Kategorier
Prisjakt

Canon EF 100-400/4,5-5,6 L IS USM

Canon EF 100-400/4,5-5,6 L IS USM

  • System: Canon EF
  • Konstruktion: Zoom
  • Format: Fullformat (35mm)
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

Canon EF 100-400/4,5-5,6 L IS USM

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter

Användaromdömen

Sorterat efter datum
THXcht
THXcht

233 omdömen

9 år sedan*
Fungerar mycket bra
*Redigerades 9 år sedan
JesperA
JesperA

33 omdömen

11 år sedan*
Skarp (tillräckligt skarp men går nog utveckla mer till nästa generation), har några år på nacken nu vilket märks, något ljussvag och gamla IS:en! Under rätt förhållande är den riktigt bra!
*Redigerades 11 år sedan
r
root_se

27 omdömen

12 år sedan*
Är mycket nöjd med detta objektiv. Är ännu mitt enda zoomobjektiv till min 5DMkII (de andra är restade) så den har blivit väl använd de senaste veckorna. Lite tungt men det ger också bra stabilitet. Push-pull zoom är lite bökig om man vill finjustera när man väl siktat in sig. Den glider också om man håller objektivet nedåt om man inte drar åt bromsen. Kan klart rekomendera denna zoom.
*Redigerades 12 år sedan
X
Xi_L

4 omdömen

12 år sedan*
Ett mycket trevligt tele objektiv med Canons otroligt fina byggkvalite´. Grymt bra focus och riktigt skarpa och fina färger på min Canon 5D Mark II.
*Redigerades 12 år sedan
r
rdb

42 omdömen

13 år sedan*
Denna lins börjar kännas lite gammal då den har den första generationens bildstabilisering från Canon och det innebär att den inte fungerar speciellt bra med kameran på stativ. Annars så är detta en mycket trevlig och skarp lins till min Canon EOS 1D Mark III. På min förra kamera, en Canon EOS 20D, så kändes inte skärpan lika bra av någon anledning. Hur som helst så är det en rusktigt bra telezoom-lins. Har dock på känn att en efterföljare från Canon till denna borde komma snart då den känns lite gammal.
*Redigerades 13 år sedan
orvarino
orvarino

30 omdömen

15 år sedan*
Mycket kompetent objektiv. Något oskarp i 400mm läget och bländare 5,6. Annars helt ok. Lite tungt som reseobjektiv. Direkt brutalt om man kör digitalt med 1.5X förlängning - dvs. 600mm. Marknadens förmodligen bästa bildstabilisering.
*Redigerades 15 år sedan