Sony Alpha A7R II

Sony Alpha A7R II

  • Sensorformat: Fullformat (35mm)
  • Typ av kamera: Spegellös
  • Sensorupplösning: 42.4 megapixlar
Rank 11 i Systemkameror
Jämför pris på alla Sony Systemkameror
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

Sony Alpha A7R II

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför
  • Sensorformat: Fullformat (35mm)
  • Typ av kamera: Spegellös
  • Sensorupplösning: 42.4 megapixlar
rating.rate-n-text-version.md
rating.based-on-n-reviews.md
Sorterat efter datum
2018-07-02
F
Fisken2k1user.total-reviews
Kameran är helt fantastisk, saknar lite ISO jämfört med den nya generationen men annars är den helt magisk ur alla perspektiv. Tyvärr är deras "Sony cashback" OTROLIGT krångligt att få till, första fungerade inte hemsida och de bad mig testa på olika datorer/webläsare, det fungerade på den ELFTE datorn jag provade. Skickade sedan in en mycket tydlig bild på köpebeviset och får tillbaka att köpebeviset inte är synlig. Helt ärligt så känns hela "Cashback" grejen som en jävla bluff, är väldigt besviken på sony, Därför detta betyg: Kameran: 9/10 Sony: 1/10 Total kundupplevelse 3/10
2017-07-30
s
shmoopyuser.total-reviews
Bytte från Canon 5dmk2 till Sony, det var ett stort beslut! Man får lära sig om på nytt så det tar sin lilla tid men vad ska jag säga? Det stod mellan denna och nikon d810, men valde denna pga storleken och sensorn. Jag trycker upp stora prints så 42 mp var välkommet. Storleken är perfekt Elektroniska viewfinder och monitor shift APSC läge så ett 50mm objektiv blir liten zoom på ca 72 4k vilket jag inte använder Inbyggd stabilisator bildkvalitén och okomprimerade raw filer, du har grymt Dynamisk omfång att jobba med ISO egenskaperna är fantastiska, autoiso på 6400 utan problem köpte sigma mc11 adapter så har ett canons 135 f2 och 85 1.8 som fungerar skitbra, lika snabba som zeiss objektiven, det enda som saknas på de är eye focus, men det kan du ha med sigma objektiv om du väljer art serien tex. Den känns riktigt bra och har allt man kan önska sig, skicka bilder till iphone och ipad trådlöst känns kul. Det som INTE är så bra är priset och att ALLT till sony kostar!
2017-06-24
Lasernostalgiuser.total-reviews
Jag bytte ut min Canon 5D mkIII mot Sony A7R II. Mest för att jag redan hade en A7SII och ville ha ett kamerasystem istället för två olika. Mitt intryck av A7RII är att den är bättre på stillbilder än A7SII med framförallt bättre färgåtergivning och snabbare auto fokus. Den är även åtminstone lika bra som Canons 5D mkIII och i en del fall bättre. Som alla Sony kameror är de lite bökiga att använda. Som tur är kan man styra hur kamerans knappar används och på så sätt göra det enklare. Det enda som jag stör mig på är att man inte kan lägga in inzoomning på centerknappen då man tittar på sina bilder. Kameran är också lite kantig och inte så värst greppvänlig. Upplösningen räcker gott och väl till allt jag kan tänkas ha den till. Ansiktsigenkänning är något som när man vant sig vid det är mycket bättre än t.ex. Canon 5D mkII fokusering på människor. Jag tycker mycket mer om bilderna från A7RII än från A7SII och överlag ser det jättefint ut. Inte Canons fina färger men Sonys fina färger istället.
2016-01-21
Redigerades 2016-10-10
l
lidas82user.total-reviews
Den ultimata allround proffskameran. Plus - 42mp, väldigt hög bildkvalitet. - Fullformat i litet format - Snabb autofokus, - Perfekt elektronisk sökare, - 4k för filmning. sSlowmotion. - möjlighet att ladda med externt batteri. - Minus. - Batteritid kunde vart bättre, Men skulle batteriet vara större så skulle även kameran vara större kan jag tänka mig. Men vet man om det så är det inget problem.
2016-07-17
FotoSanderuser.total-reviews
Riktigt trevlig kamera och bildfilerna är underbar att jobba med. Bra dynamiskt omfång och med metabones adapter kör jag med mina befintliga Canon objektiv både för foto och film.
Sida 1