyckats väldigt bra med. Men det är trots allt något som saknas. Det där djupet som deras tidigare spel hade finns inte där. Man vill älska och bry sig om sin "lilla" vän. Men jag blir aldrig riktigt berörd. Jag kommer på mig själv flera ggr under spelets gång att jag försöker pressa ur mig känslor som glädje eller sorg. Det är egentligen inget fel med spelet. Ett av dom bättre jag spelat i år. Jag tror bara jag hade lite för höga förväntningar helt enkelt. Shame!
Sida 1